• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyorrr…

uzun süredir birlikteyiz 2 yıl olacak. 2 yıldır da böyle cok büyük sorun tartışma yaşamadık. Suratım düşüyor ama o da elimde olmuyor. Ben bu kadar mutlu giderken, sorun yok diyip evlenmeyi düşünürken bu sebeple bitmesini konduramıyorum nedense. Buna çok üzülüyorum
bitirmek istemiş bahane olmuş
ne yazık
açık açık söylesene be adam!
ara verelimmiş miş miş
boşverin zor olacak ama

Arkadaslar merhaba, bir hafta önce sevgilimle birlikte vakit geçirdik kahvaltı yemek vs yaptık eglendik. O gün bende kalacaktı öyle planlamıştık. Aksam olunca kalmak istemedi. Benimde yüzüm düştü (şu an düsününce ne kadar sacma diyorum. bu konu da daha önce tartısmıstık ve beni uyarmıstı) o da bu hareketime kızdı ve arkadaş kalalım dedi. Ben ciddi olamayacagını düşündüm bir kaç gün bekledim. Sonra konusmak icin görüştük, istemedigini, özlemediğini, bu sekilde üzerinden yük kalkmış gibi olduğunu, benim daha iyilerine layık olduğumu, bu triplerimin evlenince daha da artabilecegini ve bunu cekmek istemedigini söyledi. Bu sebeple bitmesinin saçma olacağını ilişkide hatalarımızın olabilecegini konusarak düzeltilebileceğimizi söyledim. Sonra konusma devam etti neden beni aramadın iki gün, gördüm iş yerinde gayet mutluydun kahkaha seslerini duydum diyor. Sen neden aramadın dedim, ben neden arayım dedi. Bir süre ara verelim dedi. Bu adam ne yapmaya çalışıyor sizce naz mı yaptıgı kafasında mı bitirmiş 😵‍💫
Ara vermek genelde şuan anlama gelir başka birine ilgi dıyuyorum eğer onunla olmaz ise sana geri dönerim.
Bitmişse bitmiştir.

uzun süredir birlikteyiz 2 yıl olacak. 2 yıldır da böyle cok büyük sorun tartışma yaşamadık. Suratım düşüyor ama o da elimde olmuyor. Ben bu kadar mutlu giderken, sorun yok diyip evlenmeyi düşünürken bu sebeple bitmesini konduramıyorum nedense. Buna çok üzülüyorum
sevmiyor sevmediği için de nefes alsan batıyor bide evlilik vs ciddiye binmeye başladıysa bahane olarak. bunu bulmuş olabilir

Biraz gururunuz varsa arkadaş bile kalmazsınız.

İstemiyor, sevmiyor ve ben davranışlarını çok mantıklı buldum.. Çükünün keyfine göre de davranabilirdi.. Ama,

Sizinle bir gelecek hayal etmediği için evinizde kalmadı..

Arkadaslar merhaba, bir hafta önce sevgilimle birlikte vakit geçirdik kahvaltı yemek vs yaptık eglendik. O gün bende kalacaktı öyle planlamıştık. Aksam olunca kalmak istemedi. Benimde yüzüm düştü (şu an düsününce ne kadar sacma diyorum. bu konu da daha önce tartısmıstık ve beni uyarmıstı) o da bu hareketime kızdı ve arkadaş kalalım dedi. Ben ciddi olamayacagını düşündüm bir kaç gün bekledim. Sonra konusmak icin görüştük, istemedigini, özlemediğini, bu sekilde üzerinden yük kalkmış gibi olduğunu, benim daha iyilerine layık olduğumu, bu triplerimin evlenince daha da artabilecegini ve bunu cekmek istemedigini söyledi. Bu sebeple bitmesinin saçma olacağını ilişkide hatalarımızın olabilecegini konusarak düzeltilebileceğimizi söyledim. Sonra konusma devam etti neden beni aramadın iki gün, gördüm iş yerinde gayet mutluydun kahkaha seslerini duydum diyor. Sen neden aramadın dedim, ben neden arayım dedi. Bir süre ara verelim dedi. Bu adam ne yapmaya çalışıyor sizce naz mı yaptıgı kafasında mı bitirmiş 😵‍💫
Açık açık istemiyorum diyen adamla devam edilmez.

Beraber kaldığınızda sevişiyorsanız o yüzden kalmak istememiştir . Çünkü belli aklında bitirmek var üstüne böyle yakınlaşmak istememiş olabilir .

Bu olaydan başka yaşanan başka bir sorun yok muydu yani? Eğer öyleyse ya da siz görmemezlikten gelmediyseniz evlilik fikri korkutucu gelmiştir.ya da sizinle evlenmek istemiyordur.baktı ciddileşiyorsunuz kaçmıştır.

Ara verelim demek ayrılmak istiyorum demek değil mi zaten 😂 ay valla yazık kendinize adı da sevgililik ,bi ünvanı yok , adı yok ilişkinin (ben sevgililik müessesine inanan biri değilim ondan öyle diyorum 😅)
Sal gitsin kendine değer veren düzgün birini bulursun , şuan sevmeyen işler ciddiye binse ilişkiyi eziyete çevirir

Üzülecek bir şey yok,adam sizle öylesine çıkıyor,şu an hedefinde başka biri var o yüzden size yol vermiş.Aynı zamanda plan işe yaramaz kızı tavlayamazsa size geri dönecek el altında tutmak için arada yokluyor.Öyle büyük anlamlar yüklemeyin yolunuza bakın ...

Niyetinin ya da ne düşündüğünün ne önemi var ya. Zorla yanınızda tutunca elinize ne geçecek? Etrafında pervane de olsanız bi gün gidecek belli. Sonra yenGEnC yenGEnC in dediği gibi yıllarımı harcadım diye ağlayacaksınız.

Sizi sevmiyor, seven insan çok büyük bir hata olmadığı sürece sevdiği insanı bırakmaz.
Zaten kendisi sebebini söylemiş istemiyorum özlemiyorum diyerek.
Siz bu insana mı layıksınız? Size çok aşık, etrafınızda dönen birini her kadın gibi siz de hak ediyorsunuz :KK200:

ayrılmak istiyorum diyebilir ferhans
yok ara verelim nedir arkadaş kimseyle olma beni bekle belki birgün olur gibi konuşuyor
Demiş ya adam seni istemiyorum, özlemiyorum, arkadaş kalalım diye. Daha ne desin. Sonrasında hatun yalvarınca ara verelim diye oyalayıp kurtulurum diye düşünmüş. Adamlarda suç bulacam diye kırk takla atıyorsunuz bazen.

Bazı erkekler böyledir. Senleyken seni mutlu etmez, ayrılınca da senin tek başına mutlu olduğunu hazmedemez. O yüzden beni seviyor mu diye düşünme o seni sevmiyor sadece kendini seven bir erkek türü.

Demiş ya adam seni istemiyorum, özlemiyorum, arkadaş kalalım diye. Daha ne desin. Sonrasında hatun yalvarınca ara verelim diye oyalayıp kurtulurum diye düşünmüş. Adamlarda suç bulacam diye kırk takla atıyorsunuz bazen.
orayı sonra okudum önce anlamamışım :)
konu sahibi sizde hata

Böyle sürekli karar değiştiren, size değersiz hissettirip üzerine bir de zeytinyağ gibi üste çıkan bir tipten ayrılınca sizin üzerinizden de yük kalkmadı mı?

Back
X