Erkeğin saç rengi takıntısı

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
38
Kadınların saç rengi, erkeklerin onlarla ilgili düşüncelerinde etkili oluyor. Fransa'daki araştırmaya göre, erkekler yatakta sarışınları, iş evliliğe geldiğinde ise koyu renk saçlı kadınları tercih ediyor. Yaşları 16 ile 55 arasında 2 bin 500 erkek arasında yapılan ankete göre, erkeklerin çoğu sarışınların seks yapmak için ideal olduğunu düşünüyor. Yüzde 31'i kumralla, yüzde 22'si esmerle ve yüzde 5'i kızıl saçlı biriyle cinsellik yaşamak istiyor. Ancak erkekler, iş evliliğe geldiğinde ise sarışınlar yerine en çok kumral bayanları tercih ediyor.

Kötü Kazen
 
benim kocam benım sarısın halimi daha cok begenırr.hep sarısın olayım ıster.bi ara sacımı cıkolata yaptım olmadı bu sana olmadı dedı...sarısın istiyor kocam
kim demişse onu yanlış söylemişşş :eek:klava:
 
Ammmaan yemisim arastirmasini..
Yataga girme raddesine gelsin de bak bakalim farkediyor mu sarisin kumral esmer.. :kahve:
 
Türkiye'de pek gerçek sarışın olmadığı için Fransa'daki araştırmanın da Türkiye'de pek geçerliliği olmayacaktır sanırım. Artık herkes sarışın ne de olsa, boya diye bişey var.
 
walla sarı severıyor kumral seven sevıyor kızıl seven sevıyor dunyadamı bılmem ama bızım turkler ıcın fark etmıyor dostlar naniknanik
 
Çok saçma bir düşünce..
Bende sarışınım eşim ben biraz koyu kullanmak istiyorum dediğimde bile hayır sana sarı daha çok yakışıyor diye röfleye devam etmemi söylüyor..
Ne yani yatak da kendini kaltakla sevişeceğini düşündüğü için mi??
Aptalca...
:dilcikar:
 
evlenmeyi düşündüğüm zaman kumral yaparım o zaman saçımı:) şimdilik sarışınım mutluyum.
 
haha yemısım anketını bende sarısınım ama ıstedıklerı kadar kafalarından oyle gecırsınlerrr.... ayrıca bı arkadasımız cok dogru demıs evlenınce sevısmıcekmıyız:)) aman bu erkekler hakketen salak asıl evlendıkten sonra lazım:)) ayy koptum yaaaa:)))))
 
evet bak bende saçlarımı röfle yaptırıyım diyomda izin vermiyo çikolata kahve şaçlarım güzelmiş uygun ve hanım hanımcıkmış öyle diyo
 
:roflol:yemin ediyorum karnıma ağrılar girdi töbe yarabbim:roflol:eek: araştırmaya göre davaranmak lazımsa eğer evlilere söylüyorum yatağa girmeden sarı peruk takın:roflol:hey Allahım neler duyucaz daha ya:teytey:
 
Sarışınım ve erkek arkadaşım da sarışın olmamdan cok memnun:)) Ama çok açık bi sarıyı da( platin) istemiyor nedense...
 
bu erkekleri anlamak mümkün değil be ya :eek:klava: .....................................
 
Ammmaan yemisim arastirmasini..
Yataga girme raddesine gelsin de bak bakalim farkediyor mu sarisin kumral esmer.. :kahve:
avatarında ki hatun anjelina jolie sanırım hangi erkek onunla bir gece geçirmek istemez ki üstelik sarışın değil... koyu kahve. sana yerden göğe kadr katılıyorum.
 
X