Anladım sıkıntı etme ama stres cok etkilermis bende dua edicem inş cift cizgiyigörürsün saglıkla bebegini alırsın kucağına zaten olmaması içim hiç bir sebep yok cok sağlıklıdır:) bende polikistik overim daha cocuk istemiyorum ama isyeynce olmıcak diye cok korkuyorum zaten büyük ihtimalle olsa bile cok zoe olcak üzülüyorum cok ilaçsız adet bile göremiyorumYok cok sukur herhangi bir rahatsizlik gozlemlenmedi sanirim yumutlama donemini tutturamuyoruz her bunye ayni degil anladigim kadariyla
Rabbim gonlune gore versin insallah aratmadan yoklugunu saglikli bebekler nasip etsinAnladım sıkıntı etme ama stres cok etkilermis bende dua edicem inş cift cizgiyigörürsün saglıkla bebegini alırsın kucağına zaten olmaması içim hiç bir sebep yok cok sağlıklıdır:) bende polikistik overim daha cocuk istemiyorum ama isyeynce olmıcak diye cok korkuyorum zaten büyük ihtimalle olsa bile cok zoe olcak üzülüyorum cok ilaçsız adet bile göremiyorum
Amin canım benim hepimize inş isteyen herkese nasip etsin kimseyi boynu bükük bırakmasın inş birbirimize dua edelim seninde eminim yakın zamanda alcaz burdan hamiş oldugun haberini :)Rabbim gonlune gore versin insallah aratmadan yoklugunu saglikli bebekler nasip etsin
Insallah burdan takip ediyorum ama cogu bahsedilen belirti bende yok nasip bakalimAmin canım benim hepimize inş isteyen herkese nasip etsin kimseyi boynu bükük bırakmasın inş birbirimize dua edelim seninde eminim yakın zamanda alcaz burdan hamiş oldugun haberini :)
Valla bendeko belirtiler istahim cok aciliyo gaz problemi akinti uyku mide.bulantisi.hepsi bir.degil ama ara ara bunlari yasadim cunku iki gebeligimdede boyleydiCanım nasıl belirtiler oluyor bizimlede paylasırmısın bir de adet bittikten bir sonraki gün ilişkiye girilse hamile kalma ihtimali cok zor dmi
Benimde biraz once kahverengi akinti geldi agriyla beraber neyin nesi bilemedimValla bendeko belirtiler istahim cok aciliyo gaz problemi akinti uyku mide.bulantisi.hepsi bir.degil ama ara ara bunlari yasadim cunku iki gebeligimdede boyleydi
Ne Gibi yaniya kızlar bu adet dönemim çok tufa gecyor
ya çok az kanam var ve pembesi gibiNe
Ne Gibi yani
Üstüne görme falan mı acaba hamilelik ihtimali var mıya çok az kanam var ve pembesi gibi
walla bilmiyorum adet olmadan önce birsey yoktu sadece adet olmdan 3 gün önce pembesi leke gelmişti erken gebelik testinde birsey çıkmadı adet oldum az az okadar 6 günüm kesiliyor gibiÜstüne görme falan mı acaba hamilelik ihtimali var mı
bakalım artk akışın bıraktım çok üstüne düşüncede olmuyor piskolojik olarak sktı oluyor.Anladım canım hiç bilemedim ki bende istersen tamamen bittikten sonra bir daha test yap kesinleştir olayı
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katildim. Esimle bebek istiyoruz. Bu ay bebis için cok ugrastik. Yumurtlama donemi falan hep hesapladik. Suan reglime 2 gun var. Hamilelik belirtim hic yok. Idrara cok cikmaktan baska. 1 hafta once 1-2 gun belim agridi ama gecti. Simdi cok merak ediyorum. Hic bir belirti olmadan da hamile kalinabiliyor mu?
wallla canım belirti yoksa olmaya bilir ama sen genede ereken gebelik testi al için rahat etsin ama en doğursu regil dönemin beklemen zaten gecikir olmasan yaparsın bizde deniyoruz hata ovilasyon testi aldım yumurtlama zamanı bilmemiz için inş hayırlısı olur rabbim kimsenin kucağın boş bırakmasın
kızlar bugün 20. günüm evde gebelik testi yaptım sanki ışığa tuttuğumda pembe değilde sanki siyah 2.ci bir çizgi vardı sizce doğrumudur ümitlenmekte istemiyorum ama kafam karıştı yada bir dahaki testimi adet günümü beklemeden ne zaman yapabilirim.
o zaman güzel haberlerin bekliyoruzAmin insaAllah canim ya. Bakalim yarin hersey belli olcak Rabbimin izniyle. Rabbim herkezin gonlune gore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?