Günaydın arkadaşlar
ya ben doktora gittim sadece ultroson istedi benden başkada bişey demedi olması gereken ilk doktora gidişte bu mudur birde eşimdende sper testi istedi bana yetersiz geldi siz gittiğinizde size neler yapmıştı başka tahlil falan istememişmiydi
illa muayehanesine mi gitmek gerek yaaa parasız ağızlerını açmak zor bunlarınvalla ya acaba başka bir doktoramı gitsem karar veremedim bir türlü
Seve dail hamile kalan arkadaşım burda tanışmıştık onunlada sabırsızlıkla bekliyorduk dr.demiş ki deve yumurtası kadar büyük 25 mm diye hatırlıyorum ve iki gün peşpeşe çalışarak tutturdu inşallah sıra sende önemli olan acaba çatladı mı??????
canım bu tip şikayetleri çok duyuyorum çevremde. Sadece kadın doğumcular değil bütün doktorlar aynı şeyi yağıyorlar konuşmaya üşeniyorlar. Tmm tek hastaları biz değiliz dünya bizim etrafımızda dönmüyor ama hasta hakları diye bir kanun var. Onu hatırlatmak lazım. Illa çirkeflik istiyorlar malesef. Doktor konuşmuyorsa sen sürekli soru sor bence .. Ben öyle yapıyorum...
günaydın herkese a.s. kızlarrrr bende bi değişiklik var söyelyin bakalım belirti mi??göğüs uçlarımdaki kahverengilikler büyümüş..ne bu ne bu delikafadulden
günaydın herkese a.s. Kızlarrrr bende bi değişiklik var söyelyin bakalım belirti mi??göğüs uçlarımdaki kahverengilikler büyümüş..ne bu ne bu delikafadulden
livinia kendini test etme oluruna bırak bıtanem inş.hamılesındır......
adet oldum yupppiiiiiii
livinia kendini test etme oluruna bırak bıtanem inş.hamılesındır......
Adet oldum yupppiiiiiii:lepi:belirtiler içinde dediklerın varrrrrrrrr
ne kadar var adetine senin onların büyümeside gebelik belirtisi olabiliyo
canım 12 gün var adetime delikafadulden inşallah gebelik belirtisidir..ya da ben öyle çok şartlıyorum ki kendimi,vücudum hamile gibi davranıyo :ecrin_bebek: Ama umarım belirtidir..bi hamile olayım adım adım hamilelik diye başlık açıp her şeyi yazıcam en ayrıntısıyla :sm_cool:
bencede hayatım psikolojini etkilemeeeecanım 12 gün var adetime delikafadulden inşallah gebelik belirtisidir..ya da ben öyle çok şartlıyorum ki kendimi,vücudum hamile gibi davranıyo :ecrin_bebek: ama umarım belirtidir..bi hamile olayım adım adım hamilelik diye başlık açıp her şeyi yazıcam en ayrıntısıyla :sm_cool:
bencede hayatım psikolojini etkilemeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?