Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
emzirme donemlerimde hep kilo aliyorum 3.bebegimi dünya ya getirdim ve yine kilo almaya başlıyorum nasıl kilo almadan sütümde azalmadan bu dengeyi nasil kurabilirim
emzirme donemlerimde hep kilo aliyorum 3.bebegimi dünya ya getirdim ve yine kilo almaya başlıyorum nasıl kilo almadan sütümde azalmadan bu dengeyi nasil kurabilirim
Benim ilk bebegim n yazikki sezeryan ile dogum yaptim 3 ay oldu sadece anne sutu aliyor bebegim bendede kilo kaybi yok henuz acaba hala regl olmadim ondanmi diyorum bende ya sizce
ben kemik suyuna corba icerek hem sutumu artirmistim hemde hizli kilo vermistim.. burdan bi arkadasa daha tavsiye etmistim o da cok memnun kalmisti..kemik suyuyla yaptigim sebze corbasini ictikce resmen sut sizisindan duramazdim,mecbur emziriyordum..rengi bile degistmisti sutumun.cok da hizli ve kolay kilo verdim bununla..
kemik suyunu bi gun buzdolabinda bekletiyordum,yagi donuyor o yagi sabah kepceyle aliyordum ben,hepsini degil ama,biraz birakiyordum icinde yag. bende ise yaradi bilmiyorum. hem kemikten gelen yag sekerden undan gelen yag gibi kalitesiz olmaz,vucuda entegre olur hizla ki zaten emziriyorsun buna ihtiyacin var. zaten emzirince kan ter icinde kaliyor insan.