En erken hamilelik belirtileri

kıslarr doktorumu aradımçok saolun ama dün yaptırmam gerekiomuşş yaaaa geçti dio!!dün kasığımda ağrı vardı bugün yok dioki çatlamıştır

hadi ya bunda da vardır bi hayır be gülüm sıkma sen canını belkide tutunmuştur meleğin hakkımızda hayırlısı

Dün çalıştınmı Pardon da çatlayacak yumurtaya verilmezki zaten çatladıysa çok iyi ve piyasa olmayan bir ilacı vermiş

Dün çalıştınmı Pardon da çatlayacak yumurtaya verilmezki zaten çatladıysa çok iyi ve piyasa olmayan bir ilacı vermiş
DÜN ÇALIŞTIKK :jeyyar: VE YATAKDAN HİÇ KALMADIM SABAH DUŞ ALDIM!!AMA ANLAMADIĞIM TELDE NASIL ANLIYOR ÇATLADIĞINI TUHAF!!

evet ya çatlatmak için değilmiydi o ilaç ben endikasyonlarını okudum ama pek bişey anlamadım tabiki doktorununda bilmesi gerekiyodu bence ilaç 2-3 aydır yokmuş hammaddesinde sıkıntı varmış bence doktorunada söylede başka kişileride uğraştırmasın yazık günahtır millet harıl harıl ilaç arıyo :1no2:

sorma hayatım şimdi ne düşüneceğimi şaşırdım yumurtam 26 mm miş iimi kötümü anlamadım çok ii dedi dün!dün kasıklarımda sancı wardı bugün yok ve sancı yoksa çatlamıştır dedi!!ayrıca 26 mm ne demekk??

Sevedail'cim doktor anlar ama illa dün olmayabilir bugünde çatlayabilir arkadaşım da raslantı eseri gitti 2-3 günü değerlendir dedi ve tuttu

kızlar bi sorum olacak bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim.. bu ayın sonunda adet görmem gerekiyor. ama kasıklarımda ağrı var bide bacaklarımda ağrı var. son iki gündürde kokulara karşı hassasiyetim arttı. hamile olma ihtimalim varmı sizcee

Sevedail'cim doktor anlar ama illa dün olmayabilir bugünde çatlayabilir arkadaşım da raslantı eseri gitti 2-3 günü değerlendir dedi ve tuttu

ama yumurta 22 mm olurmuş benim 26mm bu ne şimdii??? çok büyük çok güzel demişti doktor ama 26 mm fazla büyük değilmii??dün çalıştık bugünde durmak yok bakalımm

off offf şu topicde bi kadın doğum uzmanı yada eşi kadın doğum uzmanı olan biri olsaymış iyi olcakmış dertlerimize yerimseniben

ama yumurta 22 mm olurmuş benim 26mm bu ne şimdii??? çok büyük çok güzel demişti doktor ama 26 mm fazla büyük değilmii??dün çalıştık bugünde durmak yok bakalımm

bende şimdi biyerde okudum canım yumurta büüklüğünün yanıda erkeğin spermininde iyi olması gerekiyo yani sen hiç bırakma çalışmayı taki adet olana kadar tamam sonrası artık allaha kalmış :1hug:

adet daönemindendir canım ama inş. olmazsın

canım hamilelik belirtilerinde var inşallah güzel haberlerle gelirsinna.s.

Sevedail 'eeee
Canım eğer çatlarsa sorun olmaz ama 26 mm çatlamazsa kiste dönüşebiliyormuş o yüzden dr.kontrolüne gitmen iyi olur..:1hug:

Günaydın arkadaşlar

ya ben doktora gittim sadece ultroson istedi benden başkada bişey demedi olması gereken ilk doktora gidişte bu mudur birde eşimdende sper testi istedi bana yetersiz geldi siz gittiğinizde size neler yapmıştı başka tahlil falan istememişmiydi
illa muayehanesine mi gitmek gerek yaaa parasız ağızlerını açmak zor bunlarınvalla ya acaba başka bir doktoramı gitsem karar veremedim bir türlü

Birde bende küçük bir kistçik çıktı

6 yıl öncede bundan ameliyat olmuştum ben gene acaba bumu engel çocuk olmamasına anlamadım
sonucumu taa çarşambaya götürcem göstercem

bakalım ozaman ne dicek bana

canım benden kan testleri istedi bide alttan muayene etti okadar
sorma yaa dün bi yumurtam 26 mm di salak umursamıo yaa ağlayacam şimdi sinirden nerdeyse para gözlerini boyamış!!!! senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…