Erkek arkadaşımın annesinin söylediği

dogadostupanda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
13.328
46.989
merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim nasıl davranacağımı bilemediğim bir olay yaşadım sizlerden fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımla 2.5 senedir beraberiz. Erkek arkadaşım bizim bir sokak altımızda yalnız yaşıyor. 2.5 senedir okuldan arttırdığımız vakitlerde hep beraberiz. Beraber ders çalışıyoruz, yemek yapıyoruz vs vs. Neyse uzatmadan konuma geleyim. Erkek arkadaşım kirada oturuyor. Evi eşyalı tuttular fırın, ocak , buzdolabı, koltuk falan var. Fırın çok çok eskiydi zaten bozduldu, altı ısıtmıyor. Bizde yemek yapmayı çok severiz ama fırında birşey yapmak istesek saatlerce pişmiyor. Bende bizim evden küçük bir fırın getirdim. Mutfak çok küçük olduğu için fırını koyacak yer yok. Salona aldık bi tahta sandalye üzerinde çalıştırdık. Neyse işi bitti aldım yemeği bu arada sandalye lazım olmuş erkek arkadaşım sıcak fırını koltuğun üzerine koymuş. Koltuklar fıstık yeşili ve baya eski haliyle sıcak fırın yakmış mı diyeyim rengini mi bozmuş diyeyim sarımtırak bir renge dönmüş. Bizde kumaş boyalarından alırız olmadı parasını öderiz dedik yani 50tl den fazla etmeyecek bir koltuk zaten. Neyse asıl konuya geliyorum, erkek arkadaşımın annesi geldi koltuğu gördü ilk başta anlayamadı bizde bişey söylemedik. Dün fırının ayağının izinden anlamış, çok kızmış "ikinizde skim akıllısınız demiş" İnanılmaz bozuldum kızlar. Benim annem bana bir fiske vurmamış, bir kere sesini yükseltmemiş. Bi dandik koltuk yüzünden erkek arkadaşımın annesinden hakaret yedim. Annesi normalde çok iyidir bu yüzdende çok şaşırdım. Her geldiğinde kekler, börekler, kurabiyeler eğer ben gelemiyosam paket yapar yollar. Canım kızım der sarılır, öper. Erkek arkadaşıma bozulduğumu söylediğimde "anlık bir sinirle söylenmiş bişey, senin annen dese takmazdım insanların ani öfkesini değerlendirmek lazım sürekli devam eden bişey yok ortada" dedi. Bende " benim annem değil sonuçta benim annem böyle bişey için bana asla sesini bile yükseltmez" dedim. Peki kızlar benim tavrım ne olmalı? Gidene kadar annesini görmesem mi? Yoksa gittiğim zaman tavrımı belli edecek bişey mi yapsam?

