• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyorrr…

ladygilt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
98
68
88
Arkadaslar merhaba, bir hafta önce sevgilimle birlikte vakit geçirdik kahvaltı yemek vs yaptık eglendik. O gün bende kalacaktı öyle planlamıştık. Aksam olunca kalmak istemedi. Benimde yüzüm düştü (şu an düsününce ne kadar sacma diyorum. bu konu da daha önce tartısmıstık ve beni uyarmıstı) o da bu hareketime kızdı ve arkadaş kalalım dedi. Ben ciddi olamayacagını düşündüm bir kaç gün bekledim. Sonra konusmak icin görüştük, istemedigini, özlemediğini, bu sekilde üzerinden yük kalkmış gibi olduğunu, benim daha iyilerine layık olduğumu, bu triplerimin evlenince daha da artabilecegini ve bunu cekmek istemedigini söyledi. Bu sebeple bitmesinin saçma olacağını ilişkide hatalarımızın olabilecegini konusarak düzeltilebileceğimizi söyledim. Sonra konusma devam etti neden beni aramadın iki gün, gördüm iş yerinde gayet mutluydun kahkaha seslerini duydum diyor. Sen neden aramadın dedim, ben neden arayım dedi. Bir süre ara verelim dedi. Bu adam ne yapmaya çalışıyor sizce naz mı yaptıgı kafasında mı bitirmiş 😵‍💫

Arkadaslar merhaba, bir hafta önce sevgilimle birlikte vakit geçirdik kahvaltı yemek vs yaptık eglendik. O gün bende kalacaktı öyle planlamıştık. Aksam olunca kalmak istemedi. Benimde yüzüm düştü (şu an düsününce ne kadar sacma diyorum. bu konu da daha önce tartısmıstık ve beni uyarmıstı) o da bu hareketime kızdı ve arkadaş kalalım dedi. Ben ciddi olamayacagını düşündüm bir kaç gün bekledim. Sonra konusmak icin görüştük, istemedigini, özlemediğini, bu sekilde üzerinden yük kalkmış gibi olduğunu, benim daha iyilerine layık olduğumu, bu triplerimin evlenince daha da artabilecegini ve bunu cekmek istemedigini söyledi. Bu sebeple bitmesinin saçma olacağını ilişkide hatalarımızın olabilecegini konusarak düzeltilebileceğimizi söyledim. Sonra konusma devam etti neden beni aramadın iki gün, gördüm iş yerinde gayet mutluydun kahkaha seslerini duydum diyor. Sen neden aramadın dedim, ben neden arayım dedi. Bir süre ara verelim dedi. Bu adam ne yapmaya çalışıyor sizce naz mı yaptıgı kafasında mı bitirmiş 😵‍💫
Bitirmiş, dönmez.

malesef size karşı derin bir ilgisi yok o yüzden enn ufak bir ısrarınızı çekmek istemiyor. ayrılmak istemiş ve ayrılmış. vicdanını rahatlatmak içinde sen neden aramadın gülüp eğleniyordun diyerek sizi manipüle etmeye çalışmış.
yas mı tutmanızı bekliyormuş

ben de olsam aynı durumda trip atardım sonuçta bir plan yapılmış ve uymamış . Tabi geçerli bir açıklaması varsa o başka . Benim anladığım bitirmek istemiş , evet erkekler trip ve surat asılmasından haz etmiyor , belki de sürekli trip ile bunalttınız adamı ve bitirmek istedi.
Yani demek istediğim bu olayda trip atmakta haklısınız ama öncekileri bilmiyoruz , herşeye trip attınız da adam bunaldıysa bu birikim olup tetiklemiştir ayrılık kararını .

Açık açık niyetini belli etmiş zaten daha fazla üsteleme. Bırak ne hali varsa görsün ayy sinir oluyorum şu ara verelim lafına.
Mıy mıy adamlar yaa.
İstemediğini, özlemedigini filan söylemiş işte daha ne desin.
Bir de tipik sen daha iyilerine layıksın moduna geçmiş çoktan.
Al sana ara vermek de her yerden engelle gitsin.
Naz yapmak ne yaf.

Def et gitsin.

uzun süredir birlikteyiz 2 yıl olacak. 2 yıldır da böyle cok büyük sorun tartışma yaşamadık. Suratım düşüyor ama o da elimde olmuyor. Ben bu kadar mutlu giderken, sorun yok diyip evlenmeyi düşünürken bu sebeple bitmesini konduramıyorum nedense. Buna çok üzülüyorum

Ay lütfen bir daha ayrılmak isteyen bir erkeğe düzeltebiliriz bu yüzden ilişki bitmez deme lütfen.
Evet o yüzden bitmez ama adam zaten o yüzden değil ilgisini kaybettiği için bitiriyor. Seninle devam etmek istemiyor. Sen ısrarcı davranınca da seni manipüle etmeye çalışmış.
Gönder gitsin. Bu da ders olsun. Gitmek isteyene kapıyı göster.

