Canlarım benim.. her kk'yı açtığımda,neşeli güzel şeyler paylaşmak ümidi ile açıyoruz hepimiz eminimki,,
Ama okuduklarım beni fazlasıyla üzdü,
önce roşumun yorumunu okudum,yavrusuna üzlmesine hak verdim,Anne Babalar olarak az emek vermiyoruz,şu yoklukta,
daha sonrada Sunay ablamın yorumunu okuyunca,her şeyi unuttum.Rabbim sağlığımıza şükür dedim..
roşum bak güzelim aslında nelere üzülüyormuşuz,,:teselli:
Sunay ablacım,her iki hastanızada çok çok geçmişler olsun,inşaAllah biran önce çaresi bulunur,Rabbim şu mübarek 3 aylar hürmetine acil şifalar versin..
ufak yavrumuzun hastalığına benzer geçen yıl benim arkadaşımda yakalandı,tüm vücudu pul pul derileri döküldü,tamamen psikolojik dendi,tedavisini oldu,şimdi iyi şükür,,
kaynınızın oğlunun rahatsızlığı kulaktaki sıvı kaybı ,yada kulaktaki kristallerden olabilir oda değilse.tamamen psikolojik diyecekler ,çünkü bende'de aynı sıkıntı var 3 yıldır..
benimkisi baş dönmesi denge kaybı,miğde bulantısı,
en sonunda psikatriye gideceğim söylendi.2 yıldır tepresyon ilaçları kullanıyorum..çok şükür Rabbime iyiyim..ama artık ilaçlarımı bırakmak istiyorum..
rabbim tüm hastalarına ,dardaki kullarına şifalar versin sonrada bana..:Saruboceq: