• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım küfür etti

Olsun kendime gelirim belki bilmiyorum erkek için ölmüyorum ama biraz olsun sevgi görmek benimde hakkım değil mi
Sevgi görmüyorsun ki. Sevgi bu degil ki. Dogru insandan gelmedigi sürece sevginin bir önemi yok ki. Bunu öğrenmelisin önce.
Sen doğru insan olamadığın sürece karşına doğrusu cikmayacaktir. Sen kendini toparla elbet gercek sevgisini sana sunacak biri çıkar karşına.
Ama sen bu kafada olursan, o doğru adam seni istemez zaten. Karşına hep böyleleri çıkar. Çünkü senin de iliski anlayışın bu. Bu olmasa eğer başta bitirirdin zaten bu ilişkiyi.

Sevgi görmüyorsun ki. Sevgi bu degil ki. Dogru insandan gelmedigi sürece sevginin bir önemi yok ki. Bunu öğrenmelisin önce.
Sen doğru insan olamadığın sürece karşına doğrusu cikmayacaktir. Sen kendini toparla elbet gercek sevgisini sana sunacak biri çıkar karşına.
Ama sen bu kafada olursan, o doğru adam seni istemez zaten. Karşına hep böyleleri çıkar. Çünkü senin de iliski anlayışın bu. Bu olmasa eğer başta bitirirdin zaten bu ilişkiyi.
Evet doğru nasıl düzeleceğim peki

Evet doğru nasıl düzeleceğim peki
Bir sure sadece kendine odaklanacaksin. İlişki işini rafa kaldiracaksin. Yalnızken de mutlu olabildiğini kendine öğreteceksin. Okuluna git, arkadaslarinla keyifli vakitler geçir, gez, bol bol kitap oku. Kendini geliştirecek şeyler yap. Hayatında biri yokken de gayet keyifli olabildigini gör.
En basiti bak bu forumdasin. Binlerce gercek sevgi,iliski, saygı nasıl olur bunlarla ilgili yorumlar var. Bol bol oku hepsini. Hatta yaz bir kenara bir daha oku.
Terapi desteği alabiliyorsan onu da almalısın.

1000022669.webp

Eklentiler

• 1000022669.webp
    1000022669.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 26
Ben normalde küfür etmem ama beni öyle bir kışkırttı ki o an ağzımdan çıkanı kulağım duymadı ben yüzde yüz suçsuz değilim elbette ama bu kadar tepkiye oyun oynadığım erkek arkadaşımla normal erkek arkadaşımla yatacaksın demesi gerekir miydi bu kadar ağır bir ithamı hangi kadın hakeder Allah aşkına?

Ben normalde küfür etmem ama beni öyle bir kışkırttı ki o an ağzımdan çıkanı kulağım duymadı ben yüzde yüz suçsuz değilim elbette ama bu kadar tepkiye oyun oynadığım erkek arkadaşımla normal erkek arkadaşımla yatacaksın demesi gerekir miydi bu kadar ağır bir ithamı hangi kadın hakeder Allah aşkına?
Bak olay onun nasıl davrandığı değil asıl olay senin buna nasıl izin verdiğin, hayatına nasıl böyle birini çektiğin. Sağlıklı düşünebilmek adına mutlaka destek almalısın. Sana saygı duymayan, toksik davranan biriyle devam etme işini çözmelisin. Bu da kendine değer verip destek almaktan geçiyor

Bak olay onun nasıl davrandığı değil asıl olay senin buna nasıl izin verdiğin, hayatına nasıl böyle birini çektiğin. Sağlıklı düşünebilmek adına mutlaka destek almalısın. Sana saygı duymayan, toksik davranan biriyle devam etme işini çözmelisin. Bu da kendine değer verip destek almaktan geçiyor
Evet o konuda suç bende zaten,daha sonra dedi ki tepkim abartıydı özür dilerim ama bu ilk büyük tepkisi değildi ki bir kerede zafer partisinden bir arkadaşımı kıskanıp onla mı yatacaksın demişti ben yine affetmiştim ben kendimden bu kadar nefret ettirecek napmış olabilirim ki?

Şimdi diyelim ki ben de böyle iğrenç, aşağılayan bir tiple görüşüyor olayım. Balık baştan kokar derler, toksik olduğunu elbet bir sözüyle bir davranışıyla belli edecek. Ee o toksikliğini görmeme rağmen onunla hala devam edersem sorun bende oluyor çünkü o kişinin zaten ne olduğu belli, değişmeyecek. Sen böyle davranan birine ilk sinyalinde iletişimi kesmediğin gibi hala devam ediyorsun. O yüzden sağlıklı düşünebilmek için destek almalısın. Bu yaştan sonra toksik biri öyle değişmez hani ben bunu değiştiririm gibi sakın düşünme. Kendini ilk belli ettiğinde koşarak uzaklaşman lazım

Siz de terbiyesizlik etmişsiniz konunun bacıyla ne ilgisi var yahu. Kendinden mi biliyorsun desen neyse
Ama o an öyle bir kışkırttı ki napacağımı bilemedim adını kapatamadığım için ss i ekleyemedim ama bana senide siksinler orda dedi bu nasıl bir üslup benim samimi olduğum arkadaşlarım hakkında nasıl böyle ithamda bulunur okeye gideceğim çocuk sırf rahatsız olmayım diye el bile sıkışmıyor benimle nasıl vicdanı el verir bunu demeye

Şimdi diyelim ki ben de böyle iğrenç, aşağılayan bir tiple görüşüyor olayım. Balık baştan kokar derler, toksik olduğunu elbet bir sözüyle bir davranışıyla belli edecek. Ee o toksikliğini görmeme rağmen onunla hala devam edersem sorun bende okuyor çünkü o kişinin zaten ne olduğu belli, değişmeyecek. Sen böyle davranan birine ilk sinyalinde iletişimi kesmediğin gibi hala devam ediyorsun. O yüzden sağlıklı düşünebilmek için destek almalısın. Bu yaştan sonra toksik biri öyle değişmez hani ben bunu değiştiririm gibi sakın düşünme. Kendini ilk belli ettiğinde koşarak uzaklaşman lazım
Evet ailemden kaynaklı olduğunu demişti psikoloğum babamıda yıllarca değiştirmeye uğraştım.

ben kendimden bu kadar nefret ettirecek napmış olabilirim ki?
Hala ben mi bir şey yaptım diye kendini sorguluyorsun. Karşısında sen değil başkası olsaydı ona da öyle davranacaktı o toksik biri yani davranışlarının altında bir neden arama, kişisel algılama. Bu tipler değişmez. Sen destek alıp sağlıklı düşünmeye başlayıp toksik birinin verdiği ilk sinyalde ondan uzak durmalısın. Bu olayın tek çözümü budur.

Hala ben mi bir şey yaptım diye kendini sorguluyorsun. Karşısında sen değil başkası olsaydı ona da öyle davranacaktı o toksik biri yani davranışlarının altında bir neden arama, kişisel algılama. Bu tipler değişmez. Sen destek alıp sağlıklı düşünmeye başlayıp toksik birinin verdiği ilk sinyalde ondan uzak durmalısın. Bu olayın tek çözümü budur.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥹💝

Back
X