Seni sevmiyor ve uyuşmadığınızı düşünmüş.

Neden ısrar ediyorsun? Belli her şey.

Senin ağlayıp sızlanacağını düşündü. Kahkahalarını duyunca zoruna gitmiş demek ki :) Yazılanlara katılıyorum. Bunları okumak acı ama seni istemiyor. Arkadaş falan da kalma. Yeniden başlasan tekrar bitecek çok belli. Acı çeken sen olacağına onsuz hiç de ölüp bitmediğini göstererek kahkaha atmaya devam et. Hep şunu söyleyim bir erkek seni kaybetmekten korkmuyorsa, senden gidince senin bir başkasına ait olma ihtimalin onu üzmüyorsa bir dakika bile harcamamalıyız.

Haklısınız. Bende önceden böyle düşünürdüm istemiyorsa sevmediğini söylüyorsa devam etmek anlamsız diye düşünürdüm. Daha önce çok kez bitirdim ve bakmadım ardıma. Ama bu kez ilk kez bunu başaramıyorum. İstemediğini biliyorum ama gurur yapamıyorum içimde hep bir umut acaba bilerek mi yapıyor diye kendimi kandırıyorum. Pişman olsun istiyorum 😔

uzun süredir birlikteyiz 2 yıl olacak. 2 yıldır da böyle cok büyük sorun tartışma yaşamadık. Suratım düşüyor ama o da elimde olmuyor. Ben bu kadar mutlu giderken, sorun yok diyip evlenmeyi düşünürken bu sebeple bitmesini konduramıyorum nedense. Buna çok üzülüyorum
Erkek arkadaşınız sizden ayrılmaya çalışıyor .Ama bunu (sizi istemediğini) açık açık söylemiyor da sanki siz problem çıkarsnmışsınız gibi sunuyor.Anladığım kadarı ile ortak iş/arkadaş çevreniz var. Onun kafasındaki sizin üzülüp üzülmemeniz değil diğer insanların kafasındaki imajı...Böylece insanların kafasında "ben bu kızı yarı yolda bırakmadım" imajı çizecek .Evli olsanız bırakıp gidemesenşz anlarım ama sevgiliyken "sen daha iyilerine layıksın" diyen adamı bir daha arayıp sormamanızı öneririm.Adam sevse sizi başkasının sevgilisi olarak görmek ister mi ? Son olarak bence kafasında sevgili olmak istediği başkası var

Anahtar kelime evlilik. Belli ki istemiyor o yüzden evinizde kalmaktan da kaciniyor

Sonra konusmak icin görüştük, istemedigini, özlemediğini, bu sekilde üzerinden yük kalkmış gibi olduğunu, benim daha iyilerine layık olduğumu, bu triplerimin evlenince daha da artabilecegini ve bunu cekmek istemedigini söyledi.
herkes adama kizmis ama akilli bir adam bence
ben de böyleydim. erkekte bir iki kotu davranjs gördüysem "bundan bir cacik olmaz" der ayrilirdim. hic de zararını gormedim. asil boyle yapmayanlar, sacma sapan hareketleri bile "ya su yuzden bu yuzden yapti" diye aklayanlar ilişkilerinde mutsuz olan, "uc yılımı verdim" diye aglayanlar ya da evlenip mutsuz olanlar. oysa gördün anladin, yol yakinken sal ipini gitsin ne sen uc yilini ver ne evlen mutsuz ol
keyifli bir günde bile asmissiniz suratinizi. adam eve gitmek istiyor ama neden istiyor yani kim kiz arkadasiyla geceyi gecirmek yerine eve gitmek ister? vardir belki bir sebebi. belki midesini bozmus bile olabilir, utanmistir. ya da ailesiyle yaşıyorsa bir sorun vardir vs.
tepkinizi, onu yaninda istediginzii tabii ki belirtin ama nazini bile surat asip trip atarak yapan kadinla hayat gecmez ki.
ben olsam ben de ayrilirdim.
arkadaş kalalım dedi. Ben ciddi olamayacagını düşündüm bir kaç gün bekledim.
Bu sebeple bitmesinin saçma olacağını ilişkide hatalarımızın olabilecegini konusarak düzeltilebileceğimizi söyledim.
bir hatan da burada. sana seni istemedigini soyleyen biri var. neden kendinj küçültüp onu ikna etmeye çalışıyorsun? neden bir erkek agziyla seni istemiyroum dedigi halde ciddiye almiyorsun?
iste yukarida bahsettigim senin gibi davranan kisilerdi. gördün adamin gecinmeye niyeti yok, seni istememis, basit bir seyde "bitsin gitsin" diye seni gozden çıkaran birisi. daha ne israr? senin israrinla barissan adam degismeyecek ki uc sene sonra yine gidecek konu acip ağlayacaksın kk kadinlari gibi "3 senemi ziyan etti" diye .gördün adamin tirt oldugunu bas tekmeyi gitsin. totosunu kaldirdin da iyi mi oldu?

Back
X