- 15 Şubat 2015
- 13.328
- 46.989
- Konu Sahibi dogadostupanda
merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim nasıl davranacağımı bilemediğim bir olay yaşadım sizlerden fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımla 2.5 senedir beraberiz. Erkek arkadaşım bizim bir sokak altımızda yalnız yaşıyor. 2.5 senedir okuldan arttırdığımız vakitlerde hep beraberiz. Beraber ders çalışıyoruz, yemek yapıyoruz vs vs. Neyse uzatmadan konuma geleyim. Erkek arkadaşım kirada oturuyor. Evi eşyalı tuttular fırın, ocak , buzdolabı, koltuk falan var. Fırın çok çok eskiydi zaten bozduldu, altı ısıtmıyor. Bizde yemek yapmayı çok severiz ama fırında birşey yapmak istesek saatlerce pişmiyor. Bende bizim evden küçük bir fırın getirdim. Mutfak çok küçük olduğu için fırını koyacak yer yok. Salona aldık bi tahta sandalye üzerinde çalıştırdık. Neyse işi bitti aldım yemeği bu arada sandalye lazım olmuş erkek arkadaşım sıcak fırını koltuğun üzerine koymuş. Koltuklar fıstık yeşili ve baya eski haliyle sıcak fırın yakmış mı diyeyim rengini mi bozmuş diyeyim sarımtırak bir renge dönmüş. Bizde kumaş boyalarından alırız olmadı parasını öderiz dedik yani 50tl den fazla etmeyecek bir koltuk zaten. Neyse asıl konuya geliyorum, erkek arkadaşımın annesi geldi koltuğu gördü ilk başta anlayamadı bizde bişey söylemedik. Dün fırının ayağının izinden anlamış, çok kızmış "ikinizde skim akıllısınız demiş" İnanılmaz bozuldum kızlar. Benim annem bana bir fiske vurmamış, bir kere sesini yükseltmemiş. Bi dandik koltuk yüzünden erkek arkadaşımın annesinden hakaret yedim. Annesi normalde çok iyidir bu yüzdende çok şaşırdım. Her geldiğinde kekler, börekler, kurabiyeler eğer ben gelemiyosam paket yapar yollar. Canım kızım der sarılır, öper. Erkek arkadaşıma bozulduğumu söylediğimde "anlık bir sinirle söylenmiş bişey, senin annen dese takmazdım insanların ani öfkesini değerlendirmek lazım sürekli devam eden bişey yok ortada" dedi. Bende " benim annem değil sonuçta benim annem böyle bişey için bana asla sesini bile yükseltmez" dedim. Peki kızlar benim tavrım ne olmalı? Gidene kadar annesini görmesem mi? Yoksa gittiğim zaman tavrımı belli edecek bişey mi yapsam?