Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım sanrım cok yavas metobolızman :26::26::26: hızlandırıcı bısıler yapabılırsın mesela yesıl cay yuruyus ve mutlaka 3 lt su

Arzucum Gözün aydın...

Bebeğim muhteşem gidiyorsun maşallah sana...

Canım neden bu kadar yavaş yani 10 gün sonra verebiliyrum dedin ya avaba tiroid felanmı var tahlil yaptırdınmı hiç...

melekuguzhan bende su miktarını arttırmaya çalışıyorum sonrada yeşil çay deniycem
ilknur 84 troidite bağlı bir hipotroidim var ama ilacımı kullanıyorum ve t3-t4 lerim normal sınırlarda buna rağmen bazal metabolizmam yavaş ben en iyisi bu metabolizmamı bir temiz döveyim belki bir işe yarar

Yeşil çayın içeresine tarçın çubuğu at hem metobolizmayı hızlandıyor hem kan şekerini düzenliyor
Ben birde Beşi Bir arada Yedi Otlu çay kullanıyorum tarçın çubuğu atarak onlarda hm metobolizmayı hızlandırıyor hemde ödem atırıyor vede yağ yakıyor
Sade Sodayı limon damlatarak İç
Greyfurt da çok metobolizmayı hızlandırıyor ama yemek için ilaç kullanmamak lazım

Yemeklerini bahratlandır metobolizmayı hızlandırıyormuş özelikle acı biber

KK topiğini yıllarca okudum, birşey alacaksam, ya da yeni bir şey deneyeceksem, internet ortamında ki gereksiz, inandırıcı olmayan yorumlardan kaçınıp KK okudum. Şimdi almak için değil vermek için bende yanınızda olmak istiyorum. Desteğinize ihtiyacım var bu uzun yolda.

Sabah
Light Sütlü Kfelks

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Ezogelin Çorbası
Salata

Ara
Bir adet Greyfurt
Bir Çay bardağı Sütlü Nescafe(Kahveyi azaltmaya çalışıyorum )

Akşam
Yarın Yazarım ne yapacamı bilmiyorum sıkıldım yemek yapmaktan ya pffff

hosgeldın canm elımızden geldıgınce yardımcı oluruz

Hoşgeldin canım bıraz kendini tanıtırmısın bizlere...

hayırlı akşamlar kızlar nasılsın bakalım keyifler yerindemi..
Kızım iki gündür rahatsız grip oldu bişey yemek istemiyor...

Geçmiş olsun ablacım

Aramıza hoşgeldin o zaman canım

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 salatalık

Ara
Çikolata yedim off :84:

Akşam
1 kase müsli

Su: 2 lt oldu bugün, içemedim nedense

Çİkolata hariç menün çok güzel olmuş pişman olmak yok aynen devam et ama birdaha çikolata yemek yok.. Çok canın isterse bir kare bitter çikolata ye canım...

Son düzenleme:
Arzucum Gözün aydın...
teşekkürler canım

hoşgeldin aramıza tatlım

günaydın arkadaşlarrr
dün hiç girememdim fırsatım olmadı ama aklım hep burdaydı....sizde maşallah bir sohbet etmişsiniz oku oku bitiremedim
annemler geldiler akşamda yoqunduk...babamın bugün 12 de göz ameliyatı var dualarınız bekliyorum arkadaşlar
nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz dökülün bakalım

gunaydın bebekkkk
ooo arzu hanım sızlerı burda gormek ne seref efemmm nerdesın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ozleyenler var demı burda annen ve baban gelms yavruuuuu gozun aydın baban ıcınde dularımız senle canım dıyet nasıl gıdıo anlat bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…