Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilemiyorum ben enerjiye inaniyorum ama bunu yapan kisiye bagli demek kitamamen saçmalık
bundan 2 yıl önce sana enerji temizleme ve arttırma çalışması yapıcam diyen kızın erkek arkadaşı tarafından aldatılıp dolandırıldığı öğrendiğim gün inanmamaya başladım
ya benim yasadigim bazi sorunlar var bakimcimda blokaj kaldirma enerji yukseltmeden falan bahsetti o soyleyene kadar benimde boyle bir seyden haberim yoktu arastirdim ettim ama kizcelerimin deneyimleri varsa ogrenmek icin actim konuyuHicbir fikrim yok
Biraz acarmisin.
Bu süslü laflarla eski dönem üfürükçüleri kendilerini enerji uzmanı falan filan diye pazarlıyorlar sanırım, bu uğurda tonla para dökenler var. İnanmayın böyle şeylereya benim yasadigim bazi sorunlar var bakimcimda blokaj kaldirma enerji yukseltmeden falan bahsetti o soyleyene kadar benimde boyle bir seyden haberim yoktu arastirdim ettim ama kizcelerimin deneyimleri varsa ogrenmek icin actim konuyu
caresizlik insana her yolu denetiyor cokta olumlu yorum gormustum halbukiBu süslü laflarla eski dönem üfürükçüleri kendilerini enerji uzmanı falan filan diye pazarlıyorlar sanırım, bu uğurda tonla para dökenler var. İnanmayın böyle şeylere
Blokaj dediği şey büyük ihtimalle nazar ve ya kısmet kapalılığı gibi bir şey. İnancınıza göre meditasyon ve ya dinî ritüellere yönelmenizi tavsiye ederim. Ben de bir dönem fal batağına saplanmıştım ama şimdi öylesine baktırıyorum, bağımlılık gibi bir şey oluyor bu zamanla.caresizlik insana her yolu denetiyor cokta olumlu yorum gormustum halbuki
evet haklisiniz bagimlilik durumlari bende de bas gosteriyor ama benim icin onemli bir kac durum var cozum ariyorum iste sahsen enerjiye inanan bir insanim ama bu enerji calismalarina cok uzagim bilgim yok,bakalim deneyip gorecegimBlokaj dediği şey büyük ihtimalle nazar ve ya kısmet kapalılığı gibi bir şey. İnancınıza göre meditasyon ve ya dinî ritüellere yönelmenizi tavsiye ederim. Ben de bir dönem fal batağına saplanmıştım ama şimdi öylesine baktırıyorum, bağımlılık gibi bir şey oluyor bu zamanla.
Valla inanın çok tavsiye edilen biri vardı, sürekli iyi geri dönüşleri paylaşan biri. Ona yaptırdım. Hicbir etkisi olmadı. Bence yaptırmayın derim 600 TL boşa gitti çok pişman oldum sonrasında. Siz bilirsiniz yine de tabikizlar selam daha once bu alanda calisma yaptiran oldu mu? ben bu yonde bir tavsiye aldim,hatta gorusme sagladim denemekte istiyorum acikcasi sizin deneyimleriniz varsa paylasabilir misiniz benimle?
tesekkur ederim oncelikle ben bu calismalari 1 haftayi gecik bi sure once yaptirmaya baslamistim,hic bilgim yoktu konuyu bu sebeple acmistim. benim icin sorun olan konular cozuldu yorumumda da belirttigim gibi calismalardan kaynakli mi bilmiyorum ama sonuc olarak benim istedigim olduValla inanın çok tavsiye edilen biri vardı, sürekli iyi geri dönüşleri paylaşan biri. Ona yaptırdım. Hicbir etkisi olmadı. Bence yaptırmayın derim 600 TL boşa gitti çok pişman oldum sonrasında. Siz bilirsiniz yine de tabi
Ben bir ara çok sarmıştım böyle şeylere. Sonrasında çok huzursuz oldum ve bıraktım. O yüzden kimseye önermiyorum şahsım adınakizlar selam daha once bu alanda calisma yaptiran oldu mu? ben bu yonde bir tavsiye aldim,hatta gorusme sagladim denemekte istiyorum acikcasi sizin deneyimleriniz varsa paylasabilir misiniz benimle?
bende su an oyle bi durum yok ama insallah olmaz siz kime yaptirmistinizBen bir ara çok sarmıştım böyle şeylere. Sonrasında çok huzursuz oldum ve bıraktım. O yüzden kimseye önermiyorum şahsım adına
Bu bana yazdığınız kişiye yaptırdığınz çalışmamıdır? Ben şuan kötü bir haldeyim boşanamıyorun anlaşma yok bana bi bilgi verin tekrar teşekkürlerguncelleme; 2 farkli calisma yaptirdim enerji olumlama ve blokaj kaldirmaymis bunlar. ailem ve nisanlimin konusunu okuyan hatirlar, her konuda yolumuza tas koyan ailem su an hadi evlenin moduna girdi. bu calismalarla ilgisi var mi bilmiyorum ama su an surec tamamen degisti olumlu olarak. benim gibi bilgisiz olan kisilere yol gosterir belki ama yaptiracaginiz kisiyi iyice arastirip ona gore secin
evet sizinle zaten mesaj uzerinden konustuk. umarim yardimi dokunurBu bana yazdığınız kişiye yaptırdığınz çalışmamıdır? Ben şuan kötü bir haldeyim boşanamıyorun anlaşma yok bana bi bilgi verin tekrar teşekkürler
Deniycemm. İnşallah bi yardımı dokunurevet sizinle zaten mesaj uzerinden konustuk. umarim yardimi dokunur
insallah banada haber verinDeniycemm. İnşallah bi yardımı dokunur