Erdoğan’dan Yazıcıoğlu için ‘Bırakın ölsün yav’

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.177
8.377
17 Aralık yolsuzluk operasyonunun sonrasında Bolu’ya sürgün edilen başsavcı vekili Zekeriya Öz, Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun yaşamını yitirdiği helikopter kazasına ilişkin çok aşırı konuşulacak bir ileti paylaştı.

Zekeriya Öz’ün Twitter’daki resmi hesabından “gelen bir tweet” diye paylaştığı “Yazıcıoğlu’nu ortadan kaldıran İrancı bakan kimdi” başlıklı notta çarpıcı iddialar yer alıyor.

AKP Hükümeti dönemindeki yolsuzlukların, öteki hükümetler dönemindeki yolsuzluklara rahmet okutacak bir hale geldiğini belirtildiği notta şu iddialara yer veriliyor:

“Muhsin Yazıcıoğlu’nu AKP’ye katarak gelecekte herhangi alternatiflik bir kaygı taşımak istemeyen Ampüllerin Efendisi, Muhsin Başkan’dan gelen ‘ret’ cevabı sonrası adeta çıldırmıştı. (Sen kim oluyorsun?) … Ve Muhsin Başkan’ın AKP-İran aleyhine edindiği kozmik teferruatları arşivlediği ve bir takım yerlere sızdırıldığı öngörüsü AKP’de sonun başlangıcı olabilirdi.”

İki F-4 uçağının Yazıcıoğlu’nun helikopterin çok fazla yakınından geçerek hava basıncı oluşturduğu ve helikopteri türbülansa sokarak düşürdüğü ileri sürüldüğü notta, azalma gösteren helikopterin koordinat bilgilerinin Başbakanlığa ulaşmasına karşın, babası 35 yıl İran’da kalan meşhur bakanın bu teferruatları gizlediği, “Ampullerin Efendisi”nin de koordinatlara bir göz gezdirdikten sonra “Bırakın ölsün yav” dediği, bunun da söz konusu bakanı sevinçten çılgına çevirdiği iddia ediliyor.

Notta yer sektör ve çok fazla konuşulacak iddialardan bir tanesi şöyle:

“Keş Dağları üstünden kendisine bildirilen rota üzerinden uçarak, bilmeden Muhsin Başkanı’nın helikopterinin düşmesini sağlayan o iki pilot, Suriye’de Esed rejiminin vurarak düşürdüğü 2 pilot mu?”
 
Her yer komplo her yer teori.
:KK37:

Muhsin Yazıoğlunun ölümü zaten çok şaibeli bir ölüm oldu.Bana göre öldürüldü.Dilerim her şey tüm gerçekliğiyle ortaya çıkar
 
Son düzenleme:
Her yer komplo her yer teori.
:KK37:

Muhsin Yazıoğlunun ölümü zaten çok şaibeli bir ölüm oldu.Bana göre öldürüldü.Dilerim her şey tüm gerçekliğiyle ortaya çıkar

Çıksa bile ne önemi var ki o da kusursuz 'montaj' olur.
 
herşey yalan, herşey montaj. gerçekten kandırılanı kandırıldığına ikna etmek kandırmaktan daha zor...
 
herşey yalan, herşey montaj. gerçekten kandırılanı kandırıldığına ikna etmek kandırmaktan daha zor...

Hoşuma gitti bu cümle piyonist. Bilmiyorum okunmuş su , makarna mı dağıttılar ne yaptılar herşey beklerim ben bunlardan . Büyülenmişler gibi adeta hiç bir olanı biteni göremez olmuşlar.
 
X