• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyorrr…

Arkadaslar merhaba, bir hafta önce sevgilimle birlikte vakit geçirdik kahvaltı yemek vs yaptık eglendik. O gün bende kalacaktı öyle planlamıştık. Aksam olunca kalmak istemedi. Benimde yüzüm düştü (şu an düsününce ne kadar sacma diyorum. bu konu da daha önce tartısmıstık ve beni uyarmıstı) o da bu hareketime kızdı ve arkadaş kalalım dedi. Ben ciddi olamayacagını düşündüm bir kaç gün bekledim. Sonra konusmak icin görüştük, istemedigini, özlemediğini, bu sekilde üzerinden yük kalkmış gibi olduğunu, benim daha iyilerine layık olduğumu, bu triplerimin evlenince daha da artabilecegini ve bunu cekmek istemedigini söyledi. Bu sebeple bitmesinin saçma olacağını ilişkide hatalarımızın olabilecegini konusarak düzeltilebileceğimizi söyledim. Sonra konusma devam etti neden beni aramadın iki gün, gördüm iş yerinde gayet mutluydun kahkaha seslerini duydum diyor. Sen neden aramadın dedim, ben neden arayım dedi. Bir süre ara verelim dedi. Bu adam ne yapmaya çalışıyor sizce naz mı yaptıgı kafasında mı bitirmiş 😵‍💫
Evet kafada bitirmiş. Aslında belirli bir yaşa ve yaşantıya kadar erkeklerin bu davranışları güzel olabilecek her şeyi mahvediyor. Biriyle ilişki de olmak her iki taraf için aynı şeyi ifade etmiyor bazen. Biz biraz daha sahiplenici babacan tavırlar arıyorsak onlar da sadece eğlenmek veya yalnızlık duygusunu bastırmak için ilişki yaşıyorlar . Bazıları da level gibi görüyor bizi :) Ama hayatımızda karşımıza çıkan herkes bize bir şey katıyor ve bir sonraki ilişkimiz ve diyaloglarımız için zemin hazırlıyor. Bitirmek istediye bitsin bence

Bu hayatta şunu öğrendim saçma sapan bir sebepten ayrılmak isteyen birine nolur bu yüzden ayrılmayalım derseniz gözünde hiçbir değeriniz kalmaz. Tamamdır o zaman sen bilirsin demek lazım ayrılmak isteyene. 2 güne döner o zaman zaten. Dönmezse de dönmesin

Ya gerçekten çekilmez huylarınız var ya da adamın güvendiği başka yerler var, siz evleniriz heralde ya diye düşünürken onun bu kadar mevzudan kopmuş olması hayra alamet değil. Ayrılmak isteyen birine arkadaş kalalım diye ısrar etmek çok zavallıca. Bu zaten bir şekilde bağımız kopmasın, tekrardan ilişki ihtimalini kolaylaştırsın demek.

Erkek arkadaşın ondan ayrılınca yatak döşek yatıp ağlayacağına inanmış sanırım
Artık ne kadar vazgeçilmez olduğunu hissettirdiyseniz
Egosu da var belli
Bundan bir şey olmaz yol ver gitsin

Haklısınız. Bende önceden böyle düşünürdüm istemiyorsa sevmediğini söylüyorsa devam etmek anlamsız diye düşünürdüm. Daha önce çok kez bitirdim ve bakmadım ardıma. Ama bu kez ilk kez bunu başaramıyorum. İstemediğini biliyorum ama gurur yapamıyorum içimde hep bir umut acaba bilerek mi yapıyor diye kendimi kandırıyorum. Pişman olsun istiyorum 😔
Pişman olsun istiyorsanız üstelemeyin. Zerre umursamayın soğuk davranınca emin olun pişman olma ihtimali çok daha yüksek. Çünkü alıştı sizin ilginize ısrarınıza bir anda bunu kesip soğuk davranırsanız şok olacaktır. Ha bence pişman olup dönse bile yüzüne bakmamanız gerekir orası ayrı ama. Dengesiz bir tip sizi yeterince sevmemiş ve kolay vazgeçiyor. Bu adama yalvarsanız da fayda etmez. Siz peşinde koştukça öf daraldım triplerine girmeye devam edecek

Özlemediğini ve üstünden yük kalkmış gibi hissettiğini söylemiş işte açık açık. Kimse naz yapmak için bu kadar ağır cümleler kurmaz.

Sende kalmaması konusunda verdiğin tepki için "daha öncesinde tartışmıştık ve beni uyarmıştı" demişsin. Demek ki önceden de bu konuda doluymuş zaten. Hoş gerçi söz verip son anda kalmaktan vazgeçen de kendisi ama ne sebeple vazgeçti onu bilmiyoruz.

Senin kafanı karıştırıp ne yapmak istiyor diye sormana sebep olan şey de iş yerinde gelip "beni neden aramadın, gayet mutlu görünüyordun" gibi söylemleri muhtemelen. Hem soğudum diyor hem de neden aramadın diye hesap soruyor. Hala bir şeyler hissettiğin için bunlari naz mi yapıyor diye algılaman çok normal ama adam sana kendini suçlu hissettirip vicdan rahatlatmaya çalışıyor da olabilir. "Hem suçlusun hem de aramadın bile. Yani sorun sende, ben ayrılma kararımda haklıyım" imajı çizmeye çalışıyor olabilir.

Bence bütün iletişimi kes. Aynı iş Yerindeyseniz yanyana gelmemeye çalış iş dışında göz teması bile kurma. Kurmaya çalıştığın her iletişim, her göz teması onun egosuna yarar. Bir de "ara verelim" "arkadaş kalalım" falan demiş bunları duymamış ol. İletişim kurmaya çalışırsa beni üzerinde yük gören birini hiçbir şekilde hayatımda istemiyorum sana hayatta başarılar de

Çok ısrarcı bir yapınız varsa bundan sıkılmış olabilir. Aman erkekler de kız gibi oldular artık, bir naz bir niyaz. Umurunuzda olmasın, ne hali varsa görsün. Evde ağırlamışsınız, yemekler yapıp, eğlendirmişsiniz. Biraz da siz kendinizi naza çekin. Bir erkeğe hiç ısrar etmeyin. Yanınızda olmak isteyen olur istemeyen de defolsun gitsin.

Arkadaslar merhaba, bir hafta önce sevgilimle birlikte vakit geçirdik kahvaltı yemek vs yaptık eglendik. O gün bende kalacaktı öyle planlamıştık. Aksam olunca kalmak istemedi. Benimde yüzüm düştü (şu an düsününce ne kadar sacma diyorum. bu konu da daha önce tartısmıstık ve beni uyarmıstı) o da bu hareketime kızdı ve arkadaş kalalım dedi. Ben ciddi olamayacagını düşündüm bir kaç gün bekledim. Sonra konusmak icin görüştük, istemedigini, özlemediğini, bu sekilde üzerinden yük kalkmış gibi olduğunu, benim daha iyilerine layık olduğumu, bu triplerimin evlenince daha da artabilecegini ve bunu cekmek istemedigini söyledi. Bu sebeple bitmesinin saçma olacağını ilişkide hatalarımızın olabilecegini konusarak düzeltilebileceğimizi söyledim. Sonra konusma devam etti neden beni aramadın iki gün, gördüm iş yerinde gayet mutluydun kahkaha seslerini duydum diyor. Sen neden aramadın dedim, ben neden arayım dedi. Bir süre ara verelim dedi. Bu adam ne yapmaya çalışıyor sizce naz mı yaptıgı kafasında mı bitirmiş 😵‍💫
Ne nazı ya korkutarak seni eğitmeye çalışıyor aklınca ve bu çok çirkin siz onun evcil hayvanı değilsiniz kaldı ki kimse evcil hayvanını bile korkutarak eğitmez .
Senin suratın durduk yere düşmedi bir şey oldu moralin bozuldu adam gibi açıklama yapmak varken hemen bak biter haaa kozunu attı sen sürün diye uğraşıyor bunu yersin yemezsin senin tercihin ama bu adamdan hiçbir halt olmaz evlilik kozu kullanandan genel hiçbir halt olmaz da oraya gelene kadar zaten olmaz

Back
X