erkege nasıl davranmalı ??

sevdagnc19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
145
23
29
yenı bi ılışkıde erkege nasıl davranmalı yada erkekler ne tur kadınlardan hoslanır ?? :)

sence cokmu ılgılı olmalıyım yada ne ton kıskanclık olmalı
İçinden nasıl geliyorsa öyle ol. İlişkide taviz vermiyrceğin şeyleri belirt. O ne kadar ilgili ise o kadar ilgili ol, ilgiyi kestimi , sende kes .. Gereksiz kıskançlık yapma eğer o sana gereksiz kıskançlık ve kısıtlama yaparsa asla izin verme .

İçinden nasıl geliyorsa öyle ol. İlişkide taviz vermiyrceğin şeyleri belirt. O ne kadar ilgili ise o kadar ilgili ol, ilgiyi kestimi , sende kes .. Gereksiz kıskançlık yapma eğer o sana gereksiz kıskançlık ve kısıtlama yaparsa asla izin verme .

tskler canımm :)

Kendin olmalisin. Bakin laf olsun diyr demiyorum GERCEKTEN KENDIN OLMALISIN..
Çünkü ileride bu sebeple kavgalar basliyor "sen ilk zamanlar boyle degildin, simdi şöylesin vs vs" bunlar daha aci verici seyler. Birbirinize uygun degilseniz bunu simdi anlamaniz daha iyi

yenı bi ılışkıde erkege nasıl davranmalı yada erkekler ne tur kadınlardan hoslanır ?? :)

Gösterip de elletmeyen hem göstermeyen hem elletmeyen, hem gösterip hem elleten, çıtı pıtı ama kalıplı, sıfır beden ama balık etli, neşeli ama somurtkan, eğlenceli ama ağır abla, seksi ama utangaç, çatlak ama hanım efendi kadınlardan hoşlanır erkekler. Hadi bakalım sana kolay gelsin.

Şu genellemelere de hastayım :KK70:
Kadınlar nasıl farklı karakter ve tarzlardaysa erkekler de farklı. Kadınların bazıları romantik jestleri sever, aşkım gülüm canım denilsin, oyuncak ayılar, çiçekler alınsın ister; kimisi de sevgi sözcüğü istemez romantik değildir, kimi daha eğlence sever. Şimdi bir erkek diğerine kadına oyuncak al çikolata getir , aşkım gülüm de derse o da bana denk gelirse ben hiç hazzetmem bundan mesela. Biz nasıl genellenemiyorsak onlarda öyle.
Bir kaç ilişkim oldu hepsi bitti kiminde ben ayrıldım kiminde terk edildim kiminde aldatıldım.
Şimdi üç yıllık ilişkim var en mutlu ve huzurlu olduğum ilişkim ve ne taktik yaptım ne kendimi değiştirdim. Diğerlerinde nasılsam yine öyle oldum. Kimi konularda taviz vermedim, yine kötü huylarım tam gaz devam etti ama sürüyor maşallah. Önemli olan duygularıni beklentilerin, hayata bakışın, zevk alınan şeylerin benzer olması bence. Taktik yapmak yerine kendiniz olun. Başka biri gibi olup taktikle devam eden bir ilişkidense sizi siz olarak seven bir sevgiliniz olur. İlişkilerdeki en temel düsturum budur; ne değiş ne değiştir.

dış kapının dış mandalı gibi davran sana aşık olur anlamıyor bunlar ilişkiden :KK48:

X