- 6 Mart 2015
- 165
- 58
- 34
- Konu Sahibi benimyolum
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Bir sorunum var ki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. 5 aylık bir beraberliğim var. Dün gece erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk. Birkaç gün önce doğum günüydü ben de doğum gününü uzun güzel bir mesajla kutladım. O da kısa bir mesaj yazdı işte teşekkür ederim, seni seviyorum gibi bir cevap verdi. Ben de dün telefonda konuşurken, beklediğimden çok kısa bir cevap verdin dedim. Daha önce de böyle uzun bir mesaj yazmıştım ve ona da doğru düzgün bir cevap vermemişti. Ben de bundan rahatsız olduğumu söyledim. Bunun üzerine bana süslü süslü ergen mesajlarından istediğimi, öyle istiyorsam öyle yazacağını söyledi. Ben de sinirlendim. Halbuki bunun süslü ergen mesajlarıyla alakası yok, ben özenip yazıyorsam aynı ölçüde karşılık bekliyorum, bundan daha doğal ne olabilir ki? Sinirlendiğim için biraz sert tehditvari konuştum. Benim istediğim süslü ergen mesajları değil, ben ilk defa biriyle çıkmıyorum dedim. Bu son cümleye çok bozuldu ve şu an konuşmak istemiyorum kapatalım dedi kapattık.
Dün gece iki defa aradım, bir mesaj attım cevap yok. Bugün de üç dört kez aradım açmadı. Merak etmeye başladım artık dedim, merak etme ben iyiyim şu an konuşmak istemiyorum seninle dedi. Bu arada kendisinin ilk ve tek sevgilisi benim, fakat o benim ilk sevgilim değil ve bunu biliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu mesajı üzerine uzatmayalım, beni üzüyorsun, bu yaptığın olmuyor dedim, aradım yine cevap yok. Ben de bıraktım aramayı da düşünmüyorum fakat canım çok sıkıldı. Bu kadar uzatmasının altında başka bir şey olabilir mi? Bu kadar kırılacak bir şey var mı bunda Allah aşkına söyleyin. İkimiz de 22 yaşındayız.
Dün gece iki defa aradım, bir mesaj attım cevap yok. Bugün de üç dört kez aradım açmadı. Merak etmeye başladım artık dedim, merak etme ben iyiyim şu an konuşmak istemiyorum seninle dedi. Bu arada kendisinin ilk ve tek sevgilisi benim, fakat o benim ilk sevgilim değil ve bunu biliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu mesajı üzerine uzatmayalım, beni üzüyorsun, bu yaptığın olmuyor dedim, aradım yine cevap yok. Ben de bıraktım aramayı da düşünmüyorum fakat canım çok sıkıldı. Bu kadar uzatmasının altında başka bir şey olabilir mi? Bu kadar kırılacak bir şey var mı bunda Allah aşkına söyleyin. İkimiz de 22 yaşındayız.