Erdoğan YTÜ kampüsünü kendisi için kullanacak

-mai-

Puro Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
1.096
2.251
Erdoğan YTÜ kampüsünü kendisi için kullanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta katılıdığı Mehmet Barlasın programında Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nün Cumhurbaşkanlığı için kullanılacağını ve oradaki bir binanin Cumhurbaşkanlığı'na ait olacağını söyledi. Erdoğan'ın programda kullandığı ifadelerle, bir süredir kampüsün taşınmasıyla ilgili söylentileri doğrulamış oldu.

http://haber.sol.org.tr/video/erdogan-ytu-kampusunu-kendisi-icin-kullanacak-117510

E yok artık ya. Adam pacman gibi yedikçe yiyor, doymuyor köşklere saraylara.

Yıldızlılar okulun adı da değişsin. Davutpaşa teknik üniversitesi yapılsın, demişler. Haklı olarak.

Çoğu bölümü zaten Davutpaşa'ya taşımışlardı, bunun için bir altyapıydı demek.

Yıllardır öğrenciler arasında üniversitenin altında Osmanlı'dan kalma herhangi bir tehlike durumunda, padişahların kullanabilmesi için yapılan gizli geçitler olduğu efsanesi dolaşırdı, hmmmmmm.. -analiz yaptım asdfghj-

Çoğu bölümü zaten Davutpaşa'ya taşımışlardı, bunun için bir altyapıydı demek.

Yıllardır öğrenciler arasında üniversitenin altında Osmanlı'dan kalma herhangi bir tehlike durumunda, padişahların kullanabilmesi için yapılan gizli geçitler olduğu efsanesi dolaşırdı, hmmmmmm.. -analiz yaptım asdfghj-

Efsane değil gerçektir büyük ihtimalle.

Aklima gene Saddam geldi. O da caninin cektigi evi "bu artik benim evim, icindekileri atin" deyip el koyarmis, o misal.. diktatorluk diktatorluktur, her ulkede farkli olacak hali yok ya.

X