Emzirme ve sutyen

demetanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
324
31
68
Diğer
14 aylık oğlum var. Emzirme sutyeni kullanıyorum. Göğüs uçlarım çok belli olduğu için göğüs pedi koyuyorum ama sıkıldım artık. Eski sutyenlerimi giyeyim dedim, telli ve kalıplı olanlardan. onlarla da emzirmek çok zor oluyor.
siz ne yapıyorsunuz? öneriniz var mı?
:17:

canım benim o sütyenle alakalıdır bencce sütyenini değiştir kom un sütyenlerini bn çok beğeniyorum ama o markada emzirme sütyeni varmı bilmiyorum

14 aylık oğlum var. Emzirme sutyeni kullanıyorum. Göğüs uçlarım çok belli olduğu için göğüs pedi koyuyorum ama sıkıldım artık. Eski sutyenlerimi giyeyim dedim, telli ve kalıplı olanlardan. onlarla da emzirmek çok zor oluyor.
siz ne yapıyorsunuz? öneriniz var mı?
:17:

Merhaba, yakında doğum yapacağım inşallah. benim de göğüs uçlarım çok belli olur o nedenle bu konuyu araştırdım ve Marks&Spencer emzirme sütyenini buldum tavsiye ederim. dışarda kullanmak için onlardan aldım.kalın süngerli emzirme sütyeni olarak çıtçıtlı açılıyor.

kullanacağınız sütyenin kesinlikle balenli olmaması gerekiyormuş. süt kanallarını tıkayabilirmiş...

Canım bende emzirme sütyeni kullanıyorum göğüs pedi koyarak.İlk başlarda kıyafetlerle duruşunu beğenmiyordum ama sanırım alıştım artık..Balenli ve dolgulu sütyenler hava almadığından ve sıkı olduğundan süt alımını engelleyebilirmiş mecburen katlanıcaz artık

Back
X