En Rahat Kimler Giyiniyor?

R

runya505

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi runya505
  • #1
moda benim.
ben ne giysem moda olur
yakışan modadır
giyime takmam yakışanına bakarım diyen rahat ve komplexsiz arkadaşlar için ahanda forum....

kim daha rahat giyinir.... _?????
 
  • Konu Sahibi runya505
  • #2
Bende moda filan anlamam. Zaten takipte etmem. Edenleri de anlamıyorum. Ne öyle abuk subuk şeyler moda diye giyiliyor. Onlar birsürü para saçarlar bana da bedava verseler giymem valla.:biggrin: Ben genelde etek giymeyi tercih ederim. Öyle şıkır şıkır olanlardan. Topuklu ayakkabı manyağıyım. Spor ayakkabı filan asla giymem.Birde takı delisiyim onuda belirtmeden edemem. Herif boşayacak beni yakında bu takı manyaklığım yüzünden.:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
 
  • Konu Sahibi runya505
  • #3
Valla ben psikolojime göre giyinirim. Gün olur saçlar fönlü takıp takıştırmış şıkır şıkır etekler topuklu ayakkabılar, gün olur kot pantolon salaş bir bluz. Kendime göre bi tarzım var. Ben onun ne olduğunu tam bilmiyorum ne spor ne klasik. Genelde farklı olanı tercih ediyorum. Yani basit bir tişörtün bile üzerinde farklı bir espri vardır. 'Her giyindiğime aaa çok tatlı nerden buldun'u duymak hoşuma gidiyor:smilewinkgrin:
 
  • Konu Sahibi runya505
  • #4
runya gülüm ellerine sağlık valla iyi bir konu bulmuşsun,ben modayı takip etmem,ne renk modadır bilmem,o gün canım ne isterse onu giyerim,nerden neyi beğenirsem onu alırım,illede şu marka olacak diye bir takıntım yoktur,tek takıntım pantolondur, etek giymekten hoşlanmadığım ve zorda kalmadığım sürece etek giymediğim için ne giyersem giyeyim ama mutlaka pantolon giyeyim:biggrin:,topuklu ayakkabı mümkün olduğunca giymem,aslında topuklu giymeyi isterdim ama beceremiyorum yürümeyi:laugh: sürekli giymediğim için giydiğimde de çarpık bacaklı ördek gibi olurum:laugh: yazları tercihim terliktir süslü terlikleri severim kışında rahat botları tercih ederim,en sevdiğim renkler pembe,lila,mavi,toprak tonları ve askeri yeşildir çoğunlukla bu renklerde giyimler seçerim,beyaz tutkumdur ama beyaz giymek cesaret ister mantığıyla pek fazla giymem,giydiğim herşeye mutlaka kendime has bir hareketlilik katarım
 
  • Konu Sahibi runya505
  • #5
Modayi takip ederim ama asirisina kacmam, abartili giymeyi de sevmem.

Taki, ayakkabi,canta marakim da var ama gene asiri degil. Tasarruflu olmak da önemlidir benim icin, onun icin kontrolsüz harcama yapmadan takip ediyorum.
 
  • Konu Sahibi runya505
  • #6
ben aslında çok rahat giyinirdim. (kot-penye -spor ayakkabı) hafta sonları yine öyle giyiniyorum, ancak hafta içi mecburen biraz daha derli toplu giyinmek zorundayım, çünkü çalıştığım yerde kıyafet mecburiyeti var. adamlar etek boyunu, giydiğin pantolonun kumaşının cinsini , kıyafetinin rengini bile santim santim ölçüyor. boru değil, bankaaaaa.:laugh: :laugh: :laugh:
 
  • Konu Sahibi runya505
  • #7
ya valla ne güzel bir konu açmışsın arkadaşım. bende dün bu konuya takmıştım. moda diye herkes kalıptan çıkmış gibi aynı. bu sene öööle kleopatra gibi ayakkabılar, dore manyağı olmuş kadınlar. hepsinde aynı şeyler. deli oluyorum ben bu işe. bence moda kişinin kendi tarzı olması demektir. ülkemi çok seviyorum ve birçok konuda diğer ülkelerden daha iyi olduğumuzu dşünüyorum (en azından manevi açıdan öyle) ama şu tarz konusunda kimsenin bir fikri yok. vitrinlere bak hepsi aynı. kalite olmuş markada aynı, pazar malıda aynı. ben anlamıyorum bu işten bişey. bazen fazlamı amerikan dizileri seyrediyorum diyorum kendi kendime. çok kafam takılıyor bu moda olayına.

