En erken hamilelik belirtileri

walla bende bulamıom sence bu iğne hamişlik olasılığını arttırırmı???

arkadaşlar bu iğne madem bu kadar önemli ismini verin bizlerde araştıralım ve bakalım bulursak kargolarız birbirimize olmazmı ecza depolarına sormak lazım

arkadaşlar bu iğne madem bu kadar önemli ismini verin bizlerde araştıralım ve bakalım bulursak kargolarız birbirimize olmazmı ecza depolarına sormak lazım

bana preynl 5000 in.2 doz bi anda yazmış ya ilaç gerçekden etkilimi bilmiorum bile ama dün gece gitmediğim eczane hastane kalmadı

sevedail tamam akşam eve giderken bizim orada ecza deposu var bakarım ona haber veririm sanada

Ceylancımmm senin bilgilerine çok güveniorum ne olur bana bişeyler söle aklım öle karışıkki yaptırmasammı bu iğneyi??

Şu günaydınına bayılırım ne içtenlikle diyorsun inşallah bir gün minik meleklerimize kavuşacağız inşallah :1hug:

inşallah ceylancım inşallah bügün cuma içten edilen her dua kabul olur keşke dediğimiz bütün güzellikler bizlerle olsun :Saruboceq:

ÇOK SAOL HAYATIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM a.s.

rica ederim canım ama bişey sorcam ben internetten araştırdımda 3 ampul olanı var birde 1 ampul olanı var sen kaçlık istiyosun ben şimdi arayıp sorcam varsa akşam alır yarında sana kargolarım tamam

Ceylancımmm senin bilgilerine çok güveniorum ne olur bana bişeyler söle aklım öle karışıkki yaptırmasammı bu iğneyi??

canım benim ben olsam 1 dakika durmam yaptırırım Şansımızı her defasında denemek lazım ki senin yumurtan çatlayacak gibi olmuş neden iğne ihtiyaçı hissetti keşke bulabilsekte yollasak ama İstanbulda bulma şansın çok ilçelere git bişeyler yap:1hug:

sevedail canım piyasadan kaldırılmış ya kız onlar aramadığım eczane kalmadı sen bi doktorunu arayıpta sorsana

sevedail ben şimdi yapan firmayı arıyorum ama bekletiyolar aramadığım eczane kalmadı pendikte hepside diyoki firma çıkartmıyo artık

aradım görüştüm canım senin şansına doktorunu ara ve dedi hammadde sıkıntısı yaşıyolarmış firma mart ayının başına kadar üretimi yokmuş başka bi iğne yazsın sana ben aynı değerdeki iğneleri bakıyorumda bulamadım doktor mutlaka biliyodur

kıslarr doktorumu aradımçok saolun ama dün yaptırmam gerekiomuşş yaaaa geçti dio!!dün kasığımda ağrı vardı bugün yok dioki çatlamıştır

günaydın seda sanada hayırlı cumalar inş hepimizin duaları kabul olur (aminnnnnnnnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…