En iyi dokunmatik telefon ve laptop önerisi

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
32
Acil bilgiye ihtiyacim oldugu icin konuyu buraya aciyorum.

Kizlar ben soyle hem uygun fiyatli hem kaliteli ön kamerasi falan bulunan bir telefon onerisi ve ayni sekilde uygun fiyatli bir laptop markasi modeli onerisi istiyorum. Simdiden tesekkur ederim

Kizlar ben soyle hem uygun fiyatli hem kaliteli ön kamerasi falan bulunan bir telefon onerisi ve ayni sekilde uygun fiyatli bir laptop markasi modeli onerisi istiyorum. Simdiden tesekkur ederim
Uygun fiyatlı ne civari mesela ben çok araştırdım telefon sony xperia z1 compact aldım o zaman 1.800 dü şimdi çok düşmüs kamerasi harika 20.7 megapiksel ön kaçtı unuttum çok memnunum

Kardeşimde asus zenfone 6 düşünüyor hem fiyat uygun hemde özellikleri iyi ama kullanmadığım için tecrübe sahibi değilim

Laptop'u ne için kullanacağınız önemli. Oyun içinse otomatik olarak fiyatlar artıyor, ekran kartı, kaldırma kapasitesi vs. Yüksek olması gerektiği için. Sık sık taşıyacaksanız iş için kullanacaksanız metal kasa olmasına dikkat edin. 1000 tl civarında metal kasa bir laptop önermişlerdi bana, ismini bulunca yazarım. Ama 1500'e kadar olan 1. Eller çok yavaş oluyor. Ben 2. El sağlam bir tane alıp sdd taktırmayı tavsiye ederim. Birinci el alsanız bile tavsiye ederim çok hızlandırıyor laptopu ama garanti iptal olur tabi.

Marka ve model öneremem ancak şuna dikkat etmenizi tavsiye edebilirim. Android telefonlarda mümkünse sabit şarjlı cihaz satın almayın. Sonradan baş ağrıtıyor.

Telefon için takipteyim, dokunmatiği bozuluyor benimkinin de...
iphone dişünüyordum ama kardeşim 5s 'ten hiç memnun kalmadı.

Asus zenfone 5, teknosalarda 700 tl. Fiyatindan beklenmeyecek kadar iyi bir telefon bence. Isinmiyor, takilmiyor, kamerasi iyi, kullanimi rahat.
Iphone 5s kullanıyorum şuan sadece tasarımı çok güzel, kullanımını hiç sevemedim, dediğim gibi kesinlikle asus zenfone.

Telefon için takipteyim, dokunmatiği bozuluyor benimkinin de...
iphone dişünüyordum ama kardeşim 5s 'ten hiç memnun kalmadı.
Ben 4 kullanıyorum hala, gayet memnunum. Siri gibi birkaç ekstra özellik dışında bir eksiği yok yeni modellerinden. Bir de taş gibi, defalarca düşürdüm, ıslattım hatta bir kat aşağıya düşürdüm ona rağmen hiçbirşey olmadı.

Ben 4 kullanıyorum hala, gayet memnunum. Siri gibi birkaç ekstra özellik dışında bir eksiği yok yeni modellerinden. Bir de taş gibi, defalarca düşürdüm, ıslattım hatta bir kat aşağıya düşürdüm ona rağmen hiçbirşey olmadı.
Ben de gördüm ama inanılmaz kasıyor, donuyor...1 sene oldu tamam sağlam ama beklentisini karşılamadı...

Su an samsung galaxy S5 kullaniyorum.
Yeni aldim sayilir. 2 ay olmadi daha.
Ilk basta gariplesti, bu telefonlarin yuzde bilmem kaci hatali yapilmis camerasi felan acilmiyordu daha.
Bence direk geri yolladim.
Su an yenisi elimde.
Memnunum baya,
Ama ilerisini bilmem.

Ben note2 kullaniyorum. Diger serilerinden de herkes menun. Ama bilgisayari tam olarak ne icin kullanacaksiniz. Ekran karti vs önemli..
toshiba pahalidir ama kalitelidir. Asusta epey iyidir.
hp tavsiye etmem. Sogutma sorunu var.
Casper de fena değil

Laptop da tek marka asus tur benim icin. Hem fiyati uygun hem kaliteli. Bir arkadasim da telefonunu kullaniyor çok memnun

Lg G3 derim tlf olarak kamerası falan harika ve hızıda iyi.
Laptop olarak Acer derim

X