erkek arkadaş

lale1313

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
24
2
beğendiğim erkeğin fazla zengin ve iyi olması ve benim gayet normal biri olmaam onu nasıl kendime çekebilirim . Bakımlı olarak mı ?

seni farketmesi için önce gözüne güzel görünmen gerekir tabiki

gayet normal biri olmak yeterli bence..kendinizden başkasına çevrilmeyin...hem zengin ve iyi ile gayet normal arasında ne gibi fark var..

Zengin ve iyi olması ne değiştiriyor? Bir insan bir diğer insandan hoşlanırsa hoşlanır, hoşlanmazsa hoşlanmaz. Dünyanın en güzel kadını olsan da senden etkilenmediyse dikkatini çekemezsin.

beğendiğim erkeğin fazla zengin ve iyi olması ve benim gayet normal biri olmaam onu nasıl kendime çekebilirim . Bakımlı olarak mı ?
zengin ve iyiyse amuda kalkman ve havada 4 lü parende atman lazım yoksa cık mümkünatı yok:KK14: zenginler de insan şekerim ve emin ol masumiyet sadakatten başka birşey gerekmiyor :KK14:

zeki olman yeterli bence canım.
Çünkü zeki kadın hem güzel hem bakımlı hem çekici olabilir.
Ve özellikleri ne olursa olsun erkeği elinde tutabilir.
Not: Ağzınla kuş tutsan da erkeğin mayası bozuksa kendine çekmen ve elinde tutman imkansız gerçi.Geçmişte Angelina Julie bile aldatılmıştır

Olay soyle oldu biz bi gun tanistik ve cok iyi zanan gecirdk ama tanistktan sonra nunarami istemedi ama ondan cok hoslandim ve elde etmek istiyorum
canım numaranı istemesine çok gerek varmı günümüzde ...sana face den insta dan her şekilde ulaşır isterse..
Ama nezaketen istemeliydi bence

X