yaa kıslar valla 'apışıp kalmak' tamda benim şu anki durumumu anlatıyor.nolur bişey söyleyin ya da ben söyleyeyim sizde yardım edin nooolur....
şimdi bende çikolata kisti var 5 cm lik 3 doktor da ameliyat dedi.sordum!!açık mı kapalı mı? dediler ki,eli laparoskopi ye yatkın olan doktor seçersen kapalı olmak iyidir eli yatkın olsun çünkü kapalıyı yapmak zordur beceri ister yoksa Allah muhafaza yumurtalıklarına zarar verirler bebişin mebişin olmaz sonra.ok dedim!başka çaresi yokmudur dedim?vaaar hamile kalmak dediler!ozaman kaybolabilirmiş bu çikolata kılıklı şey....ama ben 5 aylık evliyim bir sene geçsin bari daha erken dedim..eee o zaman ameliyat dediler.sonra nolcak dedim?tekrar çıkarmış bu meret genemi aynı eziyet!!!başka çaresi yok dediler...bide soğan kürünü deneyelim dedik 6.güne geldik bakalım sonucu nolcak!bu çarşamba başka doktora randevum var yaneee soğan kürünün 12.gününde doktora gitmiş olcam bakalım bi etkisini göstermişmi bu soğan...perşembe yazıcam kısslar küçülmüş ise bu meret hepimize hayırlı olsun dicem herkese tavsiye edicem...hade bana dua edin ..perşembeye görüşürüzzzzzz

:teytey: