En erken hamilelik belirtileri

eylülcüm bende kesin düşünüyorum artık,korkmaklada olmuyo.ben bursada oturuyorum burada yeni bir yer açıldı jimer diye,oranın drlarını iyi diyolar

bizim burda bi tıp merkezi var,orasıda tam bakmadan 1 yıl tam geçsin öyle gel dedi,ben de başka bi dr a da gitmedim birazda korktum,alttan falan bakıyolar diye:çok üzgünüm:

canım olmadı bir yıloldu dersin burdan memnunsan öyle de bence . çünkü ekleyenler hep pişman belki tedavi olmak gerekcek. zaman kaybı oluyo yani. zaten doktorlar sende bi sorun olup olmadığını anlıyo tedavi gerekmiyosa kendi kendine olur diyo dokunmuyo. o muayneye ben de çekiniyorum. ama bazı bayan doktorlar çok iyi oluyo tatlı dilli oluyo en azından biraz olsun rahatlatıyo bu seni burda bursadan çok insan var onlara da doktor sorabilirsin

önceden benim hastalanmadan önce 1-2 gün önce lekelenmem olurdu o da yok daha ,bu gebelik değilsede kesin hastalık yani,araştıra araştıra bu konuları yakında evin içinde kafada huniyle gezcem:):)

arkadaşlar

benim reglime bir hafta var. ama sanki göğüs uçlarımdan bir sıvı geliyor gibi. tam emin olamadım ama biraz ıslak gibiler. sizce bu da bir hamilelik belirtisi olabilirmi? fikri olan varsa beni aydınlatırmı?

valla canım ilginç bir durum,inş hamişsindir.hiç başıma böyle bişi gelmedi ama allah gönlüne göre versin inş:dance:

sevedailcim günaydınlar,sonunda adet oldum çok kötüyüm çok rahatsızlık veriyor..

Hamilelik belirtisi değil aksine Prolaktin hormonun yükseldiğine işarettir :1hug:

sevedailcim günaydınlar,sonunda adet oldum çok kötüyüm çok rahatsızlık veriyor..

aa hadi hayatım ii kurtuldun bakalımben ne olacam hayatım ya dün gitmediğim hastane kalmadı eczane kalmadı doktorun verdiği iğneyi bulamadımmm

günaydın ceylan hadi gözün aydın sonunda geldi demek kırmızılar :)

Canım benim çok saol İnan adet olamamak nekadar acı ve kötüymüş ne yapacağını bilemiyor ..
aa hadi hayatım ii kurtuldun bakalımben ne olacam hayatım ya dün gitmediğim hastane kalmadı eczane kalmadı doktorun verdiği iğneyi bulamadımmm

Canım benim çok saol akşam çalışamadım ama biliyorum ki yumurtalarım artık vardelikafadulden
Dün demeyi unutttum herkes yakınıyor iğneyi bulamamaktan Aman ihmal etme git araştır eczane eczane Şimdiden kara kara düşünüyorum bana da verirlerse nasıl bulurum burda

Sakın adet oldum ağlıyorum diyerek kimseyi görmüyüm adet olamaman ne demwk olduğunu anlayamaz kimse Şükrettim oldum diye.......:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…