• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

kısmetsiz kedim çok sağol canım gülerin için
dağçiçeğim çok hoş bir süprizdi bu resim yaa. keşke saçlarım uzun olsaydı demiyeceğim .çünkü bekarlık hayatım boyunca hep o uzunluktaydı nerdeyse.
annem saçı çok sever ve benim saçlarımı arkadan yumruklaya yumruklaya tarardı. bıkırdama diyebenneyaptımki
o zamanlar hep kısa saça özenirdim. ama 1 kez bile kestirtmemişti
şimdilerdede ensemi geçince hemen koşıyorum kuaföresempatiksalakcinni

filizciğim iyi tatiller canım.
begocuğum yenecığım ve maruflum sunay ablam roşum hepinizede kucak dolusu sevgiler.
bende bir kaç haftalığına kaçıyorum şehir gürültüsünden. gelince yazışırız inşallah:Saruboceq:
kendinize iyi bakınızŞeniza.s.

Ahhh Doracım benimde aynen öyle upuzundu çocukken saçlarım ve inanılmaz gürdü...
Nefret ederdim banyo yapmaktan,çünkü rahmetli annem saçımı tarıycak diye çok acırdı canım..birde önceden saç kremleri yoktu yada biz kullanmazdık..:))

Off offf ne acı ne eziyet..:)) Şimdide diyorum keşke annem yaşasada hergün saçımı acıtarak tarasa..:(

Son düzenleme:

Fırına geldiğimde ortalıkta ekmek görünmüyordu. Eski bir
dostum olan fırıncı,”Biraz bekleyeceksin hocam,” dedi.
“İki-üç dakikaya kadar çıkartıyorum.”

Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye
yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm. Eskimiş ceketinin sol
yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken hafifçe
topallıyordu. Selam verdikten sonra, fırıncının tezgahına
yaklaşarak, “Ekmeklerimi alayım,” dedi.
“Benim ikizler acıkmıştır.”

Fırıncı, adamın kendesine uzattığı torbayı alarak tezgahın
altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan
ekmeklerden dört-beş tane çıkardı.

Ben o arada oturması için kendi yerimi o adama vermiş,
tezgahın yanına iyice yaklaşmıştım. Ekmeklerden birkaç
tanesinin şekli değişmiş, katılaşmış, taş gibi olmuştu.

Fısıltı şeklinde fırıncıya sordum. Neden taze ekmeği
beklemesini söylemiyorsun? Biraz sonra çıkacak ya!..

“Bayat ekmekleri kendisi istiyor.” dedi fırıncı. “Çok fakir
olduğundan, ona yarı fiyatına veriyorum.”

“Kim bu adam?” diye sordum.

“Kore gazilerinden ” dedi. “Oğluyla gelini bir trafik kazasında
vefat edince, ikiz torunlarını yanına almıştı. Yıllardır
onlara bakıyor, hem de çok az bir maaşla.”

Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve
ufak da olsa bir şeyler yapmak istiyordum.

“Aradaki farkı ben vereyim,” dedim. “Hiç olmazsa bugün
taze ekmek yesinler.” Fırıncı, teklifimi kabul etti ve biraz
sonra da, fırından yeni çıkan taze ekmekleri adamın torbasına
doldururken şekli bozuk, bayat ekmekleri de tezgahın altına koydu.

“Çok şanslısın hacı amca,” dedi. Çocuklar için sana
bugün pasta gibi ekmek vereceğim.”

Yaşlı adam, bir evlat sevgisiyle kucakladığı torbayı
göğsüne bastırırken. “Allah, senden razı olsun evladım” dedi.
“Bugün onların doğum günü olduğunu nereden biliyordun?”

canlarım benim,,:1hug:
yorumlarınızı okudum.. ve bazan etrafıma şöyle bir bakıyorumda.
insan oğlu diyorum ne kadar değişik ve farklı.örneğin. kk'da hamile anneler var,yeni doğum yapmış,heyecanlı Anneler var,ve biz ergen Anneleri varız,ayrı dertler,

gelin damat sahibi anneler var,
kayın valide, kayın peder sıkıntısını yaşayan paylaşan hanımlar var,,ömrümüz boyunca o kadar farklı değişik yollardan geçiyoruzki ,acaba biz Anneler için yavrularımızla en iyi günümüz hangisi diyorum..hani büyüklerimiz hep derdi,, (şimdi en iyi günleriniz).
bebeklik ergenlik,gençlik,evlilik derken ne zor sınavlardan geçiyoruz değilmi ,
ben hep şunu derim..Allahdan çoğumuzun yaşantısı sıkıntıları üzüntüleri hep aynı,Rabbim kaldıramayacağımız kadar zor dert vermesin..sevdiklerimizin acısını göstermesin..Amin..

