Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin....

cok sagol ılknurummmmm

kızlarrr cumartesı ve pazar dıyet mıyet hak getıre bıde araya mevlut gırınce +700 ıle bana dondu ama bu hafta lale devrı bttı sıkı bır menu ıle sahalara donuyorum

bugunku menum

2 dılım lıght ekmek ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumruta
yarım domates

Başınız Sağolsun

Günaydın Herkese nişandan sonra işe gelmek ölüm gibi çok yorucu bir gündü vede çook yorgunum bugün akşam olmaz..

başınız sağolsun erginsena allah sabır versin

arkadaşlar itiraf ediyorum hafta sonu elimi tutamadım ama pazar saat 16 dan sonra kontrolü ele aldım ve şimdi daha iyiyim öncelikli su miktarımı arttırmaya çalışıyorum umarım bu gün elle tutulur bir menü ile yarın karşınıza gelebilirim

SABAH

peynır
zeytın
yumurta
yarım domates

ara
8-9 antep

ogle
yarım kase tarhana corbası
tavuk kanat
1 bardak ayran

akşam yersen daha iyi olur canım ben heo akşam yemiştim

Teşekkürler ablacıklarım, öyle yapıcam

Merhaba çıtırlar

Ben hala 70,4 kiloyum. Eylülden bu yana neredeyse her hafta kilo takibi yapmışım. En az 69,8, en fazla 70,9 olmuşum. Şimdi de 70,4 kilodayım iki haftadır. Böylece aradaki kilo değişimlerini saymazsak ilk üç ayımı kilo almadan atlatmış bulunuyorum

Pazar günü nişandı falan hazırlıktı baya yoruldum ve baya yedim börekler yaş pasta çikolata yenmemesi ne gerek varsa yedim ama ben diyet yaparken kilo vermek için o zamanlarda Pazar günüde diyet yapmıyordum yiyordum ama ginede vermiştim bugün ise güzl ve dengeli beslenmeye ve daha az yierek dünkü yediklerime kendi kendime söz vermişken bizim burda çay işleirne yapan ablamızım aşure yapmasıyla lendşme verdiğm sözü tuatamadı ve aşureyi yedim.

Sabah
Light Sütlü Kfleks

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Yarım kepçe Mercimek Çorbası
Salata
Aşure

Ara
Bir adet Portakal

Akşam
Bilmiyorum belli değil yarın yazarım

hayırlı akşamlar kızlar nasılsın bakalım keyifler yerindemi..
Kızım iki gündür rahatsız grip oldu bişey yemek istemiyor...

Son düzenleme:
iyiakşamlar kısçelerr
çok yorgunum....yarın akşam annemler geliyorlar....evi derledim topladım azcık temizlik yaptım....yemekler daha duruyor...bense burdayım :26::26: çıkıncada yatıcam uykum var hepiniz birer tencere yemek yapıverin yarın akşama olurmu

işte bu gün kü menüm artık yataktan kalkıp bir şey yemeyi düşünmüyorum bu açlıkla uyuyabilirsem tabii
sabah
1 bardak çay
1/4 simit

ara
yok

öğlen
yarım tabak pilav
1 kaşık kuru fasülye (pilavın üzerine konmuş halde)
1 dilim ekmeğin sadece dışındaki sert kabuk

ara
yok

akşam
1 dilim su böreği
bol salata
1 bardak diyet çay
1 tane küçük boyutlu (yaklaşık 1 tl büyüklüğünde olanlardan)beze
gün boyu toplam 1.7 lt sıvı

biliyorum gurur tablosu değil ama hiç olmazsa yatağıma aç karnına yatıyorum

GUNaydın kızlar

cumartesı ve pazarın getırdıgı hasarı bugun ıtıbaruylen bertaraf etmıs bulunmaktayım efem ıste bu menu ıle

dunku menum

sabah
yarım domates
peynır
zeytın
yumurta

ara
antep 8-9 adet

ogle
tavuk kanat
1 bardak ayran
yarım kase tarhana

ara
1 mınık kurabıye

aksam
tavuk haslama
yesıllık

2,5 lt su

veeeeeeeeee 800 gr ucmus gıtmıssssssssssss

denge mekanızması sagolsunn

Akşam
Bir kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
4 kaşık pırasa ve az turşu

Ara
Light Sütlü Nescafe
Limon damlatılmış sade soda

ay ne güzel arkadaşlar ya bakıyorum herkes 1yada 2 gün yemeyince hemen 500-800 gr verebiliyorsunuz benim bazal metabolizmam iflas etmiş herhalde ben en az 10 gün aç durucam ki 200-300 gr vereyim.(sayın bazal metabolizmam uyuyormusunuz duyun artık sesimi ve biraz hızlanın lütfen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…