EPİDURAL İLE NORMAL DOĞUM YAPANLAR

su gibi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
904
258
EPİDURAL İLE NORMAL DOĞUM YAPANLAR BİLGİ VERİR MİSİNİZ ?
AVANTAJLARI, İYİLEŞME SÜRESİ, DİKİŞLER VE DOĞUMDAN ÇIKARKEN KAÇ KİLO VERDİNİZ

BİLGİ İSTİYORUM ANNELERRRRRRRRR
:KK15::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

EPİDURAL İLE NORMAL DOĞUM YAPANLAR BİLGİ VERİR MİSİNİZ ?
AVANTAJLARI, İYİLEŞME SÜRESİ, DİKİŞLER
Avantajmi ben mejbur kalmasam.kesinlikle sezeryan olmazdim
neyse kismet hayirlisi boyleymis dikislerin agrisi kaburgalarina vuruyo bas agrisi cok fena
kahveye kesebiliyorsn anca belin dizlerin kendini yasli insanlar gibi hissediyorsun bence kendi isteginle dusunuyorsan vazgec birak meyveni kendi olgunlasip dussun derim..

Son düzenleme:
NORMAL DOĞUM DÜŞÜNÜYORUM
AMA EPİDURAL İLE
ÇÜNKÜ AĞRIYA DAYANAN BİRİ DEĞİLİM
UFAK Bİ KARNIM AĞRISA ÇOK KÖTÜ OLUYORUM YANİ

NORMAL DOĞUM DÜŞÜNÜYORUM
AMA EPİDURAL İLE
Bir gun cek kurtul bir omur boyu cekmektensee bencee benm 58 gunum bugun bitti hala belimden vurulan ignenin yeri agriyo kesilen yerim ve karnimin bir bolumunu hissetmiyorum..:KK43:

NORMAL DOĞUM DÜŞÜNÜYORUM
AMA EPİDURAL İLE
Bnm acilmam olmadi catim dardi bu arada:KK43:

Yok mu hic iyi örnek. Ben de epidural normal düşünüyorum

epıdral le doğum yapıp felç kalan bırını tanıyorum

kuzenim epidural normal doğum yaptı 40 gün boynu ve omurgası ağrıdı çok pişman oldu.. ilacı da 10 saat sancıdan sonra verdiler çünkü ilacı vermek için belli bir açıklığa ulaşmak gerekiyormuş ilacı verdiler 1 saat sonra doğum oldu zaten boşuna almış oldu ilacı

Yok mu hic iyi örnek. Ben de epidural normal düşünüyorum
Bence en.iyisi en en sagliklisi normal dogum cnmmm hic olmazsa gobegim.kaldi derdin olmaz en kotu ihtimal agir birsey kaldiramazsn cunku yarimsinn birakin.herseyi normal akisina seyretsin hakkinizda neyse hayirlisi yazilmistr alniniza zaten :)

arkadaslar 6 yıl önce epiduralle normal dogum yaptım, dr herhangı bı agrı ihtimaline karşın günde 1 fincan sade nescafe iç deyip uyarmıştı, hakvemi içtim hergün ve hiç ama hiçç agrım olmadı.. inanılmaz konforluydu.. şimdi inş. yine aynı yolla dogum yapmak istiyorum... herkese kolaylıklar dilerim :)

arkadaslar 6 yıl önce epiduralle normal dogum yaptım, dr herhangı bı agrı ihtimaline karşın günde 1 fincan sade nescafe iç deyip uyarmıştı, hakvemi içtim hergün ve hiç ama hiçç agrım olmadı.. inanılmaz konforluydu.. şimdi inş. yine aynı yolla dogum yapmak istiyorum... herkese kolaylıklar dilerim :)
HERKES AYRI BİŞEY DİYOR
KAFAM KARIŞTI YA :KK43: :KK43: :KK43:

Merhaba arkadaşlar ben de temmuz 2009 da epidural normal doğum yaptım çok memnun kaldım.Baştaki yorumlar hep korkutucu yazılmış.Öncelikle dr ve hastane çok önemli.
39+4 günlükken gece 3 gibi suyum geldi hemen hastaneye gittik.Nstye bağladındım ağrıma ve bebeğin kalp atışlarına bakıldı.Açılmam 2 cm di.Sürekli dr um hemşireler konrol ettiler.Sabah 8 gibi ameliyathaneye aldılar epidural iğnesi için kesinlikle hiç acıtmıyor ve dr um her anı güzel bie şeklilde anlattı.Sonra çıktım odama geçtim yürüyüşe başladım koridorda açılmam 10 cm oldu hemen doğumhaneye alındım.Nefes al ıkın derken yarım saatte hiç acısız doğum yaptım.Doktorum dikiş atarken muhabbet ediyorduk:)Odama geçtim kızımla hiç ağrım olmadı.Çok güzel geçti toplam 12 kilo almıştım 5 gün sonra tartıldım 8 kilosu gitmişti.Baş ağrısı da olmadı çok şükür ben tavsiye ediyorum.

