canım bizim menülerimize dikkat edersen her sabah 2 dilim ekmeqimiz var zaten...ben genelde bu hakkımı tost yaparak kullanıyorum...yani hiçbir sakıncası yok...ekmeqin deqeri paketin arkasında yazar cnm peynir de 1 k...1 k.da salça desek gayet yerinde bir oran çıkar
müsliyi tabiki tüketebilirsin..karbon deqeri fazla ama kilo vermekte çok etkili...ben akşam yemeklerinin yerine müsli yiyerek haftada 4 kiloya kadar verdiqimi hatırlıyorum...
Anladım ablacımm çok teşekkür ederim
Onayı aldığıma göre yarın sabah tost yicem
Müsli çok güzel tok tutuyor, seviyorum onu
canım özellikle special-k kırmızı meyveli süt ilave ederek müthiş güzel oluyor..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır..yalnız sütü ekleyince bekletme çıtırken ye tadına doyamıcaksın
zaman ne çabuk geçiyor... bugün işe başlayalı tam 2 ay oldu... son 10 gündürde kasıklarımın alt kısmı aqrıyor....artık bebiş düşünmüyorum ama ya bebişse diyede düşünmüyor deqilim... beni alt üst etsede eşimi havalara uçurur bu haber....artık herşeyi akışına bıraktım...naparsam yapayım hiçbişey dediqim gibi olmuyor kendi olucana varıyor...Rabbimden ne gelirse hayırlı şeyler gelsin..razıyız...
Öyle ablacım, çok hızlı geçiyor gerçekten.. Bebiş fikri çok güzel ablam yaa ne güzel olurduu
Herşey olacağına varır, hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında ablacım
amin cnm çok teşekkür ederim.....kızınıda öp bnm için inşallah birgün kendim öpebilirim...arzucum hqngi topkteydim bilmiyorum aa uykum o kadar gelmiştiki dalmışım sonra kızım sesi kulaklarımda çınlad nasıl uyuandığımı bilemedim iki dakika gözümü kapatım anne aç gözlerini diye başımda bitiyor cadı...
Allag hakkında herşeyin hayırlısınımversin canım...
Bende k-flakes alçam canım istedi
günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
iki cenazemiz birden var kızlar.... biri gencecik yaşta 2 küçük evladını bırakıp giden gelinizmiz...üre kana karışmış dün ani ölüm haberiyle çöktük resmen....herkes memlekete gitti şu saatlerde cenaze kaldırılıyor... diqeride mustafa sungur hoca bizim akarabalardan yine...tv falan verdi nur cemaatinden.....Allah rahmet eylesin hepsine...
günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
iki cenazemiz birden var kızlar.... biri gencecik yaşta 2 küçük evladını bırakıp giden gelinizmiz...üre kana karışmış dün ani ölüm haberiyle çöktük resmen....herkes memlekete gitti şu saatlerde cenaze kaldırılıyor... diqeride mustafa sungur hoca bizim akarabalardan yine...tv falan verdi nur cemaatinden.....Allah rahmet eylesin hepsine...
amin cnm çok teşekkür ederim.....kızınıda öp bnm için inşallah birgün kendim öpebilirim...
Arzu ablacım, öğle menüsüne koyduğum müsli vardı ya. Onu akşam menüsüne koyup, öğleye yemek mi koysam ? :44:
Sence nasıl olur, ne dersin ? :26:
başarıcaksındagercekten azmınden dolayı senı ıcten kutluyorum gercekten benı etkıleyen bı seruvenın var. umarım senın gıbı azımlı ve ıradelı olurum. bazı yazılarında kendımı buldum sankı senın gıbı basarmak ıstıyorum bnde....
saqol ablacım...Başınız sağolsun ablacım
akşam yersen daha iyi olur canım ben heo akşam yemiştimArzu ablacım, öğle menüsüne koyduğum müsli vardı ya. Onu akşam menüsüne koyup, öğleye yemek mi koysam ? :44:
Sence nasıl olur, ne dersin ? :26:
canım başınız sağolsun evet mustafa hocanın vefatını haberlerden duydum rabbim ikisininde mekanını cennet etsin allah rahmet eylesin...
İnşallah canım bakalım ne zamana kısmet olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?