erkek arkadasim ve onun kedi aşki

belki1gun

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
263
48
Kedilere ben de hastayim. Yarali bi hayvan gorsem hemen yardim ederim. Erkek arkadasim da kedi delisi. Ya evlenicez yakinda zaten 5 kedimiz var bizim sokaktan hepsi. Ama mart oldu mu telasa dusuyorum. Kediler yavruluyor bi yarali veya hamile kedi gorse hemen eve getiriyor. 5 kedimiz var zaten. Korkuyorum gelen kalacak diye. Inanin ev musait olsa gelecekte ben 20 kediyle bile yasarim ama ileride kalacagimiz evde 5 kedi ve biz masraflari az degil. Her birine ayri sevgi sefkat ilgi gerek. Cocuk gibi. Ama maddi durumumuz buna yetmez. Onu nasil durduracagimi da bilmiyorum. Durumumuz yok deyince "zaten kalmayacaklar temelli ustelik yarali bir hayvana bakip gecmemi bekleyemezsin" diyor. O da hakli belki ama... Ben de hakliyim. Kediler de hakli :KK43:(

daha ne istiyosu ya mükemmel bi adam bulmussun iste keske benim sevgilim de böyle olsa:)nekadar merhametli biri demek ki bir kediye kıyamayan insandan kimseye zarar gelmez.cok sanslısın

Ya durum komik gibi ama cidden yardim edin yine mart geldi ve ankara'da kediler yyavruluyor. Gelen gitse sorun yok da gelen kaliyor hahha:))

evet cok tatli gorunuyorsunuz ama 5 tane kediyle beraber yasamayi nasil basariyorsunuz ya :confused:
arkadasimin kedisi var, cok bakimli olmasina ragmen onlarin evinden geldigimde ustum basim pert :confused:

Oyledir. Sadece kedilere degil kuslara da yem koyar hep. Kopeklere besleme yapariz beraber ama kediler geldi mi kaliyor gelen kaliyor :) gecici olsa tum hamile kedileri soguklarda eve toplardim ben de :)

Ne güzel ..
Hayvanları sevenden koruyandan zarar gelmez :KK68: Maşallah size ..
İleride bahçeli eviniz olursa, sıkıntı çekmezsiniz muhtemelen.
Tercihinizi bahçe katı ya da bahçeli bir evden yana kullanmayı düşünebilirsiniz.

Bende kedilere bayiliyorumm.
Ama sende haklisin tabiki..yani orta yolu bulursunuz insallah.

evet cok tatli gorunuyorsunuz ama 5 tane kediyle beraber yasamayi nasil basariyorsunuz ya :confused:
arkadasimin kedisi var, cok bakimli olmasina ragmen onlarin evinden geldigimde ustum basim pert :confused:

Kediler 1 sene bende kaldi simdi onda. Evlenince hep beraber kalicaz. Valla tuy cok dokuyorlar ama ben kedileri cok seviyorum tuyleri bana kotu gelmiyor. Tuvaletlerini ise gunde 5 kere temizliyorum ben ama erkek arkadasim napiyor bilmiyorum. Ozetle herkes yapamaz 5 kedi cok zor. Butun ev onlara gore dizayn edildi.

bu çocuktan sakın ayrılma, evlen. gönül gözü açık insanmış.
hayvanları sevip empati yapabilen insan, kimseye zarar veremez. sevgilin öncelikli olarak yaralı ve hamile olanlara sahip çıkıyor, çok takdir ettim.

Ben de cok sakarim ben de eziyorum valla arada :KK43:
İyilik yapayım derken katil olm da kazayla.
Benim de hayalim bahçeli bi ev almak. Yazın bahçesinde kulübe kışın da evimin bir bölümünü ayırmak istiyorum onlar için. Apartmanda ev küçükse 5 tane fazla gibi geldi bana. Ama eve aldıktan sonra da geri bırakması zor insan nasıl hadi git artık desin. :KK43:

X