melekcim ne desen haklısın canım kendimi komuş gibi hissediyorum ama burası bnm ailem gibi asla bırakamam....gunaydın bebekkkk
ooo arzu hanım sızlerı burda gormek ne seref efemmmnerdesın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ozleyenler var demı burda annen ve baban gelms yavruuuuu gozun aydın baban ıcınde dularımız senle canım dıyet nasıl gıdıo anlat bakalım
Dunku menum
kızlar yanlız benım menulerım bır surelıgıne korumaya yonelık menuler yanı kılo vermeye bıraz ara verdım korumadayım suan
sabah
2 dılım lıght ekmek ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yarım domates
yumurta
ara
2 mınık kurabıye
sekersız cay
cennet elması
ogle
mıgrenım tuttu yemedım
ara
az asure
8-9 antep
aksam
2 yemek kasığı bulgur pılavı
1 adet tavuk baget
2 lt su
melekcim ne desen haklısın canım kendimi komuş gibi hissediyorum ama burası bnm ailem gibi asla bırakamam....
teşekkür ederim canım geldiler çok şükür inş. ameliyatta güzel geçer...
diyet gümmm oldu melek çok kötü bişey yapıyorum kaç gündür...gün içinde diyet gayet güzel ama akşam eve gidince canım acaip çikolata istiyor ve yiyorum...bukadarınada razıyım ama arkasından iştah patlaması yaşıyorum ve olan oluyor...şimdi annemlerde geldiler nasıl olucak bilmiyorum...ama ne olursa olsun oturtmk zorundayım...çok fazla dur-başla olayı yaşadım...kendim kendime inanmıcam bu gidişle...bu kaçıncı....say bana mekel kendime geleyim canımıniçi
EVET cıddı cıddı kızıyorum artıkbencede sana ıyıce bı kızmak lazımkı kendıne gelesın sende bende ve kılo sorunu yasayan cogu kısıde bılıyoruzkı YEMENIN SONU YOK yedıkce yıyor ve sısıyor ınsan hafıf ve fızıksel olarak hos gezmek en onemlısı saglıklı olmakmı guzel yoksa ordan burdan taşan etle saglık bozuk gezmekmı lutfen artık toparla eve alma cıkolata ve zararlı seyler almayınca yenmıyor ve acıl topla artık kendını
baya bir fazla olmuş...
hayırlı günler kızlar uykum var uyumak istiyorum şu aralar havalardanmı nedir durmadan uykum geliyor....
Arzucum geçmiş olsun rabbim inşallah tez zamanda sağlına kavuşturur...
heee ama kılo almamısım bebek koruma menum bu bebek yav olsun okadar asure zamanı asure yemeden olmazdı
ooo ılknurum canımın ıcın nasılsın
Kolayliklar dilerim..
Boyum 1.70
Kilom 67.7
Bugunku menum:
sabah : 2 dilim wesa kuru ekmek ile normal bir kahvalti, 2 fincan yesil cay
ara : 1 yesil elma
ogle : salata, ev yogurdu ve 2 catal sebzeli makarna
ara : 1 tane wesa kuru ekmek ve 1 dilim kasar peynir, 1 fincan kahve
aksam : az etli yesil fasulye, yogurt ve belki salata
ara : 1 bardak toz tarcinli sut
gun boyunca 3.5 litre su...
nasil bir menu sizce??
Kolayliklar dilerim..
Boyum 1.70
Kilom 67.7
Bugunku menum:
sabah : 2 dilim wesa kuru ekmek ile normal bir kahvalti, 2 fincan yesil cay
ara : 1 yesil elma
ogle : salata, ev yogurdu ve 2 catal sebzeli makarna
ara : 1 tane wesa kuru ekmek ve 1 dilim kasar peynir, 1 fincan kahve
aksam : az etli yesil fasulye, yogurt ve belki salata
ara : 1 bardak toz tarcinli sut
gun boyunca 3.5 litre su...
nasil bir menu sizce??
Sabah
Light Sütlü Kfleks
Ara
Türk kavhesi
Öğlen
1 adet tavuk şiş
2 kaşık bulgur ekmeği
Salata
Ara
1 Adet elma
Akşam
Fırında Balık
1 dilim Uno Denge Ekmek
Salata
Ara
Sade Soda limon damlatılmış
1 adet yerli muz
Light Sütlü Nescafe
Hayırlı geceler. İçtenlikle hoş geldin diye karşılama yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Biraz iş yoğunluğu nedeniyle geç yazmamdan ötürü özür dilerim. Forumda adaşlarım çok adım Arzu, iki çocuk annesi ve çalışan bayanım. Evlenirken 50kg olan ben, ilk gebeliğimde 7 kg., ikinci gebeliğinde 6 kg alan ben lohusalık ve sonrası 82 kg kadar çıktım. Şimdi 75 kiloyum, her gün yarın başlayacağımlarla kızım 15 ay oldu. Çikolata kurbanıyım. Akşam erken yedim, şimdi çok açım yoğurt içine havuç acı biber ve azıcık zeytin yağı damlattım kendimi avutmak için. Ama hiç bir zaman bekarlık kiloma (47) dönmeyi hayal etmedim gerçekçi olmak lazım 10 kg. vereceğim yardımınız ile.
diet listemiz...
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
günaydın canlarımmmm soquk bir istanbul sabahından kucak dolusu sevgilerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?