epidural sezeryan

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
merhaba kızlar daha hamile değilim ama bebek istiyorum fakat korkularım var epidural sezeryan yaptıran var mı aranızda normal doğumdan korkuyorum sezeryanda bayılmakta istemiyorum ayılamam diye korkuyorum epidural sezeryan yaptırsam eşimde yanımda olabilir mi acaba yardımlarınıza ihtiyacım var bide epidural sezeryanda eşim yanımda olabilir mi

Son düzenleme:
bende hamıle degılım ama cok ıstıyorummm bende senın gıbıyım ayılamam dıye cok korkuyorum daha sımdıden bu krkulara bakbende epıdural dogum ısterımmmm

Doğum yapacağınız hastane ve doğuma girecek doktorunuz kabul ediyorsa, sanırım özellerde oluyor, eşiniz girebilir. cumartesi günü özel bir hastanede epidural sezaryenle kızımı dünyaya getirdim. eşim sezaryen sırasında yanımdaydı.

hayırlı olsun hangi ildeki hastanede sezeryan yaptırdın ve doktorun kimdi

merhaba ben de korkuları olan bir bayanım maalesef iğne olmaktan kaçan biriyim hem de.1 sene sonrası gibi bebek düşünüyorum Allah nasip ederse tabi.ben kafamda şekillendirdim genel anestezi ile sezeryan yaparım çünkü hastaneye girince bile çarpıntım oluyor fena oluyorum doğumda nasıl olurum bilmiyorum ama eğer sakinlik olursa spinal anestezi düşünürüm ama hiç sanmıyorum ben uyanıkken sakin olamam.

bende her türlü doğumdan korkuyorum aslında ama epiduralde eşim yanımda olursa o zaman ondan destek alırım sende öyle yap istersen eşin kabul ederse öyle yap gerçi ben eşime bişey söylemedim o kendisi söyledi

evet onu ben de düşünüyorum ama her hastane almıyor ameliyathaneye diye biliyorum.özellikle bir hastane hakkında duyduğum şuydu ameliyathaneden bayılan babalar olduğu için alınmamaya başlamış :) hayırlısı artık bakalım istanbulda mısınız siz

ben kolumdan kan alınırklen bile ağlayan birisyidim iki defa sezeryan oldum doktorunuz ve ekibi çok önemli
özellikle de ilk doğumumda ilk defa ameliyathaneye girdiğimde kalbim acayip çarpıyordu ve bu da pek iyi bişey değil ameliyat için
ama başımda duran aneztezi doktoru sürekli başımı okşayarak benle konuştu korkmamamı anne olacağımı söyledi ve moral verdi tüm hazırlıklar yapılırken damar yolu açılması karın bölgesine batticon sürülmesi diğer aletlerin bağlanması derken orda biraz zaman geçiyor ve iyice geriliyorsunuz
ikinci doğumda bende de narkozdan ayılamama korkusu vardı çok ağladım ama allah o yolda kimseyi bırakmasın inşikak suresinin siz doğumdayken bir yakınınız tarafından okunmasını rica edin

epidural yada genel anestezi vucuda giren kimyasallar aynıymıs die biliyrm bende su an iki aylık hamileym ve şimdiden basldım karar kara düşünmeyi ben epidurala cesaret edemem gözüm bakarken sakın olamam die düşünüyrm o yüzden genelden yanayım arkadaslar

Epidural sezeryanla oglumu dunyaya getirdim,dokorumla sohbet edrk yaptim dogumumu.
Her ne kadar bazilari imkansiz gibi gorsede,dogumdan sonra hic kesi agrim olmadi.
muthis bir deneyimdi.Allah gonlume gore vermisti.tek sanci gaz sancisiydi.
dogumdan 1 saat sonra ayaktaydim,ertesi gun dusumu evimde kendim aldim.Allah herkese nasip etsin.

esim hastanenin kurallari geregi giremedi.

Son düzenleme:

gerçekten mi ben öyle olucağını bilsem hiç beklemem hemen yaparım bi tane

aaa gerçekten mi özelde mi yaptırdın sezeryanı devlette mi ben çok istiyorum eşimin yanımda olmasını

evt canim gercekten.bende sizin tabirinizle igneden korkan adamdim.fakat epiduralin icine sanirim sakinlestirici busey yapiyorlar.hic korkmadim ve gayet sakindim.dogar dogmaz normal dogum da oldugu gubi opup kokladim yanimda temizlendi izledim.harikaydi..ozelde yaptirdim canim

ne güzel ben iğneden korkmuyorum normalde ama bi yerim filan kesildiğinde kan görünce tansiyonum düşüyo benim bigün serum takmışlardı serum aşağıda kalmış biraz kan çıkmış kanı görünce tansiyonum büyüğü 5'e küçüğüde 3'e düşmüştü ya da ben bebeği kanlı görürsem direk tansiyon düşer ama her zaman olmuyo bu bende

sen keserlerken filan görmüyosun perde gibi bişeyle senin görmeni engelliyolar

yok yalovadayım ama istanbulda iyi bir hastane ve iyi bi doktor olursa giderim çünkü burdaki doktorlara güvenemiyorum bi bildiğim doktor var ama o da devlette sezeryan yaptırıcağım için devleti istemiyorum üstelik devlette bi oda da 3-4 kişi kalıyo çok zor olur öyle. bende eşime öyle söyledim ameliyathaneye almıyolar diye ben girerim sen merak etme dedi ayy eşim bayılsa gülmekten sedyeden düşerim herhalde

Son düzenleme:

Bunu okuyunca nasıl rahatladım anlatamam..:)

Bende kısmetse allah izin verirse ekim sonu gibi doğurabilirim.Böyle olumlu hikayeler dinleyince çok mutlu oluyorum..

canim o kadar korkuyorsa cok sansini deneme derim :))))
sanurim suan hamile degilsin.hamile olunca insana bir cesaret geliyor.O ani kacirmak istemiyorsun.Cesur ol.ben dogumdan ciktiktan sonra"ooo ne varmiski ,ikinciyi hemen yapicam" diyip hava attim.fakat inan ki dogumdan sonrasi yani bebek yetistirmek ,bakmak hepsinden zor :)))) allah saglik versin.olmayanlara nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…