en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Yok cok sukur herhangi bir rahatsizlik gozlemlenmedi sanirim yumutlama donemini tutturamuyoruz her bunye ayni degil anladigim kadariyla
Anladım sıkıntı etme ama stres cok etkilermis bende dua edicem inş cift cizgiyigörürsün saglıkla bebegini alırsın kucağına zaten olmaması içim hiç bir sebep yok cok sağlıklıdır:) bende polikistik overim daha cocuk istemiyorum ama isyeynce olmıcak diye cok korkuyorum zaten büyük ihtimalle olsa bile cok zoe olcak üzülüyorum cok ilaçsız adet bile göremiyorum

Rabbim gonlune gore versin insallah aratmadan yoklugunu saglikli bebekler nasip etsin

Rabbim gonlune gore versin insallah aratmadan yoklugunu saglikli bebekler nasip etsin
Amin canım benim hepimize inş isteyen herkese nasip etsin kimseyi boynu bükük bırakmasın inş birbirimize dua edelim seninde eminim yakın zamanda alcaz burdan hamiş oldugun haberini :)

Amin canım benim hepimize inş isteyen herkese nasip etsin kimseyi boynu bükük bırakmasın inş birbirimize dua edelim seninde eminim yakın zamanda alcaz burdan hamiş oldugun haberini :)
Insallah burdan takip ediyorum ama cogu bahsedilen belirti bende yok nasip bakalim

Canım nasıl belirtiler oluyor bizimlede paylasırmısın bir de adet bittikten bir sonraki gün ilişkiye girilse hamile kalma ihtimali cok zor dmi
Valla bendeko belirtiler istahim cok aciliyo gaz problemi akinti uyku mide.bulantisi.hepsi bir.degil ama ara ara bunlari yasadim cunku iki gebeligimdede boyleydi

Canlarim biraz once cok agrim oldu kramp gibi kahverengi bir akinti geldi agrim ara ara tekrar geliyo ama kanama yok sizce regl olacagimami isaret yoksa bebege mi

bende ne yazık ki yok iyi ki de olamamış araba carptı perşembe günü olsa düşkü tehlikesi olabilirdi. bu ay inş ovilasyon testini deniyecem

Üstüne görme falan mı acaba hamilelik ihtimali var mı
walla bilmiyorum adet olmadan önce birsey yoktu sadece adet olmdan 3 gün önce pembesi leke gelmişti erken gebelik testinde birsey çıkmadı adet oldum az az okadar 6 günüm kesiliyor gibi

Anladım canım hiç bilemedim ki bende istersen tamamen bittikten sonra bir daha test yap kesinleştir olayı

Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim. Esimle bebek istiyoruz. Bu ay bebis için cok ugrastik. Yumurtlama donemi falan hep hesapladik. Suan reglime 2 gun var. Hamilelik belirtim hic yok. Idrara cok cikmaktan baska. 1 hafta once 1-2 gun belim agridi ama gecti. Simdi cok merak ediyorum. Hic bir belirti olmadan da hamile kalinabiliyor mu?

wallla canım belirti yoksa olmaya bilir ama sen genede ereken gebelik testi al için rahat etsin ama en doğursu regil dönemin beklemen zaten gecikir olmasan yaparsın bizde deniyoruz hata ovilasyon testi aldım yumurtlama zamanı bilmemiz için inş hayırlısı olur rabbim kimsenin kucağın boş bırakmasın

Amin insaAllah canim ya. Bakalim yarin hersey belli olcak Rabbimin izniyle. Rabbim herkezin gonlune gore versin.

Canım benim adetime 4gün vardı yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı dünde kan testi yaptırdım ve 46,3 çıktı. İdrar testi 3-4gün öncesinden silikte olsa çıkıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…