sabah sabah nolii bana..severim sizi iyiki varsınız...

kızlar maruflum nerdeki..:uhm:
Geldim Dağçiçeğim nasıl özledimde...ne olduğunu anlamadım en son giriş tarihim ayın 3 ben çok sefer denedim server error deyip kapanıp durdu hep...şimdi açık beni banladılarmı diye düşündüm :1shok: çokda ters bişey yazmam,çizmem bilem kullanıcı adım kapsam dışımıydı kızlar:uhm:
Neler yazmışsınız daha okumuş değilim umarım hepiniz iyisiniz....Ben başlayım tek,tek okumaya:kahve:

Heeee anldım cnm...Allah şifa versin babacığına..Orayı bilse bilse Maruflu bilir..onun tarafı, Anadolu yakasında oluyo bu hastane çünkü...

Filiz cnm babanıza Allah acil şifalar verisin öncelikle...Bego sende en kısa zamanda derdinin ne olduğunu dermanıyla birlikte öğrenirsin inş...
Göztepe medikal park hakkında bilgim internetten... ama begonun dediği gibi anadolu yakasında cnm ...Göztepe tarafınada enson2000
yılında gittim:kedi:en karışık semtlerinden birisempatiksalakcinni

Hayırlı günler....
Yena teşekkür canım... Bende özledim sizleriolumunekankayizsmileBilgisayarda sorun varmış eşim uğraş veriyor sağolsun netice verdide girebildim:lepi:inş. birdaha yaşamam bu sorunu çok fena bağımlı olmuşum kiohaoldumsmile
Nasılsınız kızlar dünden beri bir Yena ve ben girebilmiş Öptüm hepinizia.s.

Naber kıslar nasılsınız?nerelerdesiniz?...bu topiğin hali ne:1shok:
Ev sahibesi nerde...yöneticimiz uyuyormu huuuuuuuuuuuuuu:oklava:
Maruflum hoşgeldin,Allah razı olsun canım..özletdin gerçkden bida kaybolmaaklinialirimsmileYenacım sen nasılsın?yakışıklı oğluşun nası?.
Çocuklar evdeler okula gitmiyorlar kimsecikler yok diye..malum sıcakda.
Cuma karne için teşrif edecekler tabii...boshayallersmile
O kadar sıcakki..bu yaz en yüksek drclrde sıcaklar olackmış Allah yardım etsin..Kış kadınıyım ben,yazı hiç sevmiyorum..Yaz akşamları güzel oluyor da gündüzü bunaltıyor..Ay menopozamı giriyorum neohaoldumsmile
Bana müsade..çay demliyeyim balkon sefası zamanı geldi...
Hepinizi öpyrm...

4ed465db.jpg

Rabbim sana hamdü senalar olsun.bu mübarek aylara ve günlere bizleri tekrar kavuşturduğun için..​

selam kızlar.. kandilinizi yürekten kutluyorum.Rabbim dualarınızı kabul etsin.benide dualarınıza alın ,,sadece Rabbimden sağlık istiyorum...

tatile giden arkidişlerime iyi tatiller..şakkıdı
en son girdiğim günden beri pc bozuldu.. eşim formatladı felan filan..
birde veletlerden sıramı geliyor...
emanetim olan ufaklık uyuyor.. :emir_bebek:büyük oğlum işe gitti.haftaya yaz okulu başlıyor.. 3 ders alacak.. ders başı 60 tl'imiş..babamız malum accug gergin..-tatlicadiarzu-
zamanında çalışmadı şimdi sıkıntısını çekiyoruz.. daha verecek çok dersi var.. seneye sınıf tekrarı..
lise3 giden veledim..evde karne gününü bekliyor.. haftaya onunda dershane programı başlıyor.. bakalım bu sıcaklarda nasıl olacak.Allah yavrularımıza yardım etsin..
sizleri çok çok sefiyom.. opuyorumnanaktan

selam ergen anneleri
hepimizin regaip kandili mübarek olsun.rabbim bütün hepimizin dualarıı kabul etsin.
beeni sorarsanız çok moralim bozuk.okulun son günleri olmasına rağmen çok kötü günler yaşadık.okulda kızlar çete olup kızıma saldırmışlar.ve okul yönetimi bu konuda çok duyarsız kaldı.bizde şikayetçi olduk.kızımda benimd psikolojimiz çok bozuldu.çocuğum okula gitmekten korkar oldu.yarın karne almaya beraber gidiceğiz.yazarken bile elleim titriyo.dua edin kızlar rabbim evlatlarımızı kötülerden korusun

Regaib kandilimiz ve mubarek üç aylar hepimize hayrlar getirsin inş...

Dağçiçeğim eşinizin gerginliği haklı olaraktır ama bu yaz okulları fazlasıyla velilerden para almak için yapılıyor...B.kızımın arkadaşını koymuşlar fazlasıyla zeki birisi idi :(
Bego bende kışı ve serinliği severim çokmu soğukkanlıyım neyim:jeyyar:
Kısmetsiz kedi canım çok kızdım ya ne biçim okul yönetimiÇok üzgünüm çoookHadi çocuklar tehlikeli işler yapıyor neden okul idaresi duyarsız velilerine haber vermiyor illa manşetlik bir olaymı olmalı .

Son düzenleme:
selam ergen anneleri
hepimizin regaip kandili mübarek olsun.rabbim bütün hepimizin dualarıı kabul etsin.
beeni sorarsanız çok moralim bozuk.okulun son günleri olmasına rağmen çok kötü günler yaşadık.okulda kızlar çete olup kızıma saldırmışlar.ve okul yönetimi bu konuda çok duyarsız kaldı.bizde şikayetçi olduk.kızımda benimd psikolojimiz çok bozuldu.çocuğum okula gitmekten korkar oldu.yarın karne almaya beraber gidiceğiz.yazarken bile elleim titriyo.dua edin kızlar rabbim evlatlarımızı kötülerden korusun

Canım çok üzüldüm...Allah korusun çocuklarımızı,okulların kapanıyor olması çok iyi,dizinin dibinde olur evladın...

KArşı tarafıda Allah islah eder inşallah...

Selam hanımlar,

Karnelerinizi aldınızmı.:)? birinci dönem teşekkür almıştı kızım,çok üzülmüştü bu dönem aldı takdirini ve başarı belgesini acaip mutlu, dolayısıyla bizde..:))

Tüm ergenlerimizi kucaklayarak öpüyorum,iyi tatiller diliyorum..

Selam hanımlar,

Karnelerinizi aldınızmı.:)? birinci dönem teşekkür almıştı kızım,çok üzülmüştü bu dönem aldı takdirini ve başarı belgesini acaip mutlu, dolayısıyla bizde..:))

Tüm ergenlerimizi kucaklayarak öpüyorum,iyi tatiller diliyorum..

canım kızını kutluyorum inş her zaman bşarılı olur çok öpüyorum maşallah:nazar::olmaz::nazar:

Hayırlı akşamlar...
Yena öpüyorum ergenini yanaklarından herzaman başarılı olur inş... aldık karnelerimizi :lepi: ergenim onur belgesi aldı okulu iyi ile geçti... son sınıfın 2, yarısına kadar derslerine , sınıf geçecek kadar önemsiyordu ama, ikinci yarı 12 den atışlar yapmış kendi deyişiyle:1:
Küçük kızımında karnesinde sadece 5 var inş. hep böyle gider Yarabbim:Saruboceq:

Hayırlı akşamlar...
Yena öpüyorum ergenini yanaklarından herzaman başarılı olur inş... aldık karnelerimizi :lepi: ergenim onur belgesi aldı okulu iyi ile geçti... son sınıfın 2, yarısına kadar derslerine , sınıf geçecek kadar önemsiyordu ama, ikinci yarı 12 den atışlar yapmış kendi deyişiyle:1:
Küçük kızımında karnesinde sadece 5 var inş. hep böyle gider Yarabbim:Saruboceq:

Maşallah,:nazar:umarım devamı gelir...Çok sevindim...

Küçüğün kaçıncı sınıfa geçti..??

Biz yaz sonu ev değiştiricez,dolayısıyla okulda değiştirme söz konusu,aslında kızıma bıraktık nasıl isterse diye...
Mesafe bayağı uzak olucak,çok yıpranır yollarda...

Şimdiden beni çok düşündürüyor bu olay..eğer okul değişirse,başarı oranı düşermi,muhakak adapte süresi olucak..CADIARZU

Hanımlar ses verin artık,nerelerdesiniz..??

bego cum nasıl sağlık durumun..??

Back
X