bu ülkede bir moda bakanlığı olsa ve ben bakan olsam sadece houte couture giyinmeyi şart koşardım valla.:cool3: ne o öle fabrikasyon, konfeksiyon işleri. neyse ben yine kaptırdım kendimi ama son günlerde çok kafamı kurcalıyordu bu konu.
,haaa bu arada ben ne mi yapıyorum giyim konusunda? aldığım şeyleri mutlaka boncuklarla, pullarla, dantellerle yada bulabildiğim herhangi bişeyle mutlaka süsler, değiştiririm. sizede tavsiye ederim.:wink:
 
  • Konu Sahibi runya505
  • #9
giderim sevdiğim mağazalara,beğendiğimi alır çıkarım, moda olmasına rağmen bi türlü beğenemediğim o kadar çok şey var ki. her rengi giyerim,şıkır şıkır da giyerim en sporu da giyerim,pantolon da giyerim etek de,elbise de giyerim,kumaş pantolon da,kot pantolon da.... topuklu da giyerim,spor da,babet de giyerim sivri uçlu da....şimdiye kadar bi giymediğim döpyes. onu da ancak mezuniyetle ilgili yemklerde belki... o da yine kendi tarzımda....
 
kendimi iyi hissediyorsam en iyi giyinen benimdir kıyafetlerimle gülümsememle kendimi gözteririm. ama kötüysem ben bile kendimi tanıyamam o zaman ne bulursam giyerim. aynaya pek bakmam saçımı özenerek yapmam. sanki o kötü dönemimde en güzel kıyafetim bile gözüme görünmez.. daha çok pantolon ağırlıklı giyinirim. aşırı açık giyinmeyi pek sevmem. etek giyersem ya dizin az altı yada topuğa kadar olmalı. topuklu ayakkabı tercih nedenidir. takı pek tarzım değil. renk uyumuna dikkat etmeye çalışırım. kendi modamı kendim yaparım. kısaca eğer moralman iyiisem en iyi modacı bile kıyafetimi kıskanabilir.
 
cok klasik olacak ama benim icin moda bana yakisandir zeten evde esofman yada meshur pjamalarim vardir onlari giyerim daha rahat oldugunu düsünüyorum:yes: disari cikarkende genelde kumas pantalon (tercihimdir)pratik bluzlar ve hafif topuklu ayakkabi giyip cikarim tabiki giyiminde yerine göre olmasi lazim özel günlerdede duruma göre giyinirim ayrica bende saat cilginligi vardir acayip saat hastasiyim olmassa olmazlardan benim icin:yes:
 
Benim içinde bazen 3 yıl önceki bir pantalon yada elbise çok cazip gelebilir yani öyle hemen gözden çıkaramam giysilerimi modası geçse bile dursun bir kenarda belki ilerde tekrar moda olur giyerim derim,mesela geçtiğimiz senelere kadar paçalar bol boldu şimdi ise dar paçalar revaçta ve benim yılardır paçası dar diye giymediğim hatta giyince komik olduğunu düşündüğüm pantalonlar şimdi resmen yeni sezon gibi duruyor.Bu kısırdöngü böyle devam eder tabi kilomuz vücudumuz değişmediği müddetçe :smile:
 
Ben her ne kadar resmi bir kurumda çalışıyor da olsam çoğunlukla -mesleğimden dolayı beni hoşgördükleri için- spor giyinirim. Ama klasik giyimi de severim. Etekle de çok rahat edebiliyorum etek giyersem genelde diz altı ya da tamamen uzun olanlarını tercih ederim. Benim giyimimde en çok dikkat ettiğim edepli giyinmek, falso vermemek çünkü iş ortamımda pek fazla bayan yok hatta çalıştığım şubede benden başka bayan yok:biggrin: Hakkımda yapılan yorumları duyarım herkes beğenir, hanım hanımcık der hepinizi öptüm...
 
