- 7 Mayıs 2015
- 44
- 13
- 35
- Konu Sahibi minikpabuc
Merhaba ben erkek arkadaşımla bu yüzden ayrıldım. Daha doğrusu dün ayrıldı. Bırakın açık saçık mini etek giymeyi ( zaten ben giymem de tatil dışında) normal elbise etek giydirmiyor. Ben çalışan bir insanım gerçekten sinir bozucu. Etek, elbise giymeyecekmişim. Kotlarım dardı, onları da giyme diyordu ama giyiyorum artık laf etmiyor. Kalçanı kapat uzun giy diyor. Dedim artık yaz geldi yapacak bir şey yok böyle giyerim, hırka giyecek halim yok. Velhasıl, geçen gün yine bu konu açıldı dedim eteği de elbiseyi de giyeceğim. "sen kendini başkanlarına mı güzel göstereceksin bilmemne, niye başkaları bacağını görsün" diyor, giyeceğim de dizimin hemen üstünde bir elbise. Kendisi de spora gitmek istiyor, gitsin problem değil benim için göbeği erir :) ben de ona dedim inat için, senin spora gitmeni de ben kabul etmiyorum dedim. Sen spora gidersen bende giyerim istediğimi o şartla gidersin dedim (kendime inanmıyorum ben böyle yapacak bir kız değildim, beni ne saçma davranışlara sürükledi). Konu kapandı akşam oldu dün mesaj attı giymeyeceksin değil mi diye, giyicem dedim, sana uymuyorsa ayrılmak istersen saygı duyarı bir şey diyemem dedim. O da ben kabullenemem ayrılalım dedi bitti. Ama yarın yine mesaj atar dayanamıyor. Küsüp barışıyoruz hemen ama netice de böyle oldu. Ne yapmalıyım şaşırdım. (2 senelik bir ilişki)