Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriEn sonunda ekleyebildim işte gelinliğim ( minietek)
woaaawww prenses elbisesi gibi ışıl ışıl kuyruklu ayyy çok güzel bir tercih yapmışsın canım:asigim: Allahım üzerinde görmeyi de nasip etsin:Saruboceq: mutluluklar şimdidena.s. tek kelimeyle ''Bayıldım''
woaaawww prenses elbisesi gibi ışıl ışıl kuyruklu ayyy çok güzel bir tercih yapmışsın canım:asigim: Allahım üzerinde görmeyi de nasip etsin:Saruboceq: mutluluklar şimdidena.s. tek kelimeyle ''Bayıldım''
amin inşşallah canım yaa hepinize allah daha iyilerinizi nasip etsin gerçekten tam aradığım model onu gördükten sonra fikrimi hiç değiştirmedim provaya son kez dün gittim ve yine iyiki bu gelinliği seçmişim dedim zeytinburnu çağteks te dikiliyo üzerindeki işler kristal savarowski taşlar keseye duvağa ve eldivene karar verdim dün hani şu orta parmağa gecen eldivenler varya onlardan ıstedım inşallah hata yapmamışımdır onun dışındada file eldiven vardı taşlı bır de parmaklı klasık vardı