eylülcüm bende kesin düşünüyorum artık,korkmaklada olmuyo.ben bursada oturuyorum burada yeni bir yer açıldı jimer diye,oranın drlarını iyi diyolarcanım ben de doktor için hep kararsız kaldım hangi doktor hangi hastane diye diye bugüne geldim ama burdaki arkadaşlar doktora gidince anladım ki sitres azalıyo ne var ne yok anlıyolar o yüzden bu ay kesin gidicem. halen çok kararsızım ama bi yer var orayı da deniycem
bizim burda bi tıp merkezi var,orasıda tam bakmadan 1 yıl tam geçsin öyle gel dedi,ben de başka bi dr a da gitmedim birazda korktum,alttan falan bakıyolar diye:çok üzgünüm:
iyigeceler
bende öptüm canım,iyi geceler:1hug:canım sana iyi uykular ben de biraz hastanelere bakıyım öptümmmmmmmmm
valla canım ilginç bir durum,inş hamişsindir.hiç başıma böyle bişi gelmedi ama allah gönlüne göre versin inş:dance:arkadaşlar
benim reglime bir hafta var. ama sanki göğüs uçlarımdan bir sıvı geliyor gibi. tam emin olamadım ama biraz ıslak gibiler. sizce bu da bir hamilelik belirtisi olabilirmi? fikri olan varsa beni aydınlatırmı?
valla canım ilginç bir durum,inş hamişsindir.hiç başıma böyle bişi gelmedi ama allah gönlüne göre versin inş:dance:
arkadaşlar
benim reglime bir hafta var. ama sanki göğüs uçlarımdan bir sıvı geliyor gibi. tam emin olamadım ama biraz ıslak gibiler. sizce bu da bir hamilelik belirtisi olabilirmi? fikri olan varsa beni aydınlatırmı?
sevedailcim günaydınlar,sonunda adet oldum çok kötüyüm çok rahatsızlık veriyor..
günaydın ceylan hadi gözün aydın sonunda geldi demek kırmızılar :)
aa hadi hayatım ii kurtuldun bakalımben ne olacam hayatım ya dün gitmediğim hastane kalmadı eczane kalmadı doktorun verdiği iğneyi bulamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?