• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi Minimizer Sütyen tavsiyesi (küçültücü ve toparlayıcı)

Sret-Nise

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
1.728
2.916
333
İstanbul
Kızlar genetik olarak büyük ve hafif armut tipli göğüs yapısına sahibim şimdi 2 yıldır emziriyorum ve yakında bırakacağız. Ama göğüslerim hepten değiştiler. Sarkmış ve büyükler bunları en iyi toparlayan tavsiye sütyen bilgisine ihtiyacı var. Kullananlar ve emzirme sonrası için moral olabilecek mesajlara talibim ☺️

Kızlar genetik olarak büyük ve hafif armut tipli göğüs yapısına sahibim şimdi 2 yıldır emziriyorum ve yakında bırakacağız. Ama göğüslerim hepten değiştiler. Sarkmış ve büyükler bunları en iyi toparlayan tavsiye sütyen bilgisine ihtiyacı var. Kullananlar ve emzirme sonrası için moral olabilecek mesajlara talibim ☺️
Suwen Roza çok güzel toparlıyor ince olduğu için ucunu belli eder belki diyordum ama hiç belli etmedi çok memnun kaldım. Yine suwenin bir minimizeri daha var iki beden küçülten diye ama ben sevemedim hiç onu. Tavsiyem siz de gidip mağazada deneyin. Ve indirim bekleyin. Tek sorunu kumaş malzemesi polyester keşke pamuklu olsaydı o zaman 10/10 olurdu. Pentinin minimizerlerinden hiç memnun kalmadım tavsiye etmem.

Back