Erkek arkadaşım iş nedeniyle Antalya'ya gideceğini soyledi. Yardım ediiiin :((

mutsuz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
207
40
Kızlar yardım edin. İçim içimi yiyor. Erkek arkadaşım bu gece iş nedeniyle Antalya ya gidiyor. İş ortalığı çok çapkın. Benimkini de yoldan çıkaracak diye korkuyorum. Çünkü kendine fazla güvenmiyor. Yanında birileri olmandan kız ortamına giremiyor. İçim içimi yiyor. Bugün tartıştık. Gerçekten iş için gidiyorsun dimi? Diye sorduğum için açtı ağzını yumdu gözünü. Zaten aramız iyi değil.Ayrılığın eşiğinden döndük. Ben yeni aile danışmanı çıktım.Fazla sorguluyorum. Millete destek oluyorum ama kendi ilişkim yolunda gitmiyor. Kıskançlığım başıma bela. Kafamda kurup kurup sevgilimi de ilişkimizide huzursuz ediyorum. Lütfen bana destek olun hanımlar.

güven varsa sorun yok...
döndüğünde ne olup olmadığını anlarsın herşeyi bence..kadınlar hisseder...
Ben ona güvenmiyorum ama son zamanlarda biraz garip davranmaya başladı. Beni sosyal medyadan engellemeler, düşünmek istemiyorum gibi cümleler herşey üst üste gelince içime kurt düşüyor. Sinek ufak mide bulandırıyor..

Antalya ne alaka yahu? Arkadaşı çapkın ama erkek arkadaşınız karakterli biriyse ne çıkar? Burda( Antalyada) kimse atlamaz erkek arkadaşınıza o istemezse :)
Antalya da otelde toplantı bugün deniz şortlarını topladı havuza girerim diye. Dedim hani vakit yoktu. Ee gitmişiz beş yıldızlı otelin etinden sütünden de mi yararlanmayalım dedi. Akşam kapalı havuza girmeyelim mi dedi. Sinir oldum bişey de diyemedim. Sustum oturdum.

canım sosyal medyadan engellemesi çok garip zayıf karakterli zaaflarına yenik biriyse dikkatli ol anlattıklarından ben çok sadık olmadığı hissine kapıldım çok dikkatli ol sürekli ara ordayken kaldıkları otelin numarasını iste ordan ara bende çok kıskancımdır biraz abartmış olabilirim ama ben senin terinde olsaydım hepsini yapardım

Aldatıp aldatmamasından ziyade daha çok acaba gerçekten iş nedeniyle mı gidiyor? Yoksa iş adı altında iki günlük kaçamak mı ?
bu kadar güvenmiyorsanız zaten neden birliktesiniz ki ? benim sözlüm kıbrısta 4.5 senedir bir kere aklıma gelmedi böyle şeyler

İş ortalığı çok çapkın. Benimkini de yoldan çıkaracak diye korkuyorum.

Seninkinin içinde yoksa millet birşey yapamaz.
Ayrıca ;
Şu sevgilime/kocama güveniyorum çevreye güvenmiyorum olayını bırakın artık hanımlar.Baydı
.Bir halt yiyorsa suç o kişidedir.Başına silah dayamıyorlar sonuçta:KK59:

arkadaşı, sevgilinizi çırılçıplak soyup yatağa bağlayıp üstüne çılgın kadınlar salmayacaksa korkmanıza gerek yok :KK14:
yapacağı varsa her yerde, her zaman her koşulda yapar, siz onda o potansiyeli görüyor musunuz asıl soru bu...

canım sosyal medyadan engellemesi çok garip zayıf karakterli zaaflarına yenik biriyse dikkatli ol anlattıklarından ben çok sadık olmadığı hissine kapıldım çok dikkatli ol sürekli ara ordayken kaldıkları otelin numarasını iste ordan ara bende çok kıskancımdır biraz abartmış olabilirim ama ben senin terinde olsaydım hepsini yapardım
Bunların hepsini yaparsam ayrılmak şurda kalsın canıma okur. Kendisi biraz değişik Bi kişilik. Guvenmediğini belli ettiğin anda hayatımda yerin yok diyor. Bana soru sormaktan vazgeç diye sürekli tartışıyoruz. Anlam veremiyorum bende artık olan bitene. Çok agresif çok sinirli çok saldırgan. Sorgu suale gelemiyor. Hesap sormak olarak adlandırıyor. Zaten kimseye tahammülüm yok bi de sen huzurumu kaçırcaksan birlikte olmanın anlamı yok diyor

olucağı varsa olur bunu bu şekilde engelleyemezsin giderken tekin tekin tembih ediceksin bişey yapacaksan herşeyi göze al ondan sonra yap nasıl olsa öğrenirim bir şekilde de huzursuzluk çıkartırsan ters teper sabır sabır.....

CANIM BENCE SEN BOŞVER O ZAMAN İNAN ÖYLE BİRİNDEN HAYIR GELMEZ SENDE ŞİMDİ ANLAMAZSAN EMİN OL ÇOK YAKINDA ANLARSIN SİZİN İLİŞKİNİZİN SÜRESİ DOLMUŞ BİTMİŞ SÜNDÜRMEYE GEREK YOK BENCE

CANIM BENCE SEN BOŞVER O ZAMAN İNAN ÖYLE BİRİNDEN HAYIR GELMEZ SENDE ŞİMDİ ANLAMAZSAN EMİN OL ÇOK YAKINDA ANLARSIN SİZİN İLİŞKİNİZİN SÜRESİ DOLMUŞ BİTMİŞ SÜNDÜRMEYE GEREK YOK BENCE
nasıl böyle bir kanıya vardınız, konuyu okudum okudum böyle bişe çıkaramadıom da ben

Canım suresi dediğin 2 buçuk ay oldu zaten ama çok yıprattı beni. Onun kadınlara guvensizliğinin acısını ben yaşıyorum. Evden dışarı dahi adımımı atamıyorum. İki üniversite bitirdim şuan ise formasyon alıyorum inan ona bile al atmış durumda. Guvensizliği kendine mi bana mı bilemedim. Kendisi lise mezunu bile değil benim başarımla gurur duymak yerine rahatsız oluyor adete. Ay bilmiyorum ya çıkılmaz bi hal,durum bende ki. Aptallık sanırım mantığımı yıtırmiş durumdayım

olucağı varsa olur bunu bu şekilde engelleyemezsin giderken tekin tekin tembih ediceksin bişey yapacaksan herşeyi göze al ondan sonra yap nasıl olsa öğrenirim bir şekilde de huzursuzluk çıkartırsan ters teper sabır sabır.....
Bizim ilişkimizde herşey ters tepiyor zaten. Anlamadım gitti düşüncelerinize saygı duyuyor teşekkür ediyorum

arkadaşı, sevgilinizi çırılçıplak soyup yatağa bağlayıp üstüne çılgın kadınlar salmayacaksa korkmanıza gerek yok :KK14:
yapacağı varsa her yerde, her zaman her koşulda yapar, siz onda o potansiyeli görüyor musunuz asıl soru bu...
İşte bunun cevabını kendi kendime verebilsem sıkıntı kalmayacak. Sorun gerçekten çok mantıklı ama bunun cevabını ben inan veremiyorum.

X