- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
ay ne güzel arkadaşlar ya bakıyorum herkes 1yada 2 gün yemeyince hemen 500-800 gr verebiliyorsunuz benim bazal metabolizmam iflas etmiş herhalde ben en az 10 gün aç durucam ki 200-300 gr vereyim.(sayın bazal metabolizmam uyuyormusunuz duyun artık sesimi ve biraz hızlanın lütfen)
iyiakşamlar kısçelerr
çok yorgunum....yarın akşam annemler geliyorlar....evi derledim topladım azcık temizlik yaptım....yemekler daha duruyor...bense burdayım :26::26: çıkıncada yatıcam uykum varhepiniz birer tencere yemek yapıverin yarın akşama olurmu
GUNaydın kızlar
cumartesı ve pazarın getırdıgı hasarı bugun ıtıbaruylen bertaraf etmıs bulunmaktayım efemıste bu menu ıle
dunku menum
sabah
2 dılım lıght ekmek ıyıce kızarmıs
yarım domates
peynır
zeytın
yumurta
ara
antep 8-9 adet
ogle
tavuk kanat
1 bardak ayran
yarım kase tarhana
ara
1 mınık kurabıye
aksam
tavuk haslama
yesıllık
2,5 lt su
veeeeeeeeee 800 gr ucmus gıtmıssssssssssss
denge mekanızması sagolsunn
ay ne güzel arkadaşlar ya bakıyorum herkes 1yada 2 gün yemeyince hemen 500-800 gr verebiliyorsunuz benim bazal metabolizmam iflas etmiş herhalde ben en az 10 gün aç durucam ki 200-300 gr vereyim.(sayın bazal metabolizmam uyuyormusunuz duyun artık sesimi ve biraz hızlanın lütfen)
Bebeğim muhteşem gidiyorsun maşallah sana...
melekuguzhan bende su miktarını arttırmaya çalışıyorum sonrada yeşil çay deniycem
ilknur 84 troidite bağlı bir hipotroidim var ama ilacımı kullanıyorum ve t3-t4 lerim normal sınırlarda buna rağmen bazal metabolizmam yavaş ben en iyisi bu metabolizmamı bir temiz döveyim belki bir işe yarar
KK topiğini yıllarca okudum, birşey alacaksam, ya da yeni bir şey deneyeceksem, internet ortamında ki gereksiz, inandırıcı olmayan yorumlardan kaçınıp KK okudum. Şimdi almak için değil vermek için bende yanınızda olmak istiyorum. Desteğinize ihtiyacım var bu uzun yolda.
KK topiğini yıllarca okudum, birşey alacaksam, ya da yeni bir şey deneyeceksem, internet ortamında ki gereksiz, inandırıcı olmayan yorumlardan kaçınıp KK okudum. Şimdi almak için değil vermek için bende yanınızda olmak istiyorum. Desteğinize ihtiyacım var bu uzun yolda.
hayırlı akşamlar kızlar nasılsın bakalım keyifler yerindemi..
Kızım iki gündür rahatsız grip oldu bişey yemek istemiyor...
Geçmiş olsun ablacım
Aramıza hoşgeldin o zaman canım
Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 salatalık
Ara
Çikolata yedim off:84:
Akşam
1 kase müsli
Su: 2 lt oldu bugün, içemedim nedense
teşekkürler canımArzucum Gözün aydın...
günaydın arkadaşlarrr
dün hiç girememdim fırsatım olmadı ama aklım hep burdaydı....sizde maşallah bir sohbet etmişsiniz oku oku bitiremedim
annemler geldiler akşamda yoqunduk...babamın bugün 12 de göz ameliyatı var dualarınız bekliyorum arkadaşlar
nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz dökülün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?