En iyi BB kremler

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
4257928_full.jpg

Clinique Age Defense BB Cream SPF 30
Clinique Age Defense BB Cream SPF 30, cilt üzerindeki renk eşitsizliği, sivilce izleri ve gözenekleri anında yok ediyor. Çizgi ve kırışıkların görünümünü azaltan bu krem, cildi daha canlı ve genç gösteriyor. 30 faktörlü koruma özelliği bulunan bu krem, güneşin zararlı ışınlarından cildinizi koruyor.
mynet

1252964_full.jpg

Shiseido Hydrating BB krem
Shiseido Hydrating BB krem, cilt üzerinde 24 saat nemlendirme sağlıyor. SPF 30 özelliği ile cildi güneş ışınlarından koruyan bu krem, cilt tonunu da eşitliyor.

2247639_full.jpg

Garnier BB krem
Cildi 24 saat nemlendiren Garnier BB krem, cilt üzerindeki pürüzleri anında gizliyor. İçeriğinde bulunan mineral pigmentler cilde uygulandığı anda hızlı bir şekilde nüfuz ediyor ve cilt tonunu dengeliyor. Ayrıca içeriğindeki C vitamin ciltte anti-oksidan etkisi yaratıyor ve canlılık kazandırıyor. 15 faktörlü koruma özelliği de bulunan Garnier BB krem, güneşin zararlı ışınlarından cildinizi koruyor.

4505871_full.jpg

Clarins BB Cream
Clarins BB Cream, 3 etkili korumayı bir arada sunuyor: yenileme, koruma ve cilt tonunu dengeleme. SPF 25 özelliği ile cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyan bu krem uzun süre nemlendirme sağlıyor.

2435307_full.jpg

The Body Shop ALL-IN-ONE BB Krem
The Body Shop ALL-IN-ONE BB Krem, hafif formülü ile cildi 24 saat boyunca nemlendiriyor. Ten engine uyum sağlayan bu krem, hem makyaj hem de cilt bakım ürünü olarak da kullanılabiliyor.

5918318_full.jpg

Diadermine Lift+BB Krem
Diadermine Lift+BB Krem, cildi sıkılaştırıyor, pürüzsüzleştiriyor ve kusurları anında kapatıyor. Cilt tonunu eşitleyerek aydınlık ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olan bu krem, yaşlanma karşıtı özelliği ile diğer kremlerden ayrılıyor.

9976131_full.jpg

Diorskin Nude Tan BB krem
Diorskin Nude Tan BB krem, hafif dokusu ile tüm kusurları kapatıyor ve cildi nemlendirerek pürüzsüzleştiriyor. Renk tonunu eşitleyen bu krem, tüm cilt tipleri için de uygun.

5420877_full.jpg

Maybelline Dream Fresh BB Cream
Maybelline Dream Fresh BB Cream, cilt tonuna uyum sağlayarak 24 saat nemlendirme sağlıyor. SPF 30 özelliği ile cildi güneşin zararlı ışınlarından bir kalkan gibi koruyor.

4578406_full.jpg

Flormar BB krem
Flormar BB krem, cildinizi pürüzsüz ve doğal görünüme kavuştururken, cilt tonunu dengeliyor. Cildi besleyen ve nemlendiren bu krem, SPF 15 ile güneşin tüm zararlı etkilerine karşı cildi koruyor.

7161267_full.jpg

Nivea Q10 Plus BB krem
Nive Q10 Plus BB krem, kırışıklıkları önlemeye yardımcı oluşu ile diğer bb kremlerden ayrılıyor. İçeriğindekidoğal aktifler Q10 ve kreatin nedeniyle kırışıkların görünümünü gözle görülür derecede azaltıyor, yeni kırışıkların ve ince çizgilerin oluşumunu da önlemeye de yardımcı oluyor.

Arkadaslar görünce yazmak istedim bu ürünler ....com da indirmede aklınızda olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de The body shop'unki var kapatıcılığı orta yüzümde hafif pembe sivilce izleri vardı onları kapattıama belirgin siviceleri kapatmıyor.:KK49:

teetree serisi mi canım elindeki hani yağlı ve problemli ciltler için olan? eğer öyleyse sivilcelenme yaptı mı?
Değil canım cildim kuru olduğu için görevli bayan all in one bb kremi tavsiye etti.Benim t bölgemde pembe minik pürüzlükler var.Kremi silerken makyaj temizleyiciyle o kısım biraz kızarıyor ama ertesi gün o kalmıyor.Yüzümde de bir kaç tane sivilce çıktı kullandıktan sonra ama o pudradan da olabilir ya da sıcaklardan da olabilir bilemiyorum.Ben kullanmaya devam ediyorum belirgin bir sorun olmadı.

Bende sırasıyla Garnier, Maybeline, Oriflame kullandım şimdi de Diadermine kullanıyorum. Bence aralarında en iyisi Diadermine. Gerek kapatıcılık olsun, gerek cilt tonunu eşitleme olsun çok güzel bir ürün bence. :KK9:

cilt tonunu dengeleyen bir sürü krem var. hangisini almalıyım bilmiyorum. cildim de hassas olunca kullanmaya korkuyorum. kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi. lekelerde var cildimde güneşten kaynaklanan :KK43:

X