Arkadaslar merhaba, bir hafta önce sevgilimle birlikte vakit geçirdik kahvaltı yemek vs yaptık eglendik. O gün bende kalacaktı öyle planlamıştık. Aksam olunca kalmak istemedi. Benimde yüzüm düştü (şu an düsününce ne kadar sacma diyorum. bu konu da daha önce tartısmıstık ve beni uyarmıstı) o da bu hareketime kızdı ve arkadaş kalalım dedi. Ben ciddi olamayacagını düşündüm bir kaç gün bekledim. Sonra konusmak icin görüştük, istemedigini, özlemediğini, bu sekilde üzerinden yük kalkmış gibi olduğunu, benim daha iyilerine layık olduğumu, bu triplerimin evlenince daha da artabilecegini ve bunu cekmek istemedigini söyledi. Bu sebeple bitmesinin saçma olacağını ilişkide hatalarımızın olabilecegini konusarak düzeltilebileceğimizi söyledim. Sonra konusma devam etti neden beni aramadın iki gün, gördüm iş yerinde gayet mutluydun kahkaha seslerini duydum diyor. Sen neden aramadın dedim, ben neden arayım dedi. Bir süre ara verelim dedi. Bu adam ne yapmaya çalışıyor sizce naz mı yaptıgı kafasında mı bitirmiş