- 23 Ekim 2025
- 11
- -5
- 1
- 24
- Konu Sahibi Ruhsuzbirisi
Uzun süredir birlikteyiz bir konu hakkında konuştuk yanlış anlaşılma olmuştu biri hakkında kötü şeyler söylendi gerçekten kötü şeylerdi o da o kişi acaba ben miyim diye düşünmüş ve o kadar korkmuş ki çünkü bütün olasılıklar beni gösteriyordu aşırı korkmuş ya bensem diye bu şekilde düşünmesi de gayet normaldi uzun hikaye hepsini anlatmak istemedim.Neyse bu olaydan sonra bana dedi ki bundan sonra bişey yaşamayalım ufak da olsa fiziksel olarak yakınlaşmayalım eğer biz seninle olmazsak evlenmezsek Allah korusun nasip olmazsa sen birisiyle tanışıp düzgün bir yola girdiğinde, evlilik yoluna girdiğinde, o evleneceğin kişiye yazık olur şimdi ben bu duruma düştüm o kişide o duruma düşerdi dedi.Daha yanaktan öpmek dışında başka bişey yapmayalım dedi ki artık iş işten geçmiş biz yaşamışız bazı şeyleri birden fazla hemde. Her zaman temkinli davranırdı hemen heveslenme moda girme sonradan olmazsa üzülme nasip olacak mı bilmedigi için galiba heveslenmemi istemiyordu neyse önceleri anlardım onu içten içe kızsam da hak verirdim evet daha belli değil netleşmedi haklılık payı var derdim ama o reddeleri geçtik yakınlaştık onun bana bağlandığından artık emin oldum gerçekten birbirimizi daha da iyi tanıdık 2 kere annemle tanıştı ben onun annesiyle tanıştım ama bana gelip de Allah korusun ama ya ileride başka birisiyle olursan düzgün bir yola girersen ona aramızda yaşananları anlatırsan o da çok üzülür mahvolur kendimi yerine koydum da çok kötü bir duyguymuş. O böyle konuşunca ben çok kötü hissettim insan sevdiğine bunu diyebilir mi ben korkarım hayal bile etmeye artık hevesim de kalmadı eskiden heyecanlanırdım mutlu olurdum şimdi normal geliyor çünkü o beni bu hale getirdi o beni devamlı telkinle dinginleştirerek bu hale getirdi heveslenip sonra olmazsa hevesim kursağımda kalmasın diye devamlı sağlam adım atalım kafasındaydı asla bu durumu yargılamadim bazen içten içe kızdım bu kizginligimi o da anlıyordu ama yinede kavga etmezdim böyle sebeplerden ama eskisi gibi değiliz artık bambaskayiz çok yol katettik çok zaman geçirdik artık tamam olması gerekmiyor mu ya bu ilk şeyi de değil devamlı temkinli olalım kafasında ciddi adım atmak konusunda kesinlikle çok fazla uğraşıyor istiyor çabalıyor benden fazla ilgili de ama insan neden böyle yapar acaba ben mi haksızım bunca zaman hep aşk konularında sansızdı olmadı belki artık umudu kalmadı korkuyor belki kendisine guvenemıyor ya bir sorun cıkarsa diye korkuyor