Erdoğan’ın 16 aylık bütçesi, yedi yıllık Gül dönemini dörde katladı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
‘Meydanlara kimin parasıyla çıkıyor??’ sorularına “Devletin parasıyla çıkıyorum, bu benim hakkım” karşılığını verenCumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 16 aylık bütçesinin, selefi Abdullah Gül’ün yedi yılda harcadığı paranın dört katına ulaştığı ortaya çıktı.

erdogan11.jpg

Meydan gazetesinde yer alan habere göre, 2015 yılında Cumhurbaşkanlığı bütçesi iki katına çıkarılarak 397 milyon TL’ye yükseltilirken, Başbakanlık’a ait 2.3 milyar TL’lik örtülü ödenek de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kullanımına açıldı.

meydan-odenek.jpg

Grafik Meydan gazetesinden alınmıştır.

11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül döneminden devralınan 103 milyon TL ile birlikte Erdoğan’ın 16 aylık süreç boyunca harcayabileceği tutar 2.8 milyar TL’ye ulaştı. Gül’ün yedi yıllık cumhurbaşkanlığı döneminde köşkün toplam harcamasıysa 700 milyon TL’de kalmıştı.

http://www.diken.com.tr/en-dogal-ha...tcesi-yedi-yillik-gul-donemini-dorde-katladi/

Son düzenleme:
Kanser diyorlardı onun için dogrumu acabaa ?
Beslenmesine dıkkat etmek zorunda. Altın varaklı möblede yatıp kalkmak zorunda..

Saddam olma yolunda.. O da secimle gelirdi her seferinde.. Oylari artik % 99 lara varmisti, sikiysa baska birine oy at... Iraklilar anlatiyor, adam yolda gorup begendigi evi "bunun icindekileri atin, artik burasi benim" deyip aliyormus. Bu simdilik halkin vergilerini caninin istedigi gibi harciyor, harman savuruyor, kendi parasiymis gibi.. yarin milletin evini barkini da elinden alip harcarsa babasinin mali gibi, sesini cikarabilecek kimse kalmiyor gitgide ortalikta.

Harcadığı parada milletin parası , sormakta milletin hakkı.
Sıkıyorsa sor ama ...

bıde dın dın demıyomu kurani kerımı bıle secım hılelerıne karıştırmıyomu pes dıyorum... ya sahebeden pehgamberımızın hayatından yaşantısından haberı varmı acaba tabıykı var anlayana işte bızım cebızımdekı paralar maddı olarak ılerlıyormusuz tabı tabı sorma gıtsın gercı asgarı ucretten bıle haberı yokkı..

Harcadığı parada milletin parası , sormakta milletin hakkı.
Sıkıyorsa sor ama ...

Millet sormuyor ki zaten. Yani adam 500 milyon dolarlik tamamen GEREKSIZ bir saray yaptirdi ve hiçkimsenin giki bile çikmadi. Hatta millet "ne kadar güzel yakisti cumhurbaskanimiza" diyor, "sonuçta asfaltli yollarimiz oldu" diyorlar. Sonradan biri emekli maasi, asgari ücreti yükseltmek istediginde "ona para yokki" deniliyor.

Halkin sadece bir 10-15 yil sonra gözleri açilir. Artik para bitince, ekonomi çökünce, torpilin bile ise yaramayinca, iste o zaman sorular sorulmaya baslanir. Simdiki zihniyet zaten "bana dokunmayan yilan bin yasasin". O yilanin dokunmasi iste uzun yillar alir ne yazikki.

X