- 15 Kasım 2014
- 91
- 67
- 32
- Konu Sahibi kafasikarisik12345
....
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha kusura bakma çok güldüm ya.
Biri yaş 30 oldu evlilik sözü geçmiyor diye ağlar. Öbürü daha yaş 19 ne gelini hop diue ağlar. Herkesin derdi ayrı işte.
Bence erkek arkadaşınla otur güzel güzel konuş. Erkenden bu sorumluluk duygusu ile yipranmak istemiyorum ben. Okul bitince bu muhabbetlere girmek istiyorum diye. O ayar çeker sen hiç uğraşma.
Senin beynini yıkayıp oğullarıyla hemencecik evlendirme amacındalar.Merhaba ben 19 yaşındayım ve bi erkek arkadaşım var çok uzun zamandır birlikteyiz lise aşkımdi o benim hala birlikteyiz kötü giden hiç bişey yok hersey çok güzel ama geçen gün erkek arkadaşımla dışarı çıktık sana sürprizim var benimle gel dedi bende hiç bişey düşünmeden gittim beni kendi evine ailesine götürdü bunu farkedince saçmalama felan dedim ama çok yalvardı gittim tanıştım çok iyi insanlar çok sevdim gerçekten banada çok çok iyi davrandilar ama benim benim sorunuma gelecek olursak ailesi bana gelinleriymisim gibi davranıyorlar annesi bana sürekli gelinim dedi bu bana çok garip geliyo ben daha 19 yaşımdayım üniversite öğrencisiyim ve böyle şeyler benim için çok saçma bana çok uzak rahatsız oldum herneyse o gün o şekilde geçti ama annesi benim numaramı bulmuş sürekli beni ariyo gelinimsin sen benim okulun bitsin hemen nişan yapalım felan Hayır noluyoruz ben anlamıyorum gerçekten ben hiç bişey de diyemiyorum bugün yine aradı annemle görüşmek istediğini söyledi sonuçta akraba olucaz dedi artık haddini aştı bence ama çok iyi niyetli onu asla kırmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım Kadın bi ara abartıp bana anne de bile dedi benimki sadece masum bi ilişki yani benim yaslarimda illaki olur ama abarttıkca abarttılar bu sebepten erkek arkadaşımdan ayrılamam çok mutluyum onunla. sizce ne yapmalıyım
bu kadın oğlunu kakalamaya çalışıyor olmasın sana?
17 yasinda evlencem ben diyen validecigim ile oglusu konusuna kapak olsun
Neyse ki bilincli beyin sahibi kizlarimiz da var
Hani ortada fol yok yumurta yokken kv adayına annecim diye dolanan kızlar gibi sevgilinin annesi.
Buda köprüyü geçene kadar zaten bence cicimNe tavsiye veriyim bilemedim, sasirdim. Bize kimse boyle davranmadi bacim
Ne tavsiye veriyim bilemedim, sasirdim. Bize kimse boyle davranmadi bacim
Hak veriyorum zaten sana. Boyle gelin guvey olmak icin cok erken. Sevgiline soylesen annesine soylesin diyecem bu seferde sen benim annemi sevmiyorsun tartismalari baslar..Banada bi 5 yıl sonra böyle davransalar çok mutlu olucam ama şimdi değil
Hak veriyorum zaten sana. Boyle gelin guvey olmak icin cok erken. Sevgiline soylesen annesine soylesin diyecem bu seferde sen benim annemi sevmiyorsun tartismalari baslar..
Annesine direk de diyecem ne saygisiz kiz arkadasin varmis gibisinden oglunu doldurur..
Sen iyisi mi hic bisey deme yapma oyle gecistir aradiginda dersim var falan de zaten o hisseder fazla ustune gelmez. Anne de deme sakin simdiden.
Konu sahibi, senin gibi akli basinda kizlar oldugunu gorunce mutlu oldum. Hep boyle bilincli olursun umarim. Her seyin zamanini, yasini ve yerini bilmen cok guzel.
Erkek arkadasin universite okuyor mu? Annesinin onceligi oglunun tahsili olmaliyken evlendirme derdine dusmus.
bizim ki kopruyu gectikten sonra iyi oldu onceleri yok diyorduBuda köprüyü geçene kadar zaten bence cicim
Sen universitede okuyorsun, o ise erkenden is hayatina atilmis. Bir sonraki adimi askerlik ve evlilik. Yani bu durumda kayinvalidenin sana yaklasimina pek sasirmamak gerek. Duruma oglunun acisindan bakiyo. Senin tarafindan bakmadigi icin de evlilik konusunun sana ne kadar uzak oldugunu, once bitirmen gereken bir okulun okdugunu dusunemiyor.Teşekkür ederim öncelikle. Hayır o lise mezunu çalışıyo şu anda