Erkeğinizin en sevdiğiniz yanı nedir?

en sevdiğim yanı, beni canı gönülden dinleyip minik hayallerimi yakalayıp süprizlerle gerçeğe dönüştürmesi. Mesela üniversitesinin ilk yılında yurda yerleştiğim ilk gece yorganım yoktu henüz, battaniye vardı üzerimde. Uyumadan önce laf arasında soğukmuş ya burası dedim. Uyudum. 2 saat sonra telefon çaldı yurdun kapısına gel dedi, bi baktım kocaman bir yorgan kucağında :) onca yol gelmiş gecenin bir yarısı, hiç beklemiyordum çok mutlu olmuştum ve işte demiştim bi kez daha, doğru erkek :KK70:
 
Son düzenleme:
hiç bi zaman ayaklarını uzatıp televizyon seyretmez ben mutfaktayken gelir bir işin ucundan mutlaka tutar :) cogu zaman bırak ben yaaparım der uyyyyyyy :)
 
bana ve aileme değer vermesi...beni sevmesi....bana her zaman yardımcı olması opuyorumnanaktan:asigim::nazar:
 
çok fedakar olması, çok ince düşünmesi..dünki telefon konuşmamızı paylaşmak istedim hazır bu konu da açılmışken..msj attı bana aşkım senin laptopun hard diski kaç gb diye..yazdım yolladım..artık filmlerini,fotoğraflarını rahat rahat saklayabilirsin diye msj atmış..meğer gitarlar için kullanılan pedal diye bi alet var onu satmış..sattığı kişi de bende taşınabilir hard disk var,onunla takas düşünüyorum demiş..canımcım da beni düşünerek kabul etmiş..sonuçta başka birine paraylada satabilirdi değilmii??opuyorumnanaktan şimdi benm laptop hafızası oldumu 370 gb :dance:kaydirigubbakcemile3 canım benimm..
 
Sakin olmasi,sinirli olmamasi,tatli dilli olmasi,bize bagli olmasi,aileme düskün olmasi,birsey yapacakken alacakken falan bana danismasi,fikrimi almasi.
 
bugün bu soruyu cevapamak istemezdim ama duramadımakannehir
valla şu an hiç bir şeyini sevmiyorum,gıcık oluyorum çünkü kendisine..:mymeka:
 
romantik olması her konuda bnm gibi panik değil de sakin olması gezmeyi sevmesi hediye konusunda olsun başka konuda olsun her türlü şeyde zevkli olması a.s.
 
oğluma bakmam konusunda çok yardımcı olması,çok iyi niyetli olması,kıyafetlerime karışmaması bana herzaman güvenmesi
 
X