Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışmasıyla alakalı...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
arkadaşlar ,en güzel saç yarışması açacağım.
kurallar diğer yarışmadakiler gibi olacak. ancak kafamda bazı soru işaretleri var. kuralları koyarken sizlere sorayım dedim
şimdi
klasik zaten saçın fotoğrafı. yüz karalanacak. elinizde kk yazısı ve tarih olacak.

boyalı boyasız farketmez. benim takıldığım. kaynak ve çıtçıt olayı. sorunlu bir yarışma olmasın diye şu kurallları sizle netleştirelim. çıtçıt vs yasak desek,nasıl anlayacağızki.
kısaca ben şahsen,onlarda olabilir diyorum. ha olmaması iyi olurda biz 1 2 fotoğraftan bunu anlayamayız. kısaca sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.

Son düzenleme:
merhaba okycim
bence çıtcıt yasak olmasada farketmez cünkü doğal saç gibi değil
zaten anlamayız da haklısın

merhaba okycim
bence çıtcıt yasak olmasada farketmez cünkü doğal saç gibi değil
zaten anlamayız da haklısın
yani takma yasak desek mutlaka biri takar. ee sendeki çıtçıt kaynak diyeceğiz,ispatla diyecek. zor.
bu sefer yarışma berbat olur. bence yasaklamayalım dedim.

Çıt çıt ve kaynak olmamalı bence.
Çünkü o zaman pek çok kişinin de hakkı yenmiş olacak.
Ama nasıl anlaşılır ne yapılabilir hiç bilemiyorum...
anlaşılmaz ki hayyal bence. benim çıtçıtım hiç olmadı ne bilmem ama anlamamda :KK70:

bencede sonucta saç yarıstiricazz vitcit postıs degil haklisin
arkadaşlar ,en güzel saç yarışması açacağım.
kurallar diğer yarışmadakiler gibi olacak. ancak kafamda bazı soru işaretleri var. kuralları koyarken sizlere sorayım dedim
şimdi
klasik zaten saçın fotoğrafı. yüz karalanacak. elinizde kk yazısı ve tarih olacak.

boyalı boyasız farketmez. benim takıldığım. kaynak ve çıtçıt olayı. sorunlu bir yarışma olmasın diye şu kurallları sizle netleştirelim. çıtçıt vs yasak desek,nasıl anlayacağızki.
kısaca ben şahsen,onlarda olabilir diyorum. ha olmaması iyi olurda biz 1 2 fotoğraftan bunu anlayamayız. kısaca sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.

bencede sonucta saç yarıstiricazz vitcit postıs degil haklisin
ama çıtçık kaynak takanlar olacak.
bunu anlayamayız. yarışmayı açmadan şunu netleştirmek istedim,tartışma olmasın diye. bence serbest olmalı. yoksa yarışmada herkes birbirine girer

Çıt çıt ve kaynak olmamalı bence.
Çünkü o zaman pek çok kişinin de hakkı yenmiş olacak.
Ama nasıl anlaşılır ne yapılabilir hiç bilemiyorum...
işte nasıl anlaşılacak. izin vermezsek yarışma tartışmalara baştan gebe.

ama çıtçık kaynak takanlar olacak.
bunu anlayamayız. yarışmayı açmadan şunu netleştirmek istedim,tartışma olmasın diye. bence serbest olmalı. yoksa yarışmada herkes birbirine girer
canim citcit diplerinden anlasiliyor ama tabi fotoda be kadar etkili olur anlasilmasi sıkıntı.Bence uyenin durustlugune birakalim :))))

canim citcit diplerinden anlasiliyor ama tabi fotoda be kadar etkili olur anlasilmasi sıkıntı.Bence uyenin durustlugune birakalim :))))
dibine bakamayızki.
valla bırakıncada geçen yarışmalarda olduğu gibi millet birbirine giriyor.

kızlar bir fikrim daha var. en güzel saç yerine en güzel model yada kesimmi yapsak. ay zormuş ya

X