canım benim çok saol inan adet olamamak nekadar acı ve kötüymüş ne yapacağını bilemiyor ..
Canım benim çok saol akşam çalışamadım ama biliyorum ki yumurtalarım artık vardelikafadulden
dün demeyi unutttum herkes yakınıyor iğneyi bulamamaktan aman ihmal etme git araştır eczane eczane şimdiden kara kara düşünüyorum bana da verirlerse nasıl bulurum burda
sakın adet oldum ağlıyorum diyerek kimseyi görmüyüm adet olamaman ne demwk olduğunu anlayamaz kimse şükrettim oldum diye.......:jeyyar:
sevedailcim günaydınlar,sonunda adet oldum çok kötüyüm çok rahatsızlık veriyor..
günaydın minik meleklerin güzel annelerine
arkadaşlar bu iğne madem bu kadar önemli ismini verin bizlerde araştıralım ve bakalım bulursak kargolarız birbirimize olmazmı ecza depolarına sormak lazım
sevedail tamam akşam eve giderken bizim orada ecza deposu var bakarım ona haber veririm sanada
Şu günaydınına bayılırım ne içtenlikle diyorsun inşallah bir gün minik meleklerimize kavuşacağız inşallah :1hug:
ÇOK SAOL HAYATIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM a.s.
walla bende bulamıom sence bu iğne hamişlik olasılığını arttırırmı???
gözün aydın ceylancım getirmişsin kırmızıları sonunda kaydirigubbakcemile2
Ceylancımmm senin bilgilerine çok güveniorum ne olur bana bişeyler söle aklım öle karışıkki yaptırmasammı bu iğneyi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?