etek giymeyi çok seviyorum ama toplumumuzun erkekeleri yüzünden maalesef giyemiyorum.hele eteklerimin altına aldığım ve sadece evde giyebildiğim çeşit çeşit çoraplarıma bayılıyorum.etek harici özel bir şirkette çalıştığım için resmi.genelde uyuma dikkat ediyorum.takı,ayakkabı,çanta olsun hepsini üzerimdeki kıyafete göre uydurmaya çalışıyorum ve yakıştığını zannediyorum :smilewinkgrin:
 
beni görseniz sanırsınızki işe değil pikniğe gidiyo:biggrin: hergün kot pantolonlar yazsa badi spor ayakkabı kışsa kazak bot çizmede alıyom etekte bisürü ama rahat edemiyom hiç giymediğim halde bi sürü etek almışım kim giyecekse artık evlendikten sonra fortcu giyer zanumca:laugh: :laugh: bu arada o kadar takım varki anlatamam bende takı vede toka manyaklığı vardır renk renk takılar ve tokalarla piknik kıyafetlerime hareketlilik katarım :KK70::KK70:
 
bende de kemer ve çanta hastalığı var.simli pullu şeylere bayılıyorum :)günlük hayatta spor kıyafetten yanayım düşük bel kot üzerinede çok dar ve beli açık olmayan hertürlü bluz giyerim:)normal bi kot bluz bile giysem illa renkli takı kemer çantayla farklı bi kıyafet çıkarıyorum ortaya:)işyerinde klasik giyinmem gerek olduğu için etek ağarlıklı giyiniyorum onuda büyük kemerlerle süslemeyi unutmuyorum tabii:)
 
Bende yakıştığını düşündüğümü giyerim.
Eşim diz boyu eteklerin bana çok yakıştığını söylüyor ( Bende böyle düşünüyorum )
Yazın etek topuklu terlik şık bir badi ya da elbise tercih ederim
Kışınsa yine etek, çizme kemer ve hoş strech kazaklar.
Hafta sonları kot pantolon, spor ayakkabı, akşamları şortlar eşofmanlar,
Tatilde miniler, ramazanda daha mutasıp olanlar.
Yani kızlar psikolojime göre ne zaman neyin yakışağını bilir ve GİYERİM
Moda ya da asla aldanmam.
Size geçtiğimiz günlerde başımdan geçen bir şey söyliyim )
Marka mağazalardan birinde bir gömlek baktım. 99 YTL ( Tabii ki almadım )
İndirmlerde gömleği 29 YTL'ye aldım. Neden çünkü o gömlek bu senenin modasıydı.
Seneye nasıl olsa moda olmayacaktı. Ama ben onu sadece bu sene için kendime yakıştırmadığımdan 70 YTL indirimle aldım.

DİKKAT !!! MODA ASLINDA RENKLİ BİR TUZAKTIR HANIMLAR
 
modayi takip ederim ama uymam:1yes2: ..icinden kendime yakisan tarzi yaratirim onu giyerim..taklit urunleri sevmem sahte seyleri hic sevmem ve giymem..illa marka olacak diye bir durum yok ..ama eger alamiyacaksam da sahtesini kullanmam tarzim degil..maalesef ayakkabi cilginligim var..gordugum ayakakabi ne yapar ne eder alirdim..artik calismiyorum ve evdeyim o yuzden kendimi frenledim..yani en azindan ben oole dusunuyorum..taki takarim ama bir yuzuk bir kupe..takip takistirmayi sevmiyorum..gumus cook seviyorum ama takamiyorum imitasyon ve gumuse alerjim var:çok üzgünüm:
 
modayla hiç işim olmaz. başkasının beğenisine görede giyinmem. o gün kendimi neyin içinde rahat hissediyorsam öyle giyinirim. onca yıl hep spor giyindim. son bir yıldır daha şıkır şıkır giyinmeyi seviyorum. :emir_bebek: :emir_bebek:
 
X