kıslarr doktorumu aradımçok saolun ama dün yaptırmam gerekiomuşş yaaaa geçti dio!!dün kasığımda ağrı vardı bugün yok dioki çatlamıştır
DÜN ÇALIŞTIKK :jeyyar: VE YATAKDAN HİÇ KALMADIM SABAH DUŞ ALDIM!!AMA ANLAMADIĞIM TELDE NASIL ANLIYOR ÇATLADIĞINI TUHAF!!Dün çalıştınmı Pardon da çatlayacak yumurtaya verilmezki zaten çatladıysa çok iyi ve piyasa olmayan bir ilacı vermiş
Dün çalıştınmı Pardon da çatlayacak yumurtaya verilmezki zaten çatladıysa çok iyi ve piyasa olmayan bir ilacı vermiş
evet ya çatlatmak için değilmiydi o ilaç ben endikasyonlarını okudum ama pek bişey anlamadım tabiki doktorununda bilmesi gerekiyodu bence ilaç 2-3 aydır yokmuş hammaddesinde sıkıntı varmış bence doktorunada söylede başka kişileride uğraştırmasın yazık günahtır millet harıl harıl ilaç arıyo :1no2:
Sevedail'cim doktor anlar ama illa dün olmayabilir bugünde çatlayabilir arkadaşım da raslantı eseri gitti 2-3 günü değerlendir dedi ve tuttu
sorma hayatım şimdi ne düşüneceğimi şaşırdım yumurtam 26 mm miş iimi kötümü anlamadım çok ii dedi dün!dün kasıklarımda sancı wardı bugün yok ve sancı yoksa çatlamıştır dedi!!ayrıca 26 mm ne demekk??[/QUO
canım 16 mm-22 mm normalmiş
sorma hayatım şimdi ne düşüneceğimi şaşırdım yumurtam 26 mm miş iimi kötümü anlamadım çok ii dedi dün!dün kasıklarımda sancı wardı bugün yok ve sancı yoksa çatlamıştır dedi!!ayrıca 26 mm ne demekk??
ama yumurta 22 mm olurmuş benim 26mm bu ne şimdii??? çok büyük çok güzel demişti doktor ama 26 mm fazla büyük değilmii??dün çalıştık bugünde durmak yok bakalımm
26 mm çok iyi maşallah
kızlar bi sorum olacak bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim.. bu ayın sonunda adet görmem gerekiyor. ama kasıklarımda ağrı var bide bacaklarımda ağrı var. son iki gündürde kokulara karşı hassasiyetim arttı. hamile olma ihtimalim varmı sizcee
kızlar bi sorum olacak bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim.. bu ayın sonunda adet görmem gerekiyor. ama kasıklarımda ağrı var bide bacaklarımda ağrı var. son iki gündürde kokulara karşı hassasiyetim arttı. hamile olma ihtimalim varmı sizcee
adet daönemindendir canım ama inş. olmazsın
Günaydın arkadaşlar
ya ben doktora gittim sadece ultroson istedi benden başkada bişey demedi olması gereken ilk doktora gidişte bu mudur birde eşimdende sper testi istedi bana yetersiz geldi siz gittiğinizde size neler yapmıştı başka tahlil falan istememişmiydi
illa muayehanesine mi gitmek gerek yaaa parasız ağızlerını açmak zor bunlarınvalla ya acaba başka bir doktoramı gitsem karar veremedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?