Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Anladım ablacımm çok teşekkür ederim
Onayı aldığıma göre yarın sabah tost yicem
Müsli çok güzel tok tutuyor, seviyorum onu

Anladım ablacımm çok teşekkür ederim
Onayı aldığıma göre yarın sabah tost yicem
Müsli çok güzel tok tutuyor, seviyorum onu

canım özellikle special-k kırmızı meyveli süt ilave ederek müthiş güzel oluyor..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır..yalnız sütü ekleyince bekletme çıtırken ye tadına doyamıcaksın

canım özellikle special-k kırmızı meyveli süt ilave ederek müthiş güzel oluyor..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır..yalnız sütü ekleyince bekletme çıtırken ye tadına doyamıcaksın

Evet, bekleyince yumuşuyo hiç güzel olmuyo ablacım
Ben ortaokuldayken annem alırdı onlardan kendi için. Benim o zamanlar fazlalığım yoktu ama yine de yerdim hep anneme çaktırmadan
Çok severim öyle ablacım

zaman ne çabuk geçiyor... bugün işe başlayalı tam 2 ay oldu... son 10 gündürde kasıklarımın alt kısmı aqrıyor....artık bebiş düşünmüyorum ama ya bebişse diyede düşünmüyor deqilim... beni alt üst etsede eşimi havalara uçurur bu haber....artık herşeyi akışına bıraktım...naparsam yapayım hiçbişey dediqim gibi olmuyor kendi olucana varıyor...Rabbimden ne gelirse hayırlı şeyler gelsin..razıyız...

Öyle ablacım, çok hızlı geçiyor gerçekten.. Bebiş fikri çok güzel ablam yaa ne güzel olurduu
Herşey olacağına varır, hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında ablacım

Öyle ablacım, çok hızlı geçiyor gerçekten.. Bebiş fikri çok güzel ablam yaa ne güzel olurduu
Herşey olacağına varır, hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında ablacım

amin canım herşeyin hayırlısı olsun....kafam allak bullak dediqim gibi akışına bıraktım..artık hiçbişey için plan yapmıyorum...olmayınca çok üzülüyorum sonra...süpriz olsun karşıma çıkıcak şeyler....bir ara çok iş baktım olmadı...çok üzüldüm...sonra hiç ummadıqım anda oluverdi...demekki herşeyin vakti saati varmış hayırlı zaman bu zamanmış...artık herşeyi zamana bırakmaya çalışıyorum...ne hayırlıysa o olsun hepimiz için cnm

kızlarr ya ben dün bir sürü markete baktımm yokk ne güllü büyülü bohca buldum nede teneke kutu bergomatlı yeşilçay kendim demleyip içeçektim ama yok yok yokk nasıl bulcamm ben
onun yerine şimdilik poset cay bergomatlı yeşilçay aldım tadı süper bayıldımm
birde küçük kutu sütlere merak saldım tek içimlik güzel oluyor büyük kutudaki kalıyor kimsede içmiyor evde kendime süt alıorum bebek gibi ama cok tok tutuyor ara ögünde

arzucum hqngi topkteydim bilmiyorum aa uykum o kadar gelmiştiki dalmışım sonra kızım sesi kulaklarımda çınlad nasıl uyuandığımı bilemedim iki dakika gözümü kapatım anne aç gözlerini diye başımda bitiyor cadı...
Allag hakkında herşeyin hayırlısınımversin canım...
Bende k-flakes alçam canım istedi

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
iki cenazemiz birden var kızlar.... biri gencecik yaşta 2 küçük evladını bırakıp giden gelinizmiz...üre kana karışmış dün ani ölüm haberiyle çöktük resmen....herkes memlekete gitti şu saatlerde cenaze kaldırılıyor... diqeride mustafa sungur hoca bizim akarabalardan yine...tv falan verdi nur cemaatinden.....Allah rahmet eylesin hepsine...
amin cnm çok teşekkür ederim.....kızınıda öp bnm için inşallah birgün kendim öpebilirim...

gercekten azmınden dolayı senı ıcten kutluyorum gercekten benı etkıleyen bı seruvenın var. umarım senın gıbı azımlı ve ıradelı olurum. bazı yazılarında kendımı buldum sankı senın gıbı basarmak ıstıyorum bnde....

Başınız sağolsun ablacım

Merhaba çıtırlar, nasıldı hafta sonlarınız ?
Ben gayet iyi güzel gidiyordum ki, bugün arkadaşımın doğum gününe gittim.
Çikolatalı pasta yedimmm :84:
Neyse, pişman olmak yok, akşam yemeği yemeyerek telafi etmeye çalıştım.
Ders çalışmalıyım ama öyle yorgunum ki..

Arzu ablacım, öğle menüsüne koyduğum müsli vardı ya. Onu akşam menüsüne koyup, öğleye yemek mi koysam ? :44:
Sence nasıl olur, ne dersin ? :26:

canım başınız sağolsun evet mustafa hocanın vefatını haberlerden duydum rabbim ikisininde mekanını cennet etsin allah rahmet eylesin...

İnşallah canım bakalım ne zamana kısmet olacak...

Arzu ablacım, öğle menüsüne koyduğum müsli vardı ya. Onu akşam menüsüne koyup, öğleye yemek mi koysam ? :44:

canım akşamları yersen daha iyi olur hem hafif geçirmik olursun... Öğle öğününde yersen akşama kadar açıkırsın öğle daha doyurucu şeyler yersen iyi olur.

Ben hep akşamları yedim kflakese karbonu yüksek olmasına rağmen bende baya işe yaradı...

başarıcaksında o zaman hoşgeldin bizim dünyamıza
Başınız sağolsun ablacım
saqol ablacım...
akşam yersen daha iyi olur canım ben heo akşam yemiştim
canım başınız sağolsun evet mustafa hocanın vefatını haberlerden duydum rabbim ikisininde mekanını cennet etsin allah rahmet eylesin...

İnşallah canım bakalım ne zamana kısmet olacak...

amin canım inşallah çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…