ay arkadaşlar kafam bi dünya inanır mısınız,ergenle uğraşmak zor da,evdeki en ufak bi olayı panikle büyüten koca ergenleri netçez onu düşüneyim,arada kalmaktan bi hal oldum valla,kızına bi zarar gelcek diye o kadar panik yapıyo ki hem çocuğu hemde bizi yıpratıyo,
dün okula gitmş kızından habersiz, neymş kantinde 2 kız,2 erkek ayakta dikilip muhabbet ediyolar diye çocuğa bi dünya laf sayıp gelmş okuldan,eve geldiler dedim nedir olay,kızım dediki anne sınıf arkadaşlarım yanıma geldiler,ben nedeyim,bi suçum yok ,bütün gün ağlamış yok yere,
babada diyo bugün kantinde muhabbet eden yarın sokağa çıkıp gezer tozar,uyarmak istemiş güyada aşırı sert ,niye böle yaklaşıyosun ,beklentini söle dedim,
ben uyarıyorum diyo,akannehir
ama eşimin paniğine sebepte maalesef çevre ,okulların çevresi o kadar kötü ki,inanın gördüünüz her köşede bi çift liseli çocuk,büyüklere aldırış etmeden,göz önünde öpüşüp ,koklaşıyo,allahım ne olacak bu gençlerin hali yaa,nedn bu acele:1shok:
yani bizimkiler yapmasada onları görünce panik oluyoruz,allah hepimizin evlatları için hayırlısını nasip etsin,kötü elleri çocuklarımızdan uzak tutsun:Saruboceq: