Erdoğan'dan Fethullah Gülen'e: Saltanata bak ya

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen için "Beyefendiye vermişler 400-500 dönüm yer, saltanata bak ya. Hem de Amerika’da. Durmadan da davalar açıyor" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da yaptığı konuşmada Fethullah Gülen'e tepki gösterdi. Erdoğan, "Niye gelmiyorsun Pensilvanya’dan? E gel, suçun yoksa gel. Beyefendiye vermişler 400-500 dönüm yer, saltanata bak ya. Hem de Amerika’da. Durmadan da davalar açıyor. Ne kadar da parası var. Bu harcı nereden buluyor? Hale bak. Ve hala bunlara aldanan kardeşlerim var. Ben diyorum ki artık bu aldanmayı bırakın" dedi.

ERDOĞAN'DAN DEPREM
grey.gif
GAFI

Samsun'daki açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce, Bingöl, Simav ve Van "depremleri"ne "miting" dedi. Bahçeli'nin hükümeti yönetmekten kaçtığını söyleyen Erdoğan, "Peki neden 3.5 yılın sonunda bırakıp kaçtın? Çünkü bunlar Düzce mitinginin altında kaldı. Ama biz bak geldik Bingöl mitingini yaşadık. Anında yeni bir Bingöl inşa ettik. Simav mitingini yaşadık. Anında Simav'ı inşa ettik. Van mitingini yaşadık. Yeni bir Van inşa ettik" sözleriyle herkesi şoke etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:
Şimdi diyebilirler birileri yahu cumhurbaşkanı bunları niye konuşuyor? Ben 12 yıllık başbakanlık döneminde yaptıklarımı anlatmayayım mı? Bir hafta önce anlattığınızı bir hafta sonra herkes unutuyor.

Önümüzdeki seçimlerde sadece yeni bir meclis yeni bir hükümete belirlenmeyecek. Türkiye’nin gelecekteki istikameti de belirlenecek. Yeni Türkiye yolunda mı gideceğiz yoksa eski Türkiye’de mi kalacağız.
Şimdi diyebilirler birileri yahu cumhurbaşkanı bunları niye konuşuyor? Ben 12 yıllık başbakanlık döneminde yaptıklarımı anlatmayayım mı? Bir hafta önce anlattığınızı bir hafta sonra herkes unutuyor.

Önümüzdeki seçimlerde sadece yeni bir meclis yeni bir hükümete belirlenmeyecek. Türkiye’nin gelecekteki istikameti de belirlenecek. Yeni Türkiye yolunda mı gideceğiz yoksa eski Türkiye’de mi kalacağız.

http://www.mynet.com/haber/politika/erdogandan-fethullah-gulene-saltanata-bak-ya-1844201-1

Ya bu boyle fetullah gulen hakkinda konustukca bana bi kalp spazmi geliyor. gulsem mi aglasam mi bilemiyorum su haline...

Ya bu boyle fetullah gulen hakkinda konustukca bana bi kalp spazmi geliyor. gulsem mi aglasam mi bilemiyorum su haline...
banada garip geldi:KK57: biraz önce haberde,diyor gülene gelsene ülkeye diye,bizim gülenle ne alakamız varki:KK64:sahsi şeyleri mitingde millete taşıyor anladıysam arap olayım,koyun can derdinde kasap et derdinde

banada garip geldi:KK57: biraz önce haberde,diyor gülene gelsene ülkeye diye,bizim gülenle ne alakamız varki:KK64:sahsi şeyleri mitingde millete taşıyor anladıysam arap olayım,koyun can derdinde kasap et derdinde
Halk da seviniyor garibim... "ooo nasil oturttu gulene lafi amaa" diye. Kendisine ne yarari varsa

Halk da seviniyor garibim... "ooo nasil oturttu gulene lafi amaa" diye. Kendisine ne yarari varsa
bu gün tartışma programında hazine boşaldı diyorlardı,
burada yine konu açıldı 1 milyon engelli vs nin yardımı kesilecekmiş,ramazanda fiyatlar 2 katına çıkacak diyor haberlerde yemişim gülenini,millete iş ve aş gerek gülen ne alaka

bu gün tartışma programında hazine boşaldı diyorlardı,
burada yine konu açıldı 1 milyon engelli vs nin yardımı kesilecekmiş,ramazanda fiyatlar 2 katına çıkacak diyor haberlerde yemişim gülenini,millete iş ve aş gerek gülen ne alaka
he valla abla. :KK53: akepe yine tek başına iktidar olursa önümüzdeki yıl formasyon açacak mı, kpss de durumlar ne olacak vs. bana bunlardan bahsetsinler. :KK53: