Erkek arkadaşım çirkin

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım

Kızlar 14 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımla mutluyum iyi anlaşıyoruz esprili düşünceli iyi birisidir,yakında kısmetse istemeye gelicekler belki ondan sonra nişan falan olucak ama son günlerde kafama takılan bişey var buda sanırım ciddi adımlar atacağım için ama beni düşündürüyo, bende dünya güzeli değilim ama sevgilim malesef bana oranla biraz çirkin akrabalarım bişey derlermi diye düşünüyorum oysaki şu zamana kadar hiç öyle bişeyim yoktu hala yok yanında çok mutluyum sohbetinden keyif alıyorum ama insanlar ne der düşüncesi bende büyük yer kaplamış durumda şuan böyle düşündüğümü bilse eminim çok üzülürdü yakışıklı olsa nolcak sanki diyorum kendimi avutuyorum annemde tamam sen daha güzelsin yanında ama önemli olan sana nasıl göründüğü ve iyi insan olması diyor niye böyle oldu anlamadım
sıze oranla cırkın oldugu kanısına nerden vardınız
belkı bana gore adam daha yakısıklıdır sızın yanınızda :)
seven sevdıgını cırkın gormez oncelıkle
akrabanızın goruslerınden once hıslerınızı gozden gecırmenızı tavsıye ederım

Ahahhaa ne olur kusura bakma ama güldüm. Valla bazıları çirkin sever. Dünyaca ünlü idollere bak bazıları çok çirkin adamlar ama yanlarında filinta gibi hatunlar (örnek Serge Gainsbourg - Jane Birkin). Ama senin ne beğendiğin önemli tabi. Ben dış güzelliğe de önem veririm şahsen. Bizim bir tanıdık var 9 sene sevgililerdi, 4 sene evvel de evlendiler. Kız kocasının bütün akrabalarının çocukları çirkin diye doğurmak istemiyor ahahha. Şaka bir yana göze de güzel gelmesi lazım. Akrabaları bırak sen ne istiyorsun ona bak.

Evlilik zor is, esler birbirini biblo gibi vitrine koymuyorlar. Sen seviyorsan ( ki insan sevdigi kisiyi nasil cirkin bulur ve milletin derdine duser anlamadim ) kime ne, evlilikte cok daha onemli seyler var. Cok yakisikli biriyle evlenirsin 2 gunde hayati sana rezil eder, o akrabalarinindan biri yaninda olmaz. Millet ne der dusuncesi her konuda tehlikeli.

Akrabalarini hic ilgilendirmiyor. Boyle dusunmen hic dogru degil. guzellik goreceli bisey bellki bende ay yakisikli cocugun evlendigi kiza bak dicem. Seviyorsan istiyorsan ay su ne der bu ne der diye dusunme

Belki cok yakisikliyla cok mutsuz.olacaksin milletin ne dedigini bosver sen ve sevgilin olcaksiniz ayni evde.o.akrabalarin.degil seviyosan dusunme.boyle.seyler

X