HERKES AYRI BİŞEY DİYOR
KAFAM KARIŞTI YA :KK43: :KK43: :KK43:

arkadaslar ben bu epidurali cevremde hiiç kimse denememişken denedim.. deli cesareti gibi birşeydi, fakat dr'uma risklerini sordum bu sozu edılen rısklerın her sezeryanlı içinde gecerli oldugunu, dikkatli anestezi ile hiç bir sıkıntı olmayacagını soyledı kı benım dr'um gaziantep'in en iyi doktorlarındandır.. hatta bana verdıgı ornek aynen suydu ; agrıyan dişini uyusturmadanda cektırebılırsın fakat agrı hissetmedende..... :) nitekim parmakla sıkacak kadar bileee canın yanmadan sohbet ederek dogum yaptım... bildiginiz sohbet ortamı gıbıydı... inanılmaz...dr sadece dogum koçu gibi ıkın diyor, sonra ok dinlen diyordu.. agrı olmadıgı içinde hiç yorulmadan çıktım dogumhaneden...iyi arastırın derim buna degeriz biz :) :anneadayı:

ben normal yapmadım ama sezaryani epidural alarak yaptım iğne yeri bir süre ağrıyor fakat abartıldığı gibi değil normal bir bel ağrısı ortopedik yatakta yatmalısınayrıca bahsedildiği gibi sezaryenden sonra göbeğim kalmadı uyusukluk tabi ki 6 ay fln gitmiyor ameliyat yerinde ama normal doğumda oldugu gibi 2 haftada herşey normale dönüyor 1 ayda tamamen iyi oluyorsun sonuçta normal doğumda da 40 gün yaraydı dikişti insan doğum sonrasını yaşıyor he tabi normal doğum mu sezaryen mi denilirse tabi ki normal sonuçta herşeyin doğalı normal olanı daha iyidir demem o ki epidural iyi bi yerde yapılırsa çevremde bir çok epidural normal yapan arkadaşlarm var hepsi memnun keşke benimde açılmam olsaydı da epidural normal yapabilseydim bu arada hayırlı doğumlar

Merhaba arkadaşlar ben de temmuz 2009 da epidural normal doğum yaptım çok memnun kaldım.Baştaki yorumlar hep korkutucu yazılmış.Öncelikle dr ve hastane çok önemli.
39+4 günlükken gece 3 gibi suyum geldi hemen hastaneye gittik.Nstye bağladındım ağrıma ve bebeğin kalp atışlarına bakıldı.Açılmam 2 cm di.Sürekli dr um hemşireler konrol ettiler.Sabah 8 gibi ameliyathaneye aldılar epidural iğnesi için kesinlikle hiç acıtmıyor ve dr um her anı güzel bie şeklilde anlattı.Sonra çıktım odama geçtim yürüyüşe başladım koridorda açılmam 10 cm oldu hemen doğumhaneye alındım.Nefes al ıkın derken yarım saatte hiç acısız doğum yaptım.Doktorum dikiş atarken muhabbet ediyorduk:)Odama geçtim kızımla hiç ağrım olmadı.Çok güzel geçti toplam 12 kilo almıştım 5 gün sonra tartıldım 8 kilosu gitmişti.Baş ağrısı da olmadı çok şükür ben tavsiye ediyorum.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
DARISI BAŞIMA TATLIM
BENİM EŞİM NORMAL DİYE TUTTURUYOR
PEKİ DİKİŞ ATILDI MI

arkadaslar ben bu epidurali cevremde hiiç kimse denememişken denedim.. deli cesareti gibi birşeydi, fakat dr'uma risklerini sordum bu sozu edılen rısklerın her sezeryanlı içinde gecerli oldugunu, dikkatli anestezi ile hiç bir sıkıntı olmayacagını soyledı kı benım dr'um gaziantep'in en iyi doktorlarındandır.. hatta bana verdıgı ornek aynen suydu ; agrıyan dişini uyusturmadanda cektırebılırsın fakat agrı hissetmedende..... :) nitekim parmakla sıkacak kadar bileee canın yanmadan sohbet ederek dogum yaptım... bildiginiz sohbet ortamı gıbıydı... inanılmaz...dr sadece dogum koçu gibi ıkın diyor, sonra ok dinlen diyordu.. agrı olmadıgı içinde hiç yorulmadan çıktım dogumhaneden...iyi arastırın derim buna degeriz biz :) :anneadayı:
AYY NE GÜZELLLL
DOĞUM SONRASI SÜREÇ NASILDI İLK 1 AY

X