- 20 Mart 2008
- 114.224
- 119.725
- 56
Napcan trolleri git uyu işte uykusuz kalmaNapiyim abla gece trol gelirse diye forumun başını bekliyom![]()

Napcan trolleri git uyu işte uykusuz kalmaNapiyim abla gece trol gelirse diye forumun başını bekliyom![]()
Süt helvası aldım
Desemmi dedim biranSüt helvası aldım![]()
Adını bile anamazken biz nasıl yapana oy vereceğizDesemmi dedim biran![]()
Sişttttt duymasinlarAdını bile anamazken biz nasıl yapana oy vereceğiz![]()
Ayy eksi puan verilebiliyo muydu?Süt helvası aldım![]()
Ben baykuşum galiba ya.Napcan trolleri git uyu işte uykusuz kalma![]()
Uyku sorunun varsa ondan uyuyamıyorsun bence.Ben baykuşum galiba ya.![]()
söyledim ben onuAyy eksi puan verilebiliyo muydu?![]()
Yok abla gerçekten çok küçüken de böyleydi. Kendi halime bırakıldığım dönemde gece yaşamayı tercih ediyorum. İşim olunca 3 saat de uyusam kalkar yaparım uyku düşkünlüğüm yok. Ama eşimin de saatler düzensiz olduğundan uyuyorum ona. Allah bi bebe verir de aklım başıma gelir diye bekliyorum işte.Uyku sorunun varsa ondan uyuyamıyorsun bence.
Bende gececiyim aslında gecenin ortamını çok severimde,eşimde çok oturma öyle ben oturuncada hadi gell der.Yok abla gerçekten çok küçüken de böyleydi. Kendi halime bırakıldığım dönemde gece yaşamayı tercih ediyorum. İşim olunca 3 saat de uyusam kalkar yaparım uyku düşkünlüğüm yok. Ama eşimin de saatler düzensiz olduğundan uyuyorum ona. Allah bi bebe verir de aklım başıma gelir diye bekliyorum işte.![]()
Aleykümselam mümin kardeşim yaşıyon mu sen?Selam aleykümkatılım devam ediyor mu
Amin ablacım.Bende gececiyim aslında gecenin ortamını çok severimde,eşimde çok oturma öyle ben oturuncada hadi gell der.
Hayırlısı olsun mervecim herşey gönlünce olsun inşallah![]()