Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin....
Allah kabul etsin canımm Rabbim nazarlardan saklasın
amın arzum
meleekkk mevlid pilavından bizede ayır olurmu zaten karnım aç canım nasıl çekti bir bilsen
üstündede sizin bitmek tükenmek bilmeyen meşhur madendenmi var yoksaa
bebem mevlutte pıde ve ayran dagıttık ama artık cokk geccccc50 tane pıde yaptırdık en fazla 40 kısı vardı nasıl hıc artmadı bızde anlamadık:44::44::44::44::44:
günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
iki cenazemiz birden var kızlar.... biri gencecik yaşta 2 küçük evladını bırakıp giden gelinizmiz...üre kana karışmış dün ani ölüm haberiyle çöktük resmen....herkes memlekete gitti şu saatlerde cenaze kaldırılıyor... diqeride mustafa sungur hoca bizim akarabalardan yine...tv falan verdi nur cemaatinden.....Allah rahmet eylesin hepsine...
genc olumler ve anı olumler hep cok etkılemıstır benı cokk uzuldum basınız sag olsun canım
günaydın kızlarrr herkese mutlı bir hafta diliyorum...
mutlu haftalar bebek
iki cenazemiz birden var kızlar.... biri gencecik yaşta 2 küçük evladını bırakıp giden gelinizmiz...üre kana karışmış dün ani ölüm haberiyle çöktük resmen....herkes memlekete gitti şu saatlerde cenaze kaldırılıyor... diqeride mustafa sungur hoca bizim akarabalardan yine...tv falan verdi nur cemaatinden.....Allah rahmet eylesin hepsine...
amin cnm çok teşekkür ederim.....kızınıda öp bnm için inşallah birgün kendim öpebilirim...
canım akşamları yersen daha iyi olur hem hafif geçirmik olursun... Öğle öğününde yersen akşama kadar açıkırsın öğle daha doyurucu şeyler yersen iyi olur.
Ben hep akşamları yedim kflakese karbonu yüksek olmasına rağmen bende baya işe yaradı...
akşam yersen daha iyi olur canım ben heo akşam yemiştim
cok sagol ılknurummmmm
amın arzum
bebem mevlutte pıde ve ayran dagıttık ama artık cokk geccccc50 tane pıde yaptırdık en fazla 40 kısı vardı nasıl hıc artmadı bızde anlamadık:44::44::44::44::44:
genc olumler ve anı olumler hep cok etkılemıstır benı cokk uzuldum basınız sag olsun canım
mutlu haftalar bebek
Başınız Sağolsun
kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun...başınız sağolsun erginsena allah sabır versin
arkadaşlar itiraf ediyorum hafta sonu elimi tutamadım ama pazar saat 16 dan sonra kontrolü ele aldım ve şimdi daha iyiyim öncelikli su miktarımı arttırmaya çalışıyorum umarım bu gün elle tutulur bir menü ile yarın karşınıza gelebilirim
hayırlı akşamlar kızlar nasılsın bakalım keyifler yerindemi..
Kızım iki gündür rahatsız grip oldu bişey yemek istemiyor...
geçmiş olsun ilknurcum
cok sagol ılknurummmmm
amın arzum
kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun...
geçmiş olsun ilknurcum
Teşekkür ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?