Erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya geliyo fikir verin bana kızlar

Suizleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
52
18
Bir haftam var.haftaya erkek arkadaşım ve ailesi tanısmaya geliyor ne giyicem napıcam ne ikram edilir falan hiç fikrim yok çevremdede böle şeylere şahit olmadım çok telaşlıyım fikir verebilecek olan varmı çok memnun olurum

Bir haftam var.haftaya erkek arkadaşım ve ailesi tanısmaya geliyor ne giyicem napıcam ne ikram edilir falan hiç fikrim yok çevremdede böle şeylere şahit olmadım çok telaşlıyım fikir verebilecek olan varmı çok memnun olurum

Öncelikle sakin olup üstesinden geleceğinizi düşünün aşılmayacak şeyler değil oldukça da keyifli :KK68: Farklı şehirden uzun yoldan geliniyorsa eğer bir akşam yemeği olmalı ama yakın mesafeden geliyorlarsa çay yanı ikramlar yeterli olacaktır ne yapacağınıza dair menü oluştururuz istersenizHoppaTanışma için normal toplu bir saç hafif bir makyaj toplu saç ikram servis edeceğiniz için daha rahat olur:KK23:hanımhanımcık bir giyim tanışma günü için gayet ideal:KK54:Hayırlı olsun şimdiden:KK60:

Günaydın teşekkür ederim fikirleriniz için :) evet yakın mesafeden gelicekler.çayın yanına ne yapılırki börek çörekmi bide çay için masamı hazırlıcaz tabakta eldemi servis ediliyo acaba ya.nasıl olcakki bilemedim ben :KK43: ya çok iyisiniz gerçekten sağolun nehirnil111 nehirnil111

Ayyy tatli heycanlar bak biz sey yapmistik ilk tanismaya geldiklerinde kek borek patetes salatasi bide onlarin getirdigi pastadan koyduk cay demledik tabaklara koyup zigon sehpada onlerine verdik zaten ilk tanisma isteme gibi olmuyo misafir gelmis gibi ayni..bizde ikinci gelislerinde istedilerdi hemen ☺

Öncelikle sakin olup üstesinden geleceğinizi düşünün aşılmayacak şeyler değil oldukça da keyifli :KK68: Farklı şehirden uzun yoldan geliniyorsa eğer bir akşam yemeği olmalı ama yakın mesafeden geliyorlarsa çay yanı ikramlar yeterli olacaktır ne yapacağınıza dair menü oluştururuz istersenizHoppaTanışma için normal toplu bir saç hafif bir makyaj toplu saç ikram servis edeceğiniz için daha rahat olur:KK23:hanımhanımcık bir giyim tanışma günü için gayet ideal:KK54:Hayırlı olsun şimdiden:KK60:[/QUOT
Önce bir kahve daha sonra biz börek çörek et pilav filan yapmıştık sofra acmıştık. güzel şeyler bunlar sıkıntı heycan yapma. ben pantolon gömlek giymiştim klasik sende öyle yapabilirsin.

Günaydın teşekkür ederim fikirleriniz için :) evet yakın mesafeden gelicekler.çayın yanına ne yapılırki börek çörekmi bide çay için masamı hazırlıcaz tabakta eldemi servis ediliyo acaba ya.nasıl olcakki bilemedim ben :KK43: ya çok iyisiniz gerçekten sağolun nehirnil111 nehirnil111
Rica ederim ne demek hepimiz yaşadık bu heyecanları çok iyi anlıyorum sizi :KK68:Biz çay servis ettik yakın mesafede çay uygundur zigon sehpalarda önlerine koyarsınız yanına da mis gibi çay :KK49:çay tüketmeyen insana ayrıca içecek bulundurun evde tabi:KK50:Bizim tanışma isteme bir arada olmuştu o yüzden bizim servisimiz şu şekildeydi önce çayla ikramlıklar verildi sonra kahveler yapıldı:KK60:

Yiyeceklerimiz ; Renkli patates topları, Yalancı su böreği, Patatesli çıtır börek, Arap kurabiyesi, Kedi dili ile tiramisu :oops: arttı bile o heyecandan pek kimse birşey yiyemiyor zaten :KK53: Kahve yanı çikolatalı lokumlarımızı unutmayayım:KK16:

Ayyy tatli heycanlar bak biz sey yapmistik ilk tanismaya geldiklerinde kek borek patetes salatasi bide onlarin getirdigi pastadan koyduk cay demledik tabaklara koyup zigon sehpada onlerine verdik zaten ilk tanisma isteme gibi olmuyo misafir gelmis gibi ayni..bizde ikinci gelislerinde istedilerdi hemen ☺

sehpalara hazırlayıp koymak daha kolay iyi bari öle yapalım.ay hemde nasıl heyecan uyku uyuyamıyorum :KK70: benimde öle olucak sonra istemeye gelirler heralde en çok stresim acaba aileler anlaşabilecekmi :KK70:

Rica ederim ne demek hepimiz yaşadık bu heyecanları çok iyi anlıyorum sizi :KK68:Biz çay servis ettik yakın mesafede çay uygundur zigon sehpalarda önlerine koyarsınız yanına da mis gibi çay :KK49:çay tüketmeyen insana ayrıca içecek bulundurun evde tabi:KK50:Bizim tanışma isteme bir arada olmuştu o yüzden bizim servisimiz şu şekildeydi önce çayla ikramlıklar verildi sonra kahveler yapıldı:KK60:

Yiyeceklerimiz ; Renkli patates topları, Yalancı su böreği, Patatesli çıtır börek, Arap kurabiyesi, Kedi dili ile tiramisu :oops: arttı bile o heyecandan pek kimse birşey yiyemiyor zaten :KK53: Kahve yanı çikolatalı lokumlarımızı unutmayayım:KK16:

harika bi menü renkli toplar ve su böreğini yapabilirim :) arap kurabiyesi nasıl bişey lezzetli bişeyse tarifini alabilirim :KK66:

harika bi menü renkli toplar ve su böreğini yapabilirim :) arap kurabiyesi nasıl bişey lezzetli bişeyse tarifini alabilirim :KK66:
Çok lezzetli birşey kurabiye sevmeyen kardeşim bayılarak yedi öyle söyleyeyim kurabiye gibi değil çok farklı nefis HoppaHemen veriyorum :KK68:Yumurta kokuyor sanmayın sakın hiç kalmıyor eser :KK59:

Arap kurabiyesi

malzemeler:

hamuru:

• 3 haşlanmış yumurta sarısı
  • 1 paket oda sıcaklığında margarin
  • 1 paket vanilya
  • aldığı kadar un
üzerine:
  • yarım su bardağı pudra şekeri
  • yarım su bardağı nesquik
  • yarım su bardağı kakao (veya çekilmiş filtre kahve)
not: kabartma tozu eklemiyorsunuz.

hazırlanması:

1. haşlanmış yumurta sarılarını elle iyice ufalayın. margarini katın. iyice bulamaç haline getirin. vanilyayı ekleyin.
  2. aldığı kadar un eklenir yoğurun. unu yavaş yavaş ekleyin. ceviz büyüklüğünde alıp elin içinde top yapın. kolaylıkla şekil alıyorsa daha fazla un koymayın.
  3. fındık kadar (veya cevizden biraz küçük) top yapın. 170 derecede 15 dakika pişirin. (ben ısıyı 150C'ye getirip 5 dakika daha pişirdim.)
  4. pudra şekeri,kakao ve nesquik'i bir kapta karıştırın. (küçük bir leğen gibi geniş bir kap olursa daha iyi oluyor) fırından çıkan sıcak kurabiyeler hemen bu karışıma bulayın. soğuyunca servis yapın.
6a00d83451e9a369e200e54f347c528833-640wi.jpg

Çok lezzetli birşey kurabiye sevmeyen kardeşim bayılarak yedi öyle söyleyeyim kurabiye gibi değil çok farklı nefis HoppaHemen veriyorum :KK68:Yumurta kokuyor sanmayın sakın hiç kalmıyor eser :KK59:

Arap kurabiyesi

malzemeler:

hamuru:

• 3 haşlanmış yumurta sarısı
  • 1 paket oda sıcaklığında margarin
  • 1 paket vanilya
  • aldığı kadar un
üzerine:
  • yarım su bardağı pudra şekeri
  • yarım su bardağı nesquik
  • yarım su bardağı kakao (veya çekilmiş filtre kahve)
not: kabartma tozu eklemiyorsunuz.

hazırlanması:

• haşlanmış yumurta sarılarını elle iyice ufalayın. margarini katın. iyice bulamaç haline getirin. vanilyayı ekleyin.
    • aldığı kadar un eklenir yoğurun. unu yavaş yavaş ekleyin. ceviz büyüklüğünde alıp elin içinde top yapın. kolaylıkla şekil alıyorsa daha fazla un koymayın.
    • fındık kadar (veya cevizden biraz küçük) top yapın. 170 derecede 15 dakika pişirin. (ben ısıyı 150C'ye getirip 5 dakika daha pişirdim.)
    • pudra şekeri,kakao ve nesquik'i bir kapta karıştırın. (küçük bir leğen gibi geniş bir kap olursa daha iyi oluyor) fırından çıkan sıcak kurabiyeler hemen bu karışıma bulayın. soğuyunca servis yapın.
Eki Görüntüle 1425750

inanılmazzz duruyoo yaaa :KK70: ben bugün kendime bi yapıyım bundan,misafirlere sonra yaparız bi deneme yapıyım çok teşekkür ederim ya

Hayırlı olsun.
O akşam isteme olacak mı?

Kibar hanım hanımcık şeyler giy. Hafif makyaj gibi. Evde topuklu ayakkabı giyme.

Uzaktan geliyorlar ise yemekli olsun bence.

Çorba, pilav, güveç, börek, salata, bir iki de ara sıcak yetecektir.

İster yemeğe ister çaya gelsinler ikramlık bir şeyler yapmanız gerekecek.

Çok çeşite gerek yok. 3 çeşit yeterli. Çay da yeter bence. Kahveye hemen gerek yok. Eğer misafirlik uzar geç saatlere kadar sarkarsa meyve ya da Türk kahvesi ikramı yaparsın

Hayırlı olsun.
O akşam isteme olacak mı?

Kibar hanım hanımcık şeyler giy. Hafif makyaj gibi. Evde topuklu ayakkabı giyme.

Uzaktan geliyorlar ise yemekli olsun bence.

Çorba, pilav, güveç, börek, salata, bir iki de ara sıcak yetecektir.

İster yemeğe ister çaya gelsinler ikramlık bir şeyler yapmanız gerekecek.

Çok çeşite gerek yok. 3 çeşit yeterli. Çay da yeter bence. Kahveye hemen gerek yok. Eğer misafirlik uzar geç saatlere kadar sarkarsa meyve ya da Türk kahvesi ikramı yaparsın
Yakından geliyolar o yüzden çay ve aparatif şeyler düşündük.isteme olmıcak tanışmaya geliyolar iki hafta sonra falan anca istemeye gelirler.daha tanısmada böle stres yaptım istemede naparım bilmiyorum

X