Saç Kesim Şekilleri En kolay biçimde saçınızı kıvırcık yapmak!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
Evet kızlaar. Sırf aylarca nasıl yapabilirim diye düşündüğüm saç modelinin en kolay biçimde yapılışını bulduğum için buraya üye oldum! :KK70:
Link eklemek yasak mı bilmiyorum ama eklemek için sabırsızlanıyorum. İşte saçlarınızı en kolay biçimde kıvırcık yapmanın yolu!!

My Big Curly Braid Out Tutorial! - YouTube

-Birde videodaki kız Ebru Gündeşe çok benziyor :S
 
süper olmuş yaa. ben de yapcam :) paylaşım için çok teşekkürler...
 
Önce ördü sonrada sardı değil mi? Peki saçını yıkadıktan sonra kuruttu mu yoksa ıslakken mi sarmaya başladı?
 
Sponge Rollers. Sünger gibi bir şey. Aslında evde kolaylıkla yapılabilir. Bir bez parçasının içine sünger koyularak ve dikilerek :KK76:

cok pratik yapılacak bışey gercekten sanırım kremler kalıcılııgını korumak ıcın suruyor o beyaz şeylerı dedıgın gıbı yapılabılır bezın ıcıne sunger yada pamuk konularak ama ıçınde tel gıbı bişey var acılmasın dıye kıvırıyor gece yapıp sabah acıldımı gercekten güzel tutar bezlerı hazırlayıp en yakın zamanda uygulıcam paylasım için tşkler
 
ayy bayıldığım saç modeli bu benim çok sağ ol.:KK16: ama o föne takılan aparat olması şart başka türlü son halini almaz. bende yok malesef olsa şuan denerdim koşarak:KK50:
 
X