- Konu Sahibi 88kelebek88
-
bende hamıle degılım ama cok ıstıyorummm bende senın gıbıyım ayılamam dıye cok korkuyorum daha sımdıden bu krkulara bakbende epıdural dogum ısterımmmm
Doğum yapacağınız hastane ve doğuma girecek doktorunuz kabul ediyorsa, sanırım özellerde oluyor, eşiniz girebilir. cumartesi günü özel bir hastanede epidural sezaryenle kızımı dünyaya getirdim. eşim sezaryen sırasında yanımdaydı.
merhaba ben de korkuları olan bir bayanım maalesef iğne olmaktan kaçan biriyim hem de.1 sene sonrası gibi bebek düşünüyorum Allah nasip ederse tabi.ben kafamda şekillendirdim genel anestezi ile sezeryan yaparım çünkü hastaneye girince bile çarpıntım oluyor fena oluyorum doğumda nasıl olurum bilmiyorum ama eğer sakinlik olursa spinal anestezi düşünürüm ama hiç sanmıyorum ben uyanıkken sakin olamam.
bende her türlü doğumdan korkuyorum aslında ama epiduralde eşim yanımda olursa o zaman ondan destek alırım sende öyle yap istersen eşin kabul ederse öyle yap gerçi ben eşime bişey söylemedim o kendisi söyledi
Epidural sezeryanla oglumu dunyaya getirdim,dokorumla sohbet edrk yaptim dogumumu.
Her ne kadar bazilari imkansiz gibi gorsede,dogumdan sonra hic kesi agrim olmadi.
muthis bir deneyimdi.Allah gonlume gore vermisti.tek sanci gaz sancisiydi.
dogumdan 1 saat sonra ayaktaydim,ertesi gun dusumu evimde kendim aldim.Allah herkese nasip etsin.
esim hastanenin kurallari geregi giremedi.
Epidural sezeryanla oglumu dunyaya getirdim,dokorumla sohbet edrk yaptim dogumumu.
Her ne kadar bazilari imkansiz gibi gorsede,dogumdan sonra hic kesi agrim olmadi.
dogumdan 1 saat sonra ayaktaydim,ertesi gun dusumu evimde kendim aldim.Allah herkese nasip etsin.
evt canim gercekten.bende sizin tabirinizle igneden korkan adamdim.fakat epiduralin icine sanirim sakinlestirici busey yapiyorlar.hic korkmadim ve gayet sakindim.dogar dogmaz normal dogum da oldugu gubi opup kokladim yanimda temizlendi izledim.harikaydi..ozelde yaptirdim canim
epidural yada genel anestezi vucuda giren kimyasallar aynıymıs die biliyrm bende su an iki aylık hamileym ve şimdiden basldım karar kara düşünmeyi ben epidurala cesaret edemem gözüm bakarken sakın olamam die düşünüyrm o yüzden genelden yanayım arkadaslar
evet onu ben de düşünüyorum ama her hastane almıyor ameliyathaneye diye biliyorum.özellikle bir hastane hakkında duyduğum şuydu ameliyathaneden bayılan babalar olduğu için alınmamaya başlamış :) hayırlısı artık bakalım istanbulda mısınız siz
ne güzel ben iğneden korkmuyorum normalde ama bi yerim filan kesildiğinde kan görünce tansiyonum düşüyo benim bigün serum takmışlardı serum aşağıda kalmış biraz kan çıkmış kanı görünce tansiyonum büyüğü 5'e küçüğüde 3'e düşmüştü ya da ben bebeği kanlı görürsem direk tansiyon düşer ama her zaman olmuyo bu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?