Tavrınızı belli edecek ne yapabilirsiniz ki? Ayrıca anlık sinirle söylenmiş bir şey, ayrıca çok daha ciddi bir şeye yol açabilirdi böyle saçma sapan bir hareket, ki zaten kumaş boyası o işlere yaramaz, kılıfların tamamını toz boyayla boyamadığınız sürece.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim nasıl davranacağımı bilemediğim bir olay yaşadım sizlerden fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımla 2.5 senedir beraberiz. Erkek arkadaşım bizim bir sokak altımızda yalnız yaşıyor. 2.5 senedir okuldan arttırdığımız vakitlerde hep beraberiz. Beraber ders çalışıyoruz, yemek yapıyoruz vs vs. Neyse uzatmadan konuma geleyim. Erkek arkadaşım kirada oturuyor. Evi eşyalı tuttular fırın, ocak , buzdolabı, koltuk falan var. Fırın çok çok eskiydi zaten bozduldu, altı ısıtmıyor. Bizde yemek yapmayı çok severiz ama fırında birşey yapmak istesek saatlerce pişmiyor. Bende bizim evden küçük bir fırın getirdim. Mutfak çok küçük olduğu için fırını koyacak yer yok. Salona aldık bi tahta sandalye üzerinde çalıştırdık. Neyse işi bitti aldım yemeği bu arada sandalye lazım olmuş erkek arkadaşım sıcak fırını koltuğun üzerine koymuş. Koltuklar fıstık yeşili ve baya eski haliyle sıcak fırın yakmış mı diyeyim rengini mi bozmuş diyeyim sarımtırak bir renge dönmüş. Bizde kumaş boyalarından alırız olmadı parasını öderiz dedik yani 50tl den fazla etmeyecek bir koltuk zaten. Neyse asıl konuya geliyorum, erkek arkadaşımın annesi geldi koltuğu gördü ilk başta anlayamadı bizde bişey söylemedik. Dün fırının ayağının izinden anlamış, çok kızmış "ikinizde skim akıllısınız demiş" İnanılmaz bozuldum kızlar. Benim annem bana bir fiske vurmamış, bir kere sesini yükseltmemiş. Bi dandik koltuk yüzünden erkek arkadaşımın annesinden hakaret yedim. Annesi normalde çok iyidir bu yüzdende çok şaşırdım. Her geldiğinde kekler, börekler, kurabiyeler eğer ben gelemiyosam paket yapar yollar. Canım kızım der sarılır, öper. Erkek arkadaşıma bozulduğumu söylediğimde "anlık bir sinirle söylenmiş bişey, senin annen dese takmazdım insanların ani öfkesini değerlendirmek lazım sürekli devam eden bişey yok ortada" dedi. Bende " benim annem değil sonuçta benim annem böyle bişey için bana asla sesini bile yükseltmez" dedim. Peki kızlar benim tavrım ne olmalı? Gidene kadar annesini görmesem mi? Yoksa gittiğim zaman tavrımı belli edecek bişey mi yapsam?
hakaret değil ki bu küfür oluyor canım :KK14: erkek arkadaşının da maşallahı varmış biri ona skm akıllı diyecek o da susacak ha yedin mi sende bunu ?:cool:

Bence hiç birşey yapma..
Bu kadar takılma derim...
Hanii tavır yapsan eline ne geçecek...
Belki daha boka saracak soğuyacak aranız...
Bir de bu yönünü düşün...

Bu ara ailesindekiler erkek arkadaşım üzerinde bazı konularda baskı oluşturuyor. O da annem böyle böyle dedi sıkıldım artık laf duymaktan gibisinden gelip söyledi. Benim tepki vereceğimi düşünemedi sanırım

çok kızmış "ikinizde skim akıllısınız demiş"

Öncelikle skim kelimesinin anlamını bilmiyor olmakla birlikte merak da etmiyorummm fazla deşmeden konuya geçiyim:KK45: Anladığım kadarıyla anne sizin suratınıza bağırıp çağırmamış, hakaret etmemiş. Kendince oğluna tepki göstermiş. bence fazla takılacak bişey yok

hadi annesi söylemiş sinirle hoş değil de sevgilin ne demeye bu lafı sana yetiştiriyor.
aklınız havada diye de iletebilirdi illa aynı kelimeyle iletmiş lafı size.
kadına sinir yapmaya gerek yok sorun sevgilide

sarılıp öptüğün, iyi geçindiğin birinin arkasından kötü konuşmak, bence bu çoğu insanda huy. Gelinleriyleyken yağlı ballı olupta gelini 2dk oda dışına çıktığında arkasından tutan kaynanalar gördü bu gözler..

keşke erkek arkadaşınız annesinin o lafını size söylemeseymiş, sizi üzmekten başka bi işe yaramamış çünkü

sana soyluycegını bılmedıgınden agzından kacmıstır cok ayıp kırılmıssın ama dıkkat et canım ters bır harekette bulunupta erkek arkadasını karsına alma sen uzulursun sonra

Tavrınızı belli edecek ne yapabilirsiniz ki? Ayrıca anlık sinirle söylenmiş bir şey, ayrıca çok daha ciddi bir şeye yol açabilirdi böyle saçma sapan bir hareket, ki zaten kumaş boyası o işlere yaramaz, kılıfların tamanını toz boyayla boyamadığınız sürece.

Tehlike konusunda haklısınız, ona bişey diyemem. Ama ne bileyim koltuk o kadar dandik ki üzerinde oturmaktansa yere minder koyup oturuyoruz öyle bişey için bunu duymak istemezdim. Bende tavrımı belli edecek ne yapabilirim bilmiyorum maalesef

X