• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım neden böyle davranıyor haklı mı?

Sevgilim neden ayrıldı ilerdeki kocama haksızlık oluyor diye hahaha ulan bu ne biçim bahane leş biri
Yaa hakkını helal et bugün çok güldürdün beni Allah senden razı olsun. Valla senin yorumlarına denk geldikce gözümden yaş geliyor artık.🤣söylemeden edemedim.

Konuya da dalmış oldum boylelikle damdan düşer gibi.
Konu sahibi boşan bemce :KK53:

Çok leş biri. Dürüst olup ayrılmak yerine sizi sömürme peşinde. Ahlaktan ölüyor pis mahluk.
Kendinizi daha fazla maddi, manevi, cinsel sömürtmeyin. Böyle kafasından hep planlar olan, birini kullanmak için seviyor rolü yapıp aynı zamanda arayış içinde olan tiplerden nefret ediyorum.

Hikayenin başıni yeniden okudum. Biri hakkında kötü dedikodular çıkmış. Bütün işaretlerde seni işaret ediyormuş. Sevgilinde bu şekilde düşünmüş ki haklıymış (!) demişsin çünkü tüm herşey sizi işaret ediyormus... Uzun mesele diye anlatmamissin ama bu olay sonrası sevgilinin cevabını yazmışsın.

Ciddi başladığınız bu ilişkide pekcok şey paylasmissiniz ancak sevgilin son çıkan, bu seni işaret eden o bayağı kötü dedikodulardan sonra senden vazgeçmiş. Bu yüzden bundan sonra seninle birşeyler yaşamak istemiyorum demiş.

Artık ciddi düşünmüyorum diyor. Evlenmem seninle diyor.. İte kaka bir süre takılalım sonra zaten sen yoluna ben yoluma demiş bacım

Ama böyle dedikten sonra hala birşeyler yaşayıp yaşayıp ilerdeki kocan diyorsa, ilerdeki karısı üzülmesin diye gotune bir tekme bas

Back
X