Epilasyon ve söylentiler

_Ozis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
73
21
Merhaba,

Şimdi şöyle ki bugüne randevu aldım ama lazer epilasyon hakkında bazı söylemler duydum. Yaptıranlar, bilgisi olanlar paylaşırsa çok çoook sevineceğim.

Bekarım, buğday tenliyim ama tüğlerim anlayacağınız üzere siyah.

Yüze gitmicem ama diğer bölgeler için gitmeyi düşünüyorum. Söylentiler;

* Bir ablamızın çocuğu olmuyordu, doktor epilasyondan olabilir demiş
*Doğum yaptıktan sonra aynısı, hiç yaptırmamış gibi çıkıyormuş
*6 seans alacagım ben, 2 ayda bir gideceğim durum ne olur (genel olarak)

Bildiklerinizi paylaşırsanız çoook çok sevineceğim :)

Son düzenleme:
Kanser yapıyormuş diyenler bile var.
Takılmayın. Külliyen yalan.
Ama 6 seans yeter mi onu bilemem. İnce tüyler epey direniyor ne yazık ki..

Evet lazer epilasyondan bahsediyorum.. insanın aklını karıştırıyorlar ya :)

Bacak yaptirdim süper oldu ince ince boyle azcik birsey kaldı 7 seans gittim..batik batik yara icindeydi bacaklarim simdi pırıl pırıl cok şükür. ..
koltukaltinda hala var incede olsa ama orayi biraktim çünkü koku yapti..ömrümde koku nedir bilmem yani...

Benimde başlangıç 6 olabilir, daha sonra seans önerirler heralde, bi denemek istiyorum. ZOr oluyor, fırsatım da var hazır yaptırayım diyorum

doğum yaptıktan sonra hormonlarda bir oynama oluyor illaki çıkar ve risk var yani senin vücudunda kanser yapıcı bir tepki verebilir , kısır da yapabilir , doktorlar risk yok vs diyormuş vıdı vıdı hangi doktor müşterisini kaçırır , korkuyorsan gitme derim, beyinsel olarak yaptırdığın zaman bir şey olursa ona yorarsın , aklımızın oyunu gerçekleşir kötü bir şey olacaksa da , ben korkuyorum ve gitmiyorum.

6 seansin yetmeyecegini soyleyebilirim. 8. Seanstayim hala tam olarak bitmedi.

Hamileyken hormonlar oynuyor,dogumdan sonra çıkması muhtemel

• 4. seansda azaldı benim, dger seanslara devam ettim ama uzun aralar vererek. (beyaz tene siyah sert tuy yapım)
  • kafanda bitirmeden başlama. bende yıllarca korktum, ama illallah dedirtti tuyler artık ve yaptrdım kurtuldumşükür. (koltuk altı kokusu bende de oldu)
  • sonrasnda cıkacakmı dıye ınce hesaplara girme, cıkasa cıkar ama uzuuunnn yıllar tertemız rahat dolaşacaksın sonra tektuk cıksada şu gecirdiğin zaman herşeye değer...

ben 3 seanstan sonra inanılmaz rahatladım.. ince tüyler malesef çok inatçı denildiği gibi..
lazer epilasyonun zararları konusunda kimse net konuşamaz. yani ilerde allah korusun kanser olunca bu lazer epilasyondandır denilebilir mi? o kadar wifi alanlarında o kadar baz istasyonları içinde kirli havada gdolu ürünlerle beslenip yaşarken bunu lazer epilasyon yapmıştır tanısı koyabilirler mi?
hiç sanmıyorum.

İgneli epilasyonuda araştır bulunduğun sehirde

Bu konu çok iyi olmuş, ben de çok uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü harekete geçemedim. Yaptıran bayanlar, hangi cihaz daha iyi? Kaç seans sonrası seyrekleşiyor?

Takipteyim konuyu :KK37: Ben de yaptıracağım inşallah.

2.seansta resmen %50 azaldi.benim gibi tuylu birine mucize.utuleme makinasi benim gittigim salonun.acisi var ancak o an sonrasinda aci vs.kalmiyor.1 kizim var baska cocuk dusunmedigim icin yaptiriyorum.8 seans benim gittigim ayda 1 kez gidiyorum.

Lazer epilasyonda kullanılan ışının böyle bir zararı olmaz.
Hamile kalmasanız bile vücudun hormon dengesi değişebileceğinden ömürlük bir yöntem değil. Ama uzun süreli çözüm sağlar

Hamilelikten öncede yaptırmıstım dogumdan sonrada yaptırdım hamilelikten sonra tüylerde herhangi bir artıs olmadı cok memnunum ince tüyler biraz dirensede cok büyük rahatlık
alexsandrite lazer yaptırdım
öneririm

Bende 7 seans bacaklar icin gittim sonra biraktim. 1 sene oluyor birakali bitenler tekrar cikmadi ama tek tük kalanl tüyler oldu. Her söylenene inanma ama gidecegin yeride iyi arastir artik önüne gelen yapiyor bu isi.

Arkadasimda yaptiriyordu ayni yerde kadin resmen yakti arkadasimi. Birde özel bölge. Günlerce aci cekti. O yaniklari görünce birdaha gidemedim bende. Mahkemelik oldular suan.

Merhaba,

Şimdi şöyle ki bugüne randevu aldım ama lazer epilasyon hakkında bazı söylemler duydum. Yaptıranlar, bilgisi olanlar paylaşırsa çok çoook sevineceğim.

Bekarım, buğday tenliyim ama tüğlerim anlayacağınız üzere siyah.

Yüze gitmicem ama diğer bölgeler için gitmeyi düşünüyorum. Söylentiler;

* Bir ablamızın çocuğu olmuyordu, doktor epilasyondan olabilir demiş
*Doğum yaptıktan sonra aynısı, hiç yaptırmamış gibi çıkıyormuş
*6 seans alacagım ben, 2 ayda bir gideceğim durum ne olur (genel olarak)

Bildiklerinizi paylaşırsanız çoook çok sevineceğim :)

*külliyen yalan, doktorun doktorluğundan şüphe ettim. kendim, ablam ve içinde doktor olan birçok tanıdığım da dahil hepimizin çocuğu var en azından ablamla benim hamileliklerimiz kendiliğinden hatta beklenmeden oldu. kendi kişisel genellemelerim bir tarafa lazerin doğurganlık üzerinde olumsuz etkisine dair ispatlanmış bir iddia yok.
*bunu da yaşamadım doğumdan önce kalan yerlerde dökülmeler bile oldu şimdi devam ediyorum bitirmek için
*anlamlı bir sonuç elde edersiniz diye düşünüyorum ama bacaklarımda beş seans almama rağmen hala tek tük gözüme çarpıyor ama bütüne baktığınızda görmüyorsunuz bile takmamak lazım. bir de özel bölge kolay kolay bitmiyor. yapısal bir durum

ek: alexandrite cihazların sağlığa zararlı olduğu tespit edildi ve toplatılıyor artık ipl cihazlar kullanılacak benim 5 seans alexandrite idi (on seanstan sonrası tehlike arzediyormuş) şimdi iki seans ipl cihazla yaptırdım devam edeceğim çünkü bitmesi diğerine göre uzun sürüyor.

nerden uyduruyorlar bunları yahu
bekarken yaptırdım 2 tane çocuğum var:)

doğumdan sonra çıkmadı tekrar öyle birşeyde yok yani..

X