En mutlu günümde akrabalarımın şerrinden fesatlığından nasıl kurtulacağım :( :(

Eclipsse_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
309
58
33
Daha öncede konu açmıştım.. Hem mutluuyum hem içim yanıyor ..Rabbim Rabbim nasip ederse bu hafta perşembe beni istemeye gelecekler en mutlu en heyecan dolu günüm.. pazar günü ise evde nişanım olacak..
Ama ben korkular ve acılar içinde kıvranıyorum Neden mi.. Benim teyzelerim yüzünden teyze demeye bile utanıyorum onlara.!! (3 tanesi) iğreniyorum.. Kocaları varken başka başka adamlarla dost hayatı yaşadılar bizi rezil ettiler Adımızı çıkarttılar.. küçük bir ilçedeyiz.. Teyzemin kızı bekar kuzenim denecek insann evli adamlarla düşüp kalktı.. içtiler ettiler evlerinin önnde rezilikler çıkardılar...Daha neler neleer insan içine cıkamaz olduk insanların yüzüne bakamaz olduk tek sıgınamız rabbimiz oldu :KK43: yattım kalktm rabbime sıgındım Rabbim karşıma öyle iyi bir insan çıkardıki o kadar mutluyum ki..
ben bu insanları en mutlu günümde istemiyorum...
Diyeceksiniz ki çağırma.. Çağırmassam ne yapacaklar biliyormusunuz o kadar şer o kadar kötü o kadar fesat insanlar ki.. Bizi ayırmaya kalkacaklar erkek arkadaşımı arayıp fitne fesat sokacaklar
Belkide erkek arkdaşımın karşısına dostunu gönderecekler .. sırf ayırmak için sırf hasetlikleri için
O zaman ben ne yaparım peki ya cağırsamm .. Çağırsam nolcak biliyomusunuz
O en mutlu günümde yine fitne fesada devam edecekler... onlar burda olacak dostları aşağıda arabalarla onların peşinde olacaklar bizi yine ele güne rezil edecekler..
Ne olur ben ne yapıyım.. su an bunları bile yazarken o kadar utanıyorum ki allahm yardım et :KK43:
Çok çaresiz hissediyorum omuzlarımda onların yüküle dolaşıyorum.. :KK43: :KK43:
Tek sığınam rabbim okadar doldumm ki BUnlar yüzünden benim geleceğim mutluluğm sönecek belkide..
Ne erkek arkadaşıma ne ailesine birşey diyemedim diyemem ki insan bu igrenç şeyi nasıl anlatırdki..

erkek arkadaşına anlatabilirsin..ki seni ayırmaları için samimi olmaları lazım erkek arkadaşınla...
onların laflarına inanmayacak..
annenle babnla konuş onlarında fikirlerini al bu konuda..

Boşa takıyosun adam seni seviyo teyzenden kuzeninden ona ne
ayrıca politik ol biraz çağır nolcak yüzlerine gül et ilerde evine pek sokma annen de görüş mesafeli ol
bİ de tavsiyem mutlu oldugunu çok belli etme

erkek arkadaşına anlatabilirsin..ki seni ayırmaları için samimi olmaları lazım erkek arkadaşınla...
onların laflarına inanmayacak..
annenle babnla konuş onlarında fikirlerini al bu konuda..
babam vefat etti canım..
tek kardeşim annemden başka kimsem yok annem ise ikilemde kaldı :KK43:

Boşa takıyosun adam seni seviyo teyzenden kuzeninden ona ne
ayrıca politik ol biraz çağır nolcak yüzlerine gül et ilerde evine pek sokma annen de görüş mesafeli ol
bİ de tavsiyem mutlu oldugunu çok belli etme
çağır diyosunuz ya.. çağırdım zaman inanın dostlarıda peşinde olacaklar.. belki o gün dostları rezllik çıkaracak o zaman ne yapacağız :KK43:

yanlış anlamayın ama kullandığınız kelimeler her kim olursa olsun hiç hoş değil..
durumunuza gelirsek,en mantıklısı erkek arkadaşınla konuşup anlatmak,eğer bilirse olayları bence ona göre davranır,sizde hiç olmazsa zorda kalmış olmazsınız..Allah kolaylık versin

Canım öncelikle tebrik ederim seni mutluluklar.
Seni üzmüşler ve zamanında birşeyler yaşamışsınız sen istemediğin hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin.
çağırma erkek arkadaşınada olanları söyle. sana kimse hiçbirşey yapamaz Allah'tan başka kimseden korkma.
Yada ikinci bir alternatif bırak gelsinler muhatap olmazsın gelip giderler. sonuçta onların adı çıkmış sana ne olabilir?

madem durum bu kadar vahim senin sessiz sedasız düğün nişan yapman lazım , benim akrabamın kızınında böyle çok kuyruğu vardı mahallede adı çıktı evli adamlarla düşüp kalktılar, sonra birini bulmuş kimse laf söz edip arasını bozmasın diye nişanı istemeyi gizli yapmış düğününü 1 hafta önce öğrendik paldır küldür evlendi , kimsede bu kız şöyle almayın diyemedi anlıycağın.

Çağırsan da olay olacak çağırmadan da. Yerinde olsam çağırmazdım. Üstü kapalı bi şekilde anlatırdım nişanlıma onun da bilgisi olurdu. En azından o gün bulaşamazlar size o_O

Canım öncelikle tebrik ederim seni mutluluklar.
Seni üzmüşler ve zamanında birşeyler yaşamışsınız sen istemediğin hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin.
çağırma erkek arkadaşınada olanları söyle. sana kimse hiçbirşey yapamaz Allah'tan başka kimseden korkma.
Yada ikinci bir alternatif bırak gelsinler muhatap olmazsın gelip giderler. sonuçta onların adı çıkmış sana ne olabilir?
Annemde öyle diyor sagollsun teselli oluyor bana.. allahtan başka kimseden korkma diyor..
O yazdıysa o kişi senin nasibinse kimsenin gücü yetmez diyor :KK43: :KK43: yüreğime bir parça su serpiliyor
annem çağrmamdan yana eğer çağırmasan daha kötü olur çağıralm brak gelsinler dedi ama hiç içimden gelmiyor çağrsam bir türlü çağırmasam bir türlü :KK43:

yanlış anlamayın ama kullandığınız kelimeler her kim olursa olsun hiç hoş değil..
durumunuza gelirsek,en mantıklısı erkek arkadaşınla konuşup anlatmak,eğer bilirse olayları bence ona göre davranır,sizde hiç olmazsa zorda kalmış olmazsınız..Allah kolaylık versin
yok estagfurullah neden yanlış anlayım..
inanın bunlardan hariç bana ve anneme ypılanları bilseniz... gerçekten bu kelimeler onlara hafıf kalır o derece tiskinç insanlar daha anlatamadım ifade edemedim o kadar şey var ki :KK43:

Çağırsan da olay olacak çağırmadan da. Yerinde olsam çağırmazdım. Üstü kapalı bi şekilde anlatırdım nişanlıma onun da bilgisi olurdu. En azından o gün bulaşamazlar size o_O
peki sizce üstü kapalı bir şekilde nasıl anltabirim
benm teyzelerimin 3 ü böyle böyle diye nasıl diyebilirim ki :KK43:

çağır diyosunuz ya.. çağırdım zaman inanın dostlarıda peşinde olacaklar.. belki o gün dostları rezllik çıkaracak o zaman ne yapacağız :KK43:
Kusurabakmayin sizde tuhafsizin!
Hayir sizi ayirabilecek bu kadar basit insanlar varsa sevginizden suphe duyun.
Neyin kaygisi bu.
Cagirmayin tabikide....hicbiseyde yapmazlar.
Hayir gorusmediginiz surecd ne sikinti olacak..ben dugunume oz dedemi amcami cagirmadim.
Biraz net olun boylede korkmayin kimseden yahu

Kusurabakmayin sizde tuhafsizin!
Hayir sizi ayirabilecek bu kadar basit insanlar varsa sevginizden suphe duyun.
Neyin kaygisi bu.
Cagirmayin tabikide....hicbiseyde yapmazlar.
Hayir gorusmediginiz surecd ne sikinti olacak..ben dugunume oz dedemi amcami cagirmadim.
Biraz net olun boylede korkmayin kimseden yahu
bende çağırmak istemiyorum inanın nefret ediyorum.. nefret.. evime almak istemiyorum.. !! ama annem diyor aynı mahalledeyiz çağırsak bir türlü çağırmasak o kadar ikilemdeyim ki napmalıyım bilmiyorum inanın :KK43:

peki sizce üstü kapalı bir şekilde nasıl anltabirim
benm teyzelerimin 3 ü böyle böyle diye nasıl diyebilirim ki :KK43:

Özel hayatlarıyla yada yaşam tarzlarıyla alakalı sorunlarımız var ve görüşmüyoruz diyebilirsin. Çok kurcalarsa yada ısrar ederse de artık onların benim için yabancıdan farkı yok kapatalım bu konuyu der geçersin.

bende çağırmak istemiyorum inanın nefret ediyorum.. nefret.. evime almak istemiyorum.. !! ama annem diyor aynı mahalledeyiz çağırsak bir türlü çağırmasak o kadar ikilemdeyim ki napmalıyım bilmiyorum inanın :KK43:
Net bir sekilde cagirmayin.siz cagirirsaniz esas o zaman mahvederler gununuzu.dedikodu yaparlar cagirmazsaniz trip atip konusmazlar.ikinci secenek hakkinizda hayirli olandir kanimca

Annemde öyle diyor sagollsun teselli oluyor bana.. allahtan başka kimseden korkma diyor..
O yazdıysa o kişi senin nasibinse kimsenin gücü yetmez diyor :KK43: :KK43: yüreğime bir parça su serpiliyor
annem çağrmamdan yana eğer çağırmasan daha kötü olur çağıralm brak gelsinler dedi ama hiç içimden gelmiyor çağrsam bir türlü çağırmasam bir türlü :KK43:
Çağır en iyisi boşver